דעתי....
חח.. אני מזה עייפה, חזרתי ממחנה קיץ ואין לי ממש כוח להגיב לכול התגובות.. (רצנו על כול בר-אילן, ערכנו מעקב, הרכבנו משפט משעועיות צבעוניות ופתרנו כתבי חידה.... באמת נגמר לי הכוח..) אז אני כותבת רק את שלי. אל תצפו ממש לתגובה ממני ביומים הקרובים, מחר אני לא הולכת להיות פה.... עד שמונה אני נשארת שם..... אז... משום-מה החלטתי שלמרות שאני צריכה לקום מוקדם מאוד, אני נשארת לראות את הספיישל ב'. לא התחרטתי על זה. אני יכולה להגיד, שממש ממש נהניתי. ממש ממש. כאילו.... טוב, הנה: פיני ודורית: תראו, אני נורא אוהבת את דורית. היא רוקדת מדהים בעיני והכוראוגרפיות (איזה מילה נוראה) שלה מדהימות. אבל... הפעם, לא יודעת. כאילו, לא הצליח לה. ואני לא יכולה להגיד שאני חושבת כמו השופטים, שפיני התקדם מאוד וכו' וכו'. בעיני הוא בעיקר דרך במקום, אם לא הלך אחורה. אבל בכול זאת היה נחמד, ריקוד חביב. מתאים לתוכניות הראשונות, אולי קצת יותר. בעיני!! רז ומירית: מילה אחת. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. נתקעו על התוכנית הראשונה, אפילו לא. נסגו אחורה. במקום להתגעגע עליהם, הבנתי סופית למה הדיחו אותם (כאילו שקודם לא הבנתי). אנה וחיים: סליחה, יש לי טעות - אנה ואנה. ריקוד מדהים, אנה אנה ושלושה כיסאות. לא? גיא ומאשה: אין לי מילים. זה היה כ"כ יפה, כמו שאלי אמר - מושלם. אין מה להוסיף. פבלו ופולינה: לא יודעת, זה היה... מוזר. פבלו שר יופי, אבל זה תחרות ריקוד, לא?