ספייק

לiלה

New member
לא......... ../images/Emo4.gif

זה... זה..... זה....
............................. ג´יילס.

ד י י ז י

New member
מה רע בג'יילס?

אבל לא של עונה 1. לא אהבתי אותו שם. עכשיו כשאני חושבת על זה, גם את באפי לא אהבתי, וגם לא את קורדיליה. חוץ מווילו, לא היה משהו אחד שממש אהבתי (טוב, חוץ מאנג'ל..
) בעונה אחת. הדמויות היו צולעות.

Wicked Wicca

New member
אני מתה על ג'יילס אבל...

בכל זאת, ג'יילס ובאפי...? זה קצת חולני... הוא יכול להיות סבא שלה

Buffybot

New member
עד כמה שאני ספאפית

אני חייבת להודות: לדעתי בהתחלה (איפה שאנחנו נמצאים בביפ, תחילת-אמצע חמישית) ספייק אובססי בלבד לבאפי, לא מאוהב בה ולא אוהב אותה. רק אובססי לבאפי הקוטלת. ההמשך כולל ספויילרים לכל המשך הסידרה
להמשך חמישית לקראת הסוף הוא כבר מאוהב בה, מציל את חייה, whatever, ועושה למענה הרבה. ייתכן שהאובססיה עדיין בתוכו, אבל הוא כבר מחוץ לאובססית הקוטלת והוא בתוך אובססית-באפי מעורבבת בקראש.
שישית ספייק כבר מאוהב יותר מאובססי ואפילו אוהב אותה, הוא אומר לה בעצמו הרבה פעמים. באפי לא מאוהבת בו, אבל כבר לקראת סיום העונה לדעתי היא אוהבת אותו, כמישהו. אבל כפי שהיא אומרת, היא לא בוטחת בו. ספייק מאוהב, אוהב וייתכן שעדיין תקועה בו האובססיה (לא לבאפי הקוטלת, אלא לבאפי)
לשביעית ברור שבאפי וספייק אוהבים אחד את השני, אבל עדיין אני לא הצלחתי לפענח אם באפי מאוהבת בו או לא. אוהבים אחד את השני-זה מאה אחוז. מאוהבים-ספייק כן, באפי אולי (לא פוענח עדיין, אני מניחה שבהמשך נדע)
לפרקים שלא שודרו לשביעית לפי מה ששמעתי, באפי יוצאת לדייט עם ווד (מנהל תיכון סאנידייל) ומתברר לווד/לה/כולם שהיא מעוניינת רק בספייק
כך ש.... i don't know. אוהבת אותו, זה עדיין בטוח. ואני עדיין אומרת שאין לי עדיין מושג אם היא מאוהבת או לא אבל לפי הספויילרים נראה שכן.... (או שלא, לא יודעת אני מבולבלת)

Buffybot

New member
אם יורשה לי להוסיף

מדהים כמה ספייק מסוגל לאהוב. במשך כל חייב הוא היה מאוהב רק בשתיים-דרו וססילי. בכל שנותיו כערפד, שזה יותר ממאה שנה, הוא היה נאמן לדרו ורק לדרו.
חמישית והלאה ואז פתאום הוא מתאהב בבאפי, לאחר שהצליח (די מהר) להתגבר על דרוסילה. זה יוצא 3 שהוא אהב כל החיים. מצד אחר, נראה לי שססילי הייתה סתם התאהבות-קראשית של בנאדם צעיר. את דרו ובאפי הוא אוהב/אהב באמת.
אויי, ספייקי

shokoklit

New member
ספוילר להמשך חמישית! ../images/Emo41.gif

התייחסתי רק ל"פול פור לאב"... :) אל תתדאגי אני מתכוונת עוד לבלבל לכם את השכל הרבה בהודעות כאלה על ספייק,בעיקר אחרי הפרק שבו הוא עוזר לדון להחזיר את ג'ויס ולא מוכן שהיא תגיד לבאפי...הו,וכמובן בבאפיבוט!!!! :)

Buffybot

New member
לא בלבול שכל

אל תדאגי, בלבלי את את השכל אם ספייק כמה שאת רוצה, כמה שיותר ספייק יותר טוב
ולאיזה פרק את מתכוונת? ***איך בכיתי ב"פול פור לאב", איך ספייק כל החיים שלו רק סובל... איזה מאמי רגיש ועמוק שלי...

shokoklit

New member
תשובה:ספוילרים להמשך חמישית ../images/Emo41.gif

ספוילרים גדולים להמשך חמישית...מי שלא ראה שלא יקרא!!!! אני מתכוונת לפרק שאחרי שג´ויס מתה...שם ספייק מסכן את עצמו כדי להחזיר את ג´ויס לחיים ולא מוכן שהיא שדון תספר את זה לבאפי. אהה...וכמובן כל הקטע עם באפי+גלורי הוי הוא היה שם כזה מתוק וכמו שאמרתי הבאפיבוט.. וכשהוא בוכה בפרק האחרון בעונה החמשית...:) וקיצר כל פרק בעונה החמישית

Lady of Buffdom

New member
כן

שוב הנושא הזה?
אין לי כוח לפרט. באשר לבאפי-אנג'ל, הסבירו את זה באופן מאוד יפה בכתבה הזאת. בקשר לספייק
6 כשהם מתחילים את מערכת היחסים שלהם, לשניהם יש ניסיון במערכות יחסים ואפילו אפשר לומר שלבאפי יש יותר ניסיון מספייק. הייתה לה אהבת אמת טראגית עם אנג'ל ואח"כ מערכת יחסים עם ריילי שאולי לא הייתה שם אהבה, לפחות לא מצד באפי, אבל כן היו שם חיבה, נאמנות ואמון (עד שריילי הלך לערפדיות. זה די מוריד את העניין של הנאמנות והאמון
). לדעתי זה יותר ניסיון מאשר הניסיון של ספייק. לו הייתה מערכת יחסים ארוכה עם דרו. ואחריה? היחסים עם הרמוני לא היו מתוך אהבה או אפילו חיבה, אלא סתם בשביל הסקס. כלומר, מערכת היחסים היחידה שהייתה לו לפני באפי הייתה עם דרו. למרות שזה היה לתקופה ארוכה, זה משתווה או אפילו פחות מהניסיון של באפי. אז מהבחינה הזאת אין להם בעייה להיות זוג, מה שלא אומר שיש דברים אחרים שבגללם לא יכולה להיות ביניהם אהבה ממש, ואלה כבר צויינו בשרשור הזה.

אנג'ל לא פדופיל!

הוא ערפד ככה הוא... הוא כאילו עדין בן 20. אני מתנגדת לקטע הזה...! מה קורה לכם סטאריות אני חשה סלידה מאנג'ל?

ד י י ז י

New member
whoa! whoa!

משהו כאן הזכיר פדופיליות?! I know I didn't. אני מכירה את הכתבה, ואף פעם לא אמרתי שהוא פדופיל (אני סטאר קרוסית, גאד דמט!) אבל זה לא נראה לכם אבסורד שכשספייק ואנג'ל מתאהבים בבאפי ומנהלים מערכות יחסים עם באפי (טוב בערך...) כשהם בני 150 פלוס זה בסדר, כי הם נראים צעירים, אבל עם ג'יילס זה "איכס! הוא נראה מבוגר!" אני יודעת שכשאני ראיתי את הסדרה פעם ראשונה, הייתי בטוחה שיהיה משהו בין באפי לג'יילס, אבל זה היה בתחילת העונה השניה. ככל שעוברים הפרקים אפשר לראות את היחסי אב-בת של ג'יילס ובאפי, ואולי זה מה שמגעיל אותכם (חוץ מזה שג'יילס נראה בן 50) אבל משגע אותי שפתאום כולם נחרדים מהעובדה שבאפי תהיה עם בנאדם מבוגר ממנה. ו please , לא לתקוף אותי פעם הבאה! sheesh!

אוקי ככה-

תסכלי/לו על זה ככה- אנשים רגילים כמו גיילס הם מבוגרים והכול, ערפדים לא מתבגרים אולי בגלל השנים אבל הם נשארים כמושהם בגיל שהיו ואפילו נראים ככה... אני חושבת שג´יילס ובאפי זה מגעיל מסיבה אחת- הוא ממלא את תפקיד האבא לבאפי, לא בגלל מראה (?) או הגיל לי אישית זה לא מפריע. REST MY POINT.

ד י י ז י

New member
לא מתבגרים?!

את זוכרת את אנג'ל בגיל 20? כל הזמן בבתי זונות, משתכר. לא למד, רק התעסק כל הזמן עם בחורות ולא עזר לאף אחד. תשווי את זה לאנג'ל של עכשיו. ובקשר לבאפי וג'ילס - בדיוק מה שאני אומרת. בגלל התפקיד האבהי זה מגעיל, אבל אני חושבת שסתם להגיד איכס כי הוא בן 50 זה אבסורד.

הכוונה היתה לא מתבגרים מהמצב הערפדי

שלהם כלומר, הם התערפדו- קבלו נשמה מאותה נקודה הוא אותו איש. כנ"ל ספייק- מהמצב שנהיה ערפד היה מרושע, עד הציפ ששמה הוא נהיה בערך ערפד עם נשמה אבל לא ממש טובה... הם השתנו ממצב אנושי לערפד- בגרו, נהיו רעים אך שלא תקראי לזה, אבל אז הם כבר לא השתנו והזדקנו...

למעלה