"ספיישל מהסרטים2"

barbie125

New member
תודה. לא, באמת.

אחרי השבוע האחרון כבר כמעט חשבתי אחרת. זה ממש מעודד.

Witchcrafts

New member
מה, אבל אין לך בעיות בשרשור. $-:

שימי לב, את משרשרת נכון תגובות. פשוט התכוונתי ששאלות יש לשרשר לשרשור השאלות ובקשות העזרה, ולא אל השרשור שעוסק בתוכנית עצמה. ואת מספיק זמן בפורום כדי להבין זאת, לא? (-:

barbie125

New member
Witchcrafts , תודה רבה....

זו לא הפעם הראשונה שאת מגנה עלי. תודה רבה. ולמעריצת גיא ומאשה, סליחה, לא התכוונתי להעליב, אבל- את די זמן בפורום כדאי לעין שנייה במאמר על שרשור! אגב, עם את רוצה שלא יתערבו בענין, תדברי עם המנהלות במסרים. ולא לצעוק בבקשה.

barbie125

New member
דעתי....

חח.. אני מזה עייפה, חזרתי ממחנה קיץ ואין לי ממש כוח להגיב לכול התגובות.. (רצנו על כול בר-אילן, ערכנו מעקב, הרכבנו משפט משעועיות צבעוניות ופתרנו כתבי חידה.... באמת נגמר לי הכוח..) אז אני כותבת רק את שלי. אל תצפו ממש לתגובה ממני ביומים הקרובים, מחר אני לא הולכת להיות פה.... עד שמונה אני נשארת שם..... אז... משום-מה החלטתי שלמרות שאני צריכה לקום מוקדם מאוד, אני נשארת לראות את הספיישל ב'. לא התחרטתי על זה. אני יכולה להגיד, שממש ממש נהניתי. ממש ממש. כאילו.... טוב, הנה: פיני ודורית: תראו, אני נורא אוהבת את דורית. היא רוקדת מדהים בעיני והכוראוגרפיות (איזה מילה נוראה) שלה מדהימות. אבל... הפעם, לא יודעת. כאילו, לא הצליח לה. ואני לא יכולה להגיד שאני חושבת כמו השופטים, שפיני התקדם מאוד וכו' וכו'. בעיני הוא בעיקר דרך במקום, אם לא הלך אחורה. אבל בכול זאת היה נחמד, ריקוד חביב. מתאים לתוכניות הראשונות, אולי קצת יותר. בעיני!! רז ומירית: מילה אחת. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע. נתקעו על התוכנית הראשונה, אפילו לא. נסגו אחורה. במקום להתגעגע עליהם, הבנתי סופית למה הדיחו אותם (כאילו שקודם לא הבנתי). אנה וחיים: סליחה, יש לי טעות - אנה ואנה. ריקוד מדהים, אנה אנה ושלושה כיסאות. לא? גיא ומאשה: אין לי מילים. זה היה כ"כ יפה, כמו שאלי אמר - מושלם. אין מה להוסיף. פבלו ופולינה: לא יודעת, זה היה... מוזר. פבלו שר יופי, אבל זה תחרות ריקוד, לא?

2 Mיכל

New member
אנה, אנה ושני כיסאות, לא שלושה.

חיים לא כיסא, הוא עמוד.

barbie125

New member
מממ.. שיהיה.

אבל עמוד לא יושב.. בעצם, גם כיסא. ממ... אולי חיים הוא.... חולצה?

2 Mיכל

New member
אני זוכרת רק חלק-

גיא ומאשה - 10 (גברי), 9 (גבי), 10 (אלי), 10 (קלוד) חיים ואנה - 9, 9, 8, 8 פיני ודורית - קלוד נתן להם 10 והניקוד הסופי שהם קיבלו מהשופטים היה יותר גבוה משל אנה וחיים.

2 Mיכל

New member
אני זכרתי שזה 8 והתפלאתי עליו,

אבל אולי אני טועה. לוידעת.

למעלה