ספרים

Pootie Tang

New member
קנייה אכן באחד הקטעי ראפ הגרועים שלו,

אבל עדיין, איכשהו יצא כאן שיר ענקי שמתעלה (בהרבה אפילו) על המקור. ההפקה קטלנית, הסימפול ממכר (דבר שהמקור לא ממש הצליח לעשות) וכל השטויות של קנייה, אע"פ שרמת הטימטום בטקסט היא גבוהה מידי, מוסיפות לא מעט. אחלה שיר... אבל עדיין, אני מקווה ששאר האלבום יהיה שונה ממנו מבחינת הראפ.

DJ$upreme

New member
לא מסכים לגמרי!

דווקא הפעם קנייה הביא הפקה בת זונה, גם אמיצה מאוד וגם לוקחת את המקור רחוק רחוק. זה ממש לא הוא מרפרפ על המקור, זו טפשות להגיד את זה. הוא שינה את האווירה ואת כל הווייב של הקטע לטעמי. כל הקטע הפך מ-LIGHT ל - DARK ונהיה מאוד עוצמתי . האמת, אני אוהב יותר את קנייה מהמקור. לגבי הראפ שלו...כן, הוא עדיין חורז את המילה tonight עם המילה tonight. הוא עדיין בטקסטים הטפשיים. הוא עדיי ןגורם לפאף דדי להראות אינטיליגנטי ועם פלואו בן זונה. אבל פה זה עובד לי. הרמיקס של הנפטונז הוא בדיוק מה שהוא - רמיקס של נפטונז וזה הכל.

DJ$upreme

New member
אל תגזים. אבל באמת

שאין קשר בין הסגנון המאוס שקנייה בנה לעצמו בשנים האחרונות לרבות הסינגל האשון שלו - ובין ההפקה הזאת. היא פשוט עולם אחר לטעמי, עד כדי כך שאני חושד שאולי קנייה לא באמת הפיק. ובענין אחר, איך היה ג'ורג' מייקל?

חולוני

New member
הוא באמת לא הפיק

הוא לקח את ההפקה (המצוינת) של דאפט פאנק ומילמל עליה. אולי הוא הוסיף משהו משלו שניה פה ושניה שם, אבל לא משהו קיצוני. אם אהבת את זה, לך תשמע את האלבום "דיסקוברי" של דאפט פאנק מ-2001 ותהנה הרבה יותר. ההופעה של ג'ורג' מייקל הייתה סבבה, היא הייתה באיצטדיון האולמיפי והיה לי מיקום די גרוע ביציע העליון (זה מה שמקבלים ב-30 דולר), אבל הוא ביצע כמעט את כל הלהיטים הגדולים שלו ושל וואם! חוץ מהשיר Last Christmas שהוא השיר הכי אהוב עליי של וואם!. השיא לטעמי היה ב-Jesus To A Child (שהוא השיר הכי אהוב על אמא שלי). בסה"כ נהניתי אבל אין מה להשוות להופעה של הפאקינג סטוג'ס אתמול, שהיא ללא ספק ההופעה הכי טובה שראיתי בחיים שלי.

DJ$upreme

New member
אולי תוסיף פשוט לחתימה שלך

קנייה ממלמל ואיגי המלך כי נראה לי שאתה כולך לחפור לנו כמה שבועות עכשיו ולא, לא מצאתי קשר בין ההפקה של קנייה לזו של דאפט פאנק. כנראה שעם הגיל אני מתחרש.

kodman

New member
כפי שאמרתי לפני כן

הקטע של קנייה הרבה יותר מעניין מהרימיקס המשעמם הזה של הנפטונז. ותאכלס הפקה ממש טובה (לשם שינוי) של קנייה. ותרגיע בנוגע לדיזי

חולוני

New member
על קנייה כבר אמרתי את כל מה שהיה לי להגיד

ומאיגי פופ אכן עוד לא נרגעתי. הגוף שלי עדיין כואב.

Schizo Haji

New member
לא כזה קשור לווסט קואסט

אבל "אומרטה" של מריו פוזו ספר חזק (בסגנון "הסנדק"...אותו יוצר)

ק ר ח

New member
מסקנה מהשרשור-

אנחנו לא קוראים ספרים,אבל אנחנו רואים טלויזיה,הדור הדפוק,אתם יודעים.

New member
../images/Emo6.gif

"מלך החומוס ומלכת האמבטיה" - יותר טוב מכל סרט\סידרה שתראו אי פעם.

למעלה