ספרים רבותי, ספרים!!!!

kedeman

New member
ספרים רבותי, ספרים!!!!

טוב למי שלא שם לב - שבוע הספר התחיל (וזה אפילו יותר שווה כי זה שבוע עם עשרה ימים!!) ולכבוד המאורע הזה אני מתכבד לפתוח פה שרשור המלצת ספרים!!! איזה ספר קראתם? איזה ספר שנאת ואיזה ספר אתם קוראים עכשיו איזה סופר אתם אוהבים וכל מה שתרצו בנוסף - שרשור ספרים!

מאיפה באה הסיסמה הזו "ספרים רבותי,

ספרים"?? מה יש בה? מה הם מנסים להגיד? קריאה נעימה ויום טוב!

נראה לי שזה "פרחים רבותיי פרחים!"

וזה מפרפר נחמד.. והספרים שלי - במקום הראשון! טאטא טא טאם.... באדולינה! (וכל דבר של גבי ניצן) והבאים אחריו - לא פחות טובים געגועי לקיסינג'ר (אתגר קרת, כל סיפור - סיפור!) שתיקת הכבשים > חניבעל (גררר) אה, ומה שאני קורא עכשיו - ספר הטאו

kedeman

New member
אתם לא רציניים!!!!

הגשש החיוור!!! ספרים רבותי ספרים זה מערכון מפורסם שלהם!!

go golan go

New member
הספר האחרון שקראתי היה 'מקס ומוריץ'

גאוני! אבל קראתי אותו לפני כמה ימים- זה לא שאני לא קוראת ספרים. אלעד קנה לי אותו ליומולדת 17, והחלטתי לקרוא אותו שוב פתאום... ספרי מתח רולז! אני לא אוהבת סיפורי אהבה קיטשים מלאים בכיונים שלא זורמים ואין בהם שום התקדמות... (רואים מספיק כאלו לא בספרים...) אה, ואני חייבת להודות שאני פריקית של הארי פוטר...

קראת את מקס ומוריץ'..

עכשיו תדמייני את זה מוצג בתור אופרה לידים! זה היה כ"כ טוב

go golan go

New member
עומר, אין קשר בין הדברים

שיעורי ספרות זה אחד הדברים הרעים בעולם, אבל לקרוא ספרים טובים- לא כי אתה חייב לבגרות זה דבר נהדר לדעתי.

מ ו ר ע ל

New member
אני לא אוהב לקרוא ספרים...

ולקרוא ספרות וכאלה בכלליות בגלל זה ספרות זה עוד יותר נורא כי מנסים לחייב אותי לעשות משהו שאני לא אוהב במילא... והדבר שאני הכי מתנגד לו זה יומן קריאה כי זה פשוט נסיון לעודד קריאה והרי מה שזה יוצר זה או שלא קוראים ומורידים מהאינטרנט או שקוראים רק בשביל לענות על שאלה מסויימת ובטח שלא נהנים מהספר... בקיצור בזיון חחח

לא תמיד

ביסודי הייתי קורא המון ואחרי כמה זמן הפסקתי ובכתה י' נתנו לנו לעשות יומן קריאה עשיתי על באדולינה, ומאז חזרתי לקרוא אז נכון שלא כל אחד מתחבר לזה... אבל לדעתי חשוב לחשוף תלמידים לקריאה מי שימצא בזה טוב ימשיך, ומי שלא - לא.

fresh mishmesh

New member
שבוע הספר../images/Emo99.gif איזה כיף

מיד אהבתי את שבוע הספר... הינו נוסעים לכיכר מלכי ישראל (כשעוד קראו לה ככה), מסתובבים בין הדוכנים, קונים את הזבנג החדש שיצא (ואורי פינק היה חותם לי) מריחים את הריח של ספר חדש, ואז הולכים לטייל סתם ככה בת"א... זכרונות ילדות בכל אופן, השילוש הקדוש שלי הוא: באדולינה/גבי ניצן מישהו לרוץ איתו/דוד גרוסמן האלכימאי/פאולו קואלו ויד עוד רבים וטובים- הנסיך הקטן/אנטואן דה סנט אכזיפרי יש ילדים זיגזג/דוד גרוסמן שר הטבעות- הטרילוגיה/ג'.ר.ר טולקין צינורות/אתגר קרת התפסן בשדה השיפון/ג'.ד. סלינג'ר אממ... לא מצליחה לחשוב על עוד... אני אוסיף בהמשך... אבל תקראו, זה נורא בריא, באמת

tuty fruty

New member
וואי ניצן אחלה ספרים

את באדולינה גם אני קראתי ורציתי להמליץ אבל הקדמת אותי וצינורות של אתגר קרת גם ממש יפה. מישהו מכיר אולי ספר על פירוש חלומות.. טוב אני חייבת לספר על מה חלמתי אתמול חלמתי 3 חלומות שונים על בלונדינים וואי זה היה פשוט חלומי!!

זבנג שולט! אורי המלך!!!

עוד לא קראתי את האלכימאי, אבל נראה לי שאני יותר יתלהב מהמדריך ללוחם האור...

kedeman

New member
המדריך ללוחם האור?

זה גם של פאולו קואלו נכון??? התחלתי לקרוא אותו והפסקתי באמצע... וזה לא קורה לי הרבה עם ספרים!!

מ ו ר ע ל

New member
אם כבר אז...

זבנג דווקא אהבתי פעם אפילו יש לי זבנג 11 משל עצמי חחח אבל זה לא נחשב ספר באמת חחח ואתגר קרת באמת גדול ספרים שלו אני מסוגל לקרוא...

למעלה