"ספיישל מהסרטים2"

2 Mיכל

New member
לדעתי גיא ומאשה נראו הכי טוב על

הרחבה. ולא אמרתי שרביבו רקד יותר טוב מרז, לא אמרתי שהוא רקד בכלל, רק שממש לא אהבתי את הריקוד שמירית תכננה. (והאמת? גם קצת הפריעה לי ההתלהבות של רז).

moshavnikit

New member
פיני רקדן מעולה! (לדעתי)

נכון שרז היה צריך לקבל יותר נקודות מחיים כי חיים פשוט לא עשה כלום, הוא באמת פשוט היה העמוד של אנה. אבל פיני רקד הרבה יותר טוב, יותר נקי. של רז ומירית היה מפוזר מאוד, הריקוד היה איטי לעומת צלילי המוזיקה. ציפיתי מהם ליותר

לא יכולתי לראות עד הסוף......./images/Emo10.gif-

מישהו יכול לומר לי מי זכה? ובכלל מה היה סדר הזכיה של כל הריקדים? ומה זאת אומרת שגם הרקדנים הצביעו? גם את של השבוע שעבר אם אפשר......

2 Mיכל

New member
וקשע../images/Emo26.gif

אתמול גיא ומאשה זכו. היה להם ריקוד מדהים!!
סדר הזכיה- 1. גיא ומאשה 2. פיני ודורית וחיים ואנה 3. רז ומירית (פולינה הייתה פצועה, עיקמה את הרגל, ולא יכלה לרקוד אז םבלו והיא לא רקדו). שבוע שעבר שירלי וקיריל זכו. סדר הזכיה- 1. שירלי וריקיל 2. לימור ודני 3. ריקי ואורון 4. לימור וחיים 5. שירה ודניס כמו שאפשר לשים לב, בשבוע שעבר כל הרקדנים המקצועיים רקדו עם הכוכבות והשבוע הרקדניות המקצועיות עם הכוכבים. הרקדנים המקצועיים שלא רקדו באותו שבוע ניקדו גם הם את הריקודים של המתחרים ושכללו את זה עם ניקוד השופטים. ככה קיבלו את התוצאות הסופיות.

הודעה למערכת רוקדים עם כוכבים!

מה קרה לליזט? למה אין ביקורת שלה על ספיישל סרטים?

Witchcrafts

New member
שרשור שאלות.

בפעם הבאה הודעתך תוסר. בבקשה, מנעי מאיתנו מצבים כאלה.

אני חדשה ואני לא יודעת לשרשר ו...

ולמה תמחיקי את השאלה ? כאילו אסור לשאול ? ותסבירי לי למה תמחיקי את השאלה שלי ?

barbie125

New member
מעריצת גיא ומאשה, את חדשה?!?

יפה, עם אחרי חודש את עדיין חדשה...

סליחה ??!!!

כשאני אמרתי חדשה אני התקוונתי שאני חדשה בקשר לשרשור !!!!! ופעם הבאה שאת מדברת איתי תנסי להיות מנומסת ! וקודם כל זה לא העניין שלך ?

למעלה