"ספיישל מהסרטים2"

המשך למה שכתבתי......

אני מכירה אותה מילדות כי היא הייתה מלמדת אצלי בחוג וגם התאמנה בו ואני פשוט בשוק איך בן אדם יכול להשתנות כשיש לידו מצלמות היא הפכה להיות סנובית!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo195.gif../images/Emo67.gifלרקדנית מקצועית

מותק כדאי מאוד שתתחילי להרגיע!! אז נכון שאולי אנה גנבה יותר מדי שואו אתמול אבל זה רק בגלל שיש לה מה להציע!!!(חוץ מזה היא ידעה שזה לא ריקוד שבתוך התחרות עצמה ולכן לקחה את הסיכון...) כל הרקדניות האחרות עם כל הכבוד יכולות לעשות שמיניות באוויר ולהצהיב מקנאה אבל אנה ארונוב יש רק אחת והיא מדהימה!! בלי כל קשר גיא ומאשה רקדו אתמול פשוט מדהים! והיה באמת מגיע להם לנצח!

moshavnikit

New member
לחייל

אני לא מצדיקה את מה שהרקדנית אמרה, אבל אנה אתמול עשתה טעות. היא פספסה את נושא התכנית, התכנית היתה אמורה לבחור את "רקדן הרחבה", לא? הבולט בריקוד היה אמור להיות חיים. כמו שפיני היה בריקוד עם דורית וגיא היה בריקוד עם מאשה. חיים בריקוד כמעט ולא עשה כלום וזאת הבעיה! כנראה אנה דאגה רק לאיך שהיא רוצה לצאת מזה, או שהיא רצתה שזה יקדם אותה לקראת ההפקה של שיקאגו שהיא אמרה שרוצים לעשות בארץ שוב פעם והיא רוצה להתקבל אליה. היא לקחה ריקוד שאין בו מקום בכלל לרקדן, לגבר. שיקאגו- סרט על רקניות/חשפניות.. מה שזה לא יהיה, לא ראיתי את הסרט. אבל אין בו רקדנים-בנים, אתה מבין את האבסורד? שתבין-לתחרות שכל הרעיון בה זה להבליט את הגבר בריקוד, היא הכינה ריקוד שהגבר בו ממש מיותר והאישה היא זאת שבולטת. הביקורת על אנה (לפחות אצלי) היא על כך שהיא חושבת בעיקר על עצמה ועל זה שהיא תצא טוב, עד כדי כך שהיא שוכחת את חיים מאחוריה. היא רקדה, עשתה את השואו שלה ואת חיים העמידה בצורה כזאת שיפריע לה כמה שפחות. לפחות ככה זה נראה. והארה אליך- בשביל להחמיא לאנה לא צריך להמעיט בערכן של הרקדניות האחרות.

|ללמערכת רוקדים עם כוכבים-אפרת קליג

רציתי לציין לטובה את אפרת קליג המלבישה. לא תמיד ממש יוצא לדבר עליה, יותר מדברים על התוכנית עצמה. אבל האישה הזו עושה עבודה מדהימה!! כל בגד מותאם בדיוק לריקוד שרוקדים תוך הקפדה על כל פרט קטן!! (לדוג' אתמול השמלה של אנה, החליפה של רז) אשמח אם תוכלו לשלוח לה או להגיד לה את מה שכתבתי עליה. היא ממש מוכשרת!! נ.ב- חשבתם להזמין גם אותה לאירוח של תפוז אנשים? יכול להיות מעניין!

היא מבינה, תתבונני בעונה הקודמת

הכוונה שלה היתה בהחלט מכוונת וכנראה יש דבר מה על הכוונת ההוליוודית או בדומה לה ואנה הכינה את הפרזנטציה שלה, כדי להתקבל לאותו סרט או לביוגרפיהמחודשת, בצורה מעולה.

אפשר לראות עד כמה יפה היא קידמה את

את הזוג שלה. כל הכריאוגרפיה שלה היתה מכוונת להצליח בתחרות ולכן לא תכננה כל כך היבטים אשר יבליטו אותה כרקדנית ושחקנית - כפי שעשתה כעת בספיישל הסרטים, אלא כדי שיראו עד כמה היא מורה טובה - כפי שעושות להפליא דורית ומאשה. לכן אני אומרת כי היא ידעה מה שהיא עשתה כאשר השתמשה ברביבו כדי לקדם משאת נפש קולנועית. ואני מקוה שתסכימי איתי כי זאת מצגת נהדרת לכישורים והכישרונות שלה הן כרקדנית והן כשחקנית לסרט שיוגרפיה של הזמרת.

barbie125

New member
לאו דווקא את הגבר, את הכוכב\ת.

וללמד אותו\ה לרקוד, לא לשבת על כיסא. חוץ מזה את ממש צודקת. חוץ מזה - הערה... הארה זה טוב, מלשון להאיר, אור.........

2 Mיכל

New member
מה שלאנה יש להציע יפה מאוד, אבל

זה לא המקום והזמן. חוץ מזה, העובדה שגברי מרייר רק מלחשוב עליה וקלוד מיפה את ההערות שלו לא אומר שהיא הרקדנית המקצועית של התכנית. אנה עושה הרבה רעש, אבל אני לא כ"כ בטוחה שהיא עולה על מאשה.

tamariku

New member
מה יהיה עם אנה?

זו לא תכנית הרקדנית הטובה (אולי כדאי שמישהו יזכיר את זה לאנה) כולנו יודעים שכל הרקדניות והרקדנים רוקדים יפה הם לא צריכים להוכיח את זה ולדעתי רובם זוכרים את זה. הם פשוט צריכים ללמד את "הכוכב" לרקוד, זה הכל. אנה משום מה מראה לנו איך היא רוקדת. כולם יודעים שאת רוקדת יפה, אחרת לא היית בתכנית. אז תעשי את העבודה שלך ותלמדי את חיים לרקוד.

ג דורית מעולה למרות שיש בה

יותר גמישות מאשר סקס אפיל. הדרך שבה היא הצליחה ללמד רקדן חסר כישרון שאמא שלו דברה עליו כאל חסר תקוה, היא הצליחה ללמד אותו לרקוד כה יפה ובתאום איתה מראה על רמת מקצועיות אדירה - אז אני אעדיף את הגמישות שלה על הסקס אפיל של אנה. מאשה מקסימה בכל מקרה הן כמורה מוצלחת למרות שהיה לה רקדן ביד, ואולי דוקא בגלל זה, והן הריקוד שלה שיש בו הרבה חן.

tamariku

New member
בהשך לדברייך

אני דווקא חושבת שדורית מאוד סקסית היא פשוט מצניעה את זה כי היא לא רוצה לגנוב לפיני את ההצגה. היא מנסה לשמור על רמה מסוימת, כדי שפיני לא יעלם. היא פשוט נותנת לו יותר מקום על חשבונה ולכן הם נראים טוב ביחד. היא לא מפחדת להעלם היא פשוט יודעת שלשניהם יש מקום על הרחבה. היא לא פוחדת שישכחו שהיא ההרקדנית (מיקצוענית אמיתית) שימו לב גם השופטים כל הזמן מחמיאים להם שהם נראים באותה רמה והוא מוביל אותה. למרות שכולם יודעים מי בונה את הריקוד. זו הגדולה שלה.

כן, היא בהחלט נותנת את התחושה של

מורה לעניין. מורה שלא משנה עד כמה האדם עם רגלים שמאליות הרי אצלה תהיה גם סובלנות וגםיכולת להדריך ולהנחות כדי להגיע להצלחה. כמובן אני לוקחת בחשבון את השעורים האינטנסיביים ומודעת לכך שהלימודים רגילים זה יקח יותר זמן 0ולא מלחיץ) אבל אין ספק שלו היו לי ילדים שהייתי רוצה לשלוח למורה לריקוד הייתי בוחרת או את דורית או את אורון.

לחייל המבסוט!!!!!!

שמע אני מעריצה את אנה ארונוב ומכירה אותה יותר טוב מכולם פה בפורום!!!! אבל אני חושבת שהיא גנבה קצת את ההצגה!!!1 מה כבר אמרתי????!!!!!??!!!!?!!!?!?!!?!!?!?!?!?!!?!?!!? ואני חושבת שמגיע להם להגיע למקום הראשון!!!!!

../images/Emo141.gifדעתי על התוכנית.

אממ, בקשר לפיני ודורית אין לי דעה כי פיספסתי את הריקוד שלהם. רז ומירית
לא אהבתי את הריקוד,זה היה נחמד אבל לא ממש מתאים. חיים ואנה
ריקוד יפה,אבל אנה לקחה את כל ה'שואו'. גיא ומאשה
מושלם! כפי שהשופטים אמרו.זה היה ריקוד מדאים והציון בהחלט הגיע להם,וגיא רוקד מדהים בתור אחד שריקוד זה לא התחום שלו. והחלמה מהירה לפולינה ,

2 Mיכל

New member
היה יפה.

פיני ודורית- לא כ"כ אהבתי את הריקוד בהתחלה, היה קצת זנותי מדי, אבל באופן כללי ההופעה הייתה נחמדה ושניהם רקדו טוב. הגיע להם לקבל מקום שני גם מהרקדנים. רז ומירית = בעעע. מה זה היה? הרבה יותר מדי פוזה, פחות מדי ריקוד אמיתי. נראה בכלל שהדביקו את התנועות על מוזיקה איטית מדי... אנה וחיים- אנה ואהרונוב, הייתן נהדרות. ענקיות. קת'רין זיטה ג'ונס הייתה מקנאת בכן. וחיים? שיחק את תפקיד העמוד. וביחס לעמוד הוא באמת היה די פעיל. 8 לא הגיע להם ובעיקר לא 9. 7 כן, על ריקוד יחיד של אנה וקצת פוזות של חיים ברקע. קצת עצבן אותי שאנה התלהבה מעצמה יותר מדי והייתה מודעת לגמרי לעובדה שהיא בכלל לא תכננה לחיים תפקיד. וחיים ילד טוב ירושלים, מקדיש את התכנית לתושבי הצפון ולא מתלונן. לא, הוא באמת היה מאמי. גיא ומאשה? מושלם. פשוט אין מילים. גיא רקד כמו רקדן אמיתי, מאשה כמו שהיא יודעת וכבר בתכנית השניה ראיתי שהיא רוקדת מדהים. גם ממש אהבתי את הכוריאוגרפיות שלהם. פבלו ופולינה. האמת? התאכזבתי. חשבתי שפולינה תתכנן משהו עם כיסא ופבלו יקרקר סביבה. אפילו לא לטיני. אפילו לא ממש ריקוד זוגות. אפילו טיפה פעלולי ומבדר, כמו שרק פבלו מסוגל לעשות. אבל כנראה שהוא באמת היה עצלן מדי ולה קצת נמאס.

ayala69

New member
הריקוד של רז ומירית היה יפה

גם אם הוא לא היה הריקוד הכי טוב לפחות רז רקד ולא ישב כל הריקוד כמו רביבו ועם כל הכבוד לפיני הכוריאוגרפיה היתה משעממת וגם פיני לא בדיוק רקד אז נכון שגיא אולי רקד הכי טוב אבל ויזואלית רז ומירית נראו הכי טוב על הרחבה!!

למעלה