עד כמה שאני ספאפית
אני חייבת להודות: לדעתי בהתחלה (איפה שאנחנו נמצאים בביפ, תחילת-אמצע חמישית) ספייק אובססי בלבד לבאפי, לא מאוהב בה ולא אוהב אותה. רק אובססי לבאפי
הקוטלת. ההמשך כולל ספויילרים לכל המשך הסידרה
להמשך חמישית לקראת הסוף הוא כבר מאוהב בה, מציל את חייה, whatever, ועושה למענה הרבה. ייתכן שהאובססיה עדיין בתוכו, אבל הוא כבר מחוץ לאובססית הקוטלת והוא בתוך אובססית-באפי מעורבבת בקראש.
שישית ספייק כבר מאוהב יותר מאובססי ואפילו אוהב אותה, הוא אומר לה בעצמו הרבה פעמים. באפי לא מאוהבת בו, אבל כבר לקראת סיום העונה לדעתי היא אוהבת אותו, כמישהו. אבל כפי שהיא אומרת, היא לא בוטחת בו. ספייק מאוהב, אוהב וייתכן שעדיין תקועה בו האובססיה (לא לבאפי הקוטלת, אלא לבאפי)
לשביעית ברור שבאפי וספייק אוהבים אחד את השני, אבל עדיין אני לא הצלחתי לפענח אם באפי מאוהבת בו או לא. אוהבים אחד את השני-זה מאה אחוז. מאוהבים-ספייק כן, באפי אולי (לא פוענח עדיין, אני מניחה שבהמשך נדע)
לפרקים שלא שודרו לשביעית לפי מה ששמעתי, באפי יוצאת לדייט עם ווד (מנהל תיכון סאנידייל) ומתברר לווד/לה/כולם שהיא מעוניינת רק בספייק
כך ש.... i don't know. אוהבת אותו, זה עדיין בטוח. ואני עדיין אומרת שאין לי עדיין מושג אם היא מאוהבת או לא אבל לפי הספויילרים נראה שכן.... (או שלא, לא יודעת אני מבולבלת)