ספייק

ד י י ז י

New member
40?! ברצינות?!

הוא ממש לא נראה בן 40! וואו! ובקשר לדיוויד - 33 אני חושבת...

דיויד בן 34 לפי שמועות...

אף אחד לא יודע אם הוא בן 30-35 כאילו ידוע שזה אפישהוא שמה:) וגיילס נשוי + 2 בנות... מי אמר לכן שהוא לא? הוא גר באנגליה במקור שמה הוא הכיר את אשתו ויש לו 2 בנות (או שאולי 3?) (אני יברר..) לפי התמונות שלו ושל המשפחה שלהם (דיויד והבימבו והילד) הם מאושרים- ואגב בטח יש מטפלת שתשמור על הילד, אבל התרחיש פרידה יהיה ככה- דיויד יבוא אחר צהרים אחרי שבועות עבודה על הפרק ה15 בעונה ה5 של אנג'ל ויראה את הילד שלו כבר בן 5 עם מטפלת מחייך, הוא ישחק עם הילד וילך לחפש היכן גיימי. הוא ימצא את ג'יימי שיכורה כתמיד רואה עוד סרט כושל שלה, מדפדפת בפליבוי מלפני 3 שנים בו היא דגמנה לפני שבטנה נהיתה מתוחה ע"י הלידה. דיויד יתחיל לצעוק עליה, כמו כל אבא איטלקי מצוי, כמה היא לא משקיעה בילד, ואז היא תצעק עליו שיכורה שהכול בגללו- הם התחתנו כי היא היתה בהריון, באשמתו אהם..., והיא בכלל לא רצתה את הילד ושהילד הרס לה את כל הגוף ובלע בלע. דיויד שאחר שנים של תיסכול של הורות לקויה יקח את הילד ויעבור לדירת הנופש שלו על הים, בדרך הוא יעצור בקניון, לקנות לילד מתנות פיצו8י, אוכל, בגדים, ובונזו לכלבים שלו, שמה אני ישב ויאכל שוקולד לבן אחרי איזשהוא אודישן, הוא יראה אותי ויתאהב, ויצא לי לצאת, נצא, נתאהב (לא שאני לא כבר..) אני יהיה מזה חמודה לילד (אני טובה עם ילדים..), והוא יציע לי נישואים ויגיד שנצטרך לחכות כי ג'יימי עושה בלאגן עם הגט... אחרי שנה של דיטים, חיים משותפים בוילה יפיפה על הים, פיתוח הקריירה שלי, ושלו, סיום הגירושים שלו, טיפול מסור בילד הבלונדי, אנחנו נתחתן בחתונה גדולה, לבנה ויפה, הוא ילבש טוקסידו שחור מסורטי עם עניבה וגקט קטן למטה, ולי תהיה שמלה ענקית לבנה עם הנמה ענקית וזר ורדים לבנים ענקי. רואה שאני יותר מציאותית??? ושלי גם יותר הגיוני...
אתם תוזמנו לחתונה.

ד י י ז י

New member
או!

שהוא והבימבו יחליטו ללכת ליועץ נישואים אחרי המריבה על התינוק (כי הבימבו לא עד כדי כך טיפשה.. היא יודעת מה יש לה בידיים..) אבל אבוי! מיהי היועצת נישואים? ME! אחרי שתי פגישות איתי שיגרמו לו להבין למה הם כל כך לא מתאימים ועד כמה שנינו כן (אממ... לשנינו יש שיער חום כהה, ועיניים חומות.. ו... אנחנו אוהבים גרביים וכלבים (WTF?)
) הוא יחליט לזרוק אותה לטובתי. אחרי שנה וחצי של דייטים הוא יציע לי נישואים תוך כדי צפיית "Buffy and Angel top 100 moments" (נראה לכם שאחרי שנהיה ביחד, אני לא אדאג לתפוס שיחה רצינית עם ג'וס ולגרום לו להבין שהוא יכול לסבול מפגיעות קשות אם באפי ואנג'ל לא יחזרו להיות יחד מהר?) ואני כמובן אגיד יס. וברור שכולכם תוזמנו לחתונה. (תמר, מקום בשורה הראשונה!)

בנקודה זו

אני חולקת עלייך. נכון שבאפי היא הקוטלת, זה חלק ממי שהיא, מה שהיא, ואולי זה גם מה שמושך את ספייק. אבל המשיכה לבאפי ה'קוטלת' היא לא כל כך חזקה שזה רק מה שמהווה את האהבה שלו אליה. כלומר, הוא לא נמשך אליה רק בגלל שהיא קוטלת. ועוד
6
אני מאמינה שספייק מאוהב בה.. בעונה השישית הוא שוכב איתה כי הוא יודע שזה כל מה שהוא יכול להשיג ממנה, אבל הוא תמיד, לאורך כל העונה מקווה יותר. האהבה היא לא גדולה כמו באפי-אנג'ל, כי אחרי הכל, אנג'ל=האהבה האמיתית והראשונה של באפי. אבל אני בטוחה שהוא מאוהב בה בצורה נואשת וקצת פתטית, אם דרו יכלה להרגיש את זה - You taste like Ashes, אני אסמוך עליה. ואל.

shokoklit

New member
יכול להיות שאת צודקת

לתמר-נכון...ולכן בדיוק כתבתי את זה בנגד אם אין לו רגשות אליה...אלא רק משיכה,אז הם לא צריכים להיות ביחד... לוואל- אבל את מכירה את ג´וס הוא מחושב מאד... ולא נראה לי שספייק סתם החליט לקרוא לה "קוטלת" ולא באפי.. זה נראה לך נורמלי לגמרי שהוא קרא לה ככה?...אבל אם אנג´ל או ריילי היו קוראים לה ככה כשהם רצו לנשק אותה..מוזר...לא?

אם ריילי או אנג'ל היו קוראים לה ככה

היא היתה חושבת שהם לא ב\סדר כמו שבעונה 3 כשאנג'י קרא לה בי היא הבינה שהוא אנג'ל-וס:) אוקי לואל- ספויילר לעונה 6 ספויילר!!! זמן זמן זמן זמן זמן נגמר- אוקי הוא שכב איתה- גבר... אני חושבת שהוא שכב איתה כחלק מאובססיה לקוטלות- כמו שאמרת הוא הבין שרק את זה הוא יקבל ממנה, תראי שהוא נהנה ללכת איתה מכות במידה, הוא כל הזמן מחייך כשהם רבים ושהיא מרביצה לו, ואין לו ממש בעיות להרביץ לה. אני לא חושבת שהוא שונא אותה אבל לא אוהב לא כמו שהוא אוהב את דרו... אני עדיין מאמינה שהם רק משיכה גופנית- כאילו ברור שיש קראש, או שהם חושבים שיש רגשות אבל זה לא אהבה, או ממש רגשות חזקים אמיתים,- תחשבי/בו ככה- ראיתי אחד מזה חמוד סטייל אנג'ל עם טוויסט אנגלי של ספייק הוא כל כך מותק, סקסי מטופש אך מתוחכם, תמשכו אליו, תצאו כמה פעמים אבל מה הוא לא משמ הטיפשו שלך/כן הוא רק פרצוף יפה אבל לא יותר. אז תמשיכו לצאת, סנגלס וכו' אבל מה תביני בשלב מסוים שאת לא מאוהבת בו רק חושקת בו... ומשום מה זה תמיד בא אחרי פרידות או בתקופות קשות (חגים, מוות וכו') על כן אומר- אני מבינה את באפי- חשקה בו הוא הרי.. .ספייק. והוא אובססי לקוטלת... עד מידה רבה. אין פה אהבה בעיני. וג'וס אף פעם לא טועה בלי כוונה...

talrv

New member
המממ.. זוכרים את "משהו כחול"?

(איך אפשר לשכוח? חוץ מזה שזה פרק ענק..) היה את השיחה של באפי עם ווילו בתחילת הפרק, כשהיא אמרה שאהבה מגיעה אצלה תמיד עם כאב מסוים, וחשבתי על זה, וזה נראה כל כך נכון במקרה של ספייק. האהבה הגדולה שלו, לפי מה שראינו, ססלי, הייתה מלווה בהרבה כאב מצידו. היא לא כיבדה אותו, זילזלה בו, לעגה לו, כמו שאר החברה, ובחלק מהאהבה שלו אליה היה את הכאב הזה שהוא לא ישיג אותה. אצל דרו, היה הכאב שהם גורמים לאנשים, הכאב שבלתת לה מעצמו את כל מה שהוא יכול. ואצל באפי.. יש כאב. והרבה. הרעיון הוא, שאני לא בטוחה שספייק יודע מה זאת אהבה אמיתית. אצלו, אם יש הרבה כאב, ומשיכה מסויימת זאת אהבה. ספויילרים להמשך חמישית (או שזה שישית.. לא משנה, זה בכל מקרה ציטוט) איך הוא אמר לה מאוחר יותר, שאהבה זה פראי, וחזק, וחם, ומלא בתשוקה. הוא לא התייחס לצדדים האחרים של האהבה, של מערכת היחסים. כי זה מה שהוא מכיר. ואי אפשר להתייחס לשניהם, בלי הקטע של האובססיה. ספייק אובססיבי, וראינו את זה. ברדיפה שלו אחרי קוטלות, אחרי ססלי, ואחרי דרו. לדעתי, התפיסה של ספייק לגבי אהבה, היא שאהבה זאת אובססיה למישהי, מלווה בכאב והמון המון תשוקה. וגם זאת אהבה מסויימת. אולי לא אהבה שאנחנו היינו רוצים לראות, אולי לא האהבה שבאפי הייתה רוצה לקבל. ולכן לשאלה של תמר אם אנג'ל או ספייק, אנג'ל. זה מה שהייתי רוצה לראות.

נכון, זה אומר משהו

אבל לא שהיא מהווה את הקוטלת בשבילו ולכן הוא אוהב אותה. לא רק. ואל.

shokoklit

New member
הממ...

קודם כל,אני לא יכולה להגיב לרוב ההעודה שלך(וואל) כי לא קראתי את הספוילר... זה אותו קטע שהיה גם עם באפי וגם עם אנג´ל. עם אנג´ל-הייתה להם שיחה שבו הוא הסביר לה שהוא ראה אותה עוד לפני שהיא הייתה קוטלת ואהב אותה ובלה בלה...הסוף של השיחה היה מצחיק למי שזוכ(הייתי מוסיקה ציטוט אבל אני לא זוכרת את שם הפרק כדי לחפש ציטוט...) עם ריילי-נדמה לי בפרק של זאנדר הכפול (
) כשהם באוטו הם מדברים והיא אומרת לו משהו בסגנון אם הוא היה אוהב אותה אם היא לא הייתה הקוטלת(אם אני לא טועה...לא ממש זוכרת את הסצינה הזאתי...) כנ"ל לגבי באפי-אולי זה כי ספייק מההתחלה נפגש איתה רק כשהיא הייתה בתפקיד הקוטלת-עוד שנים לפני שהוא הכיר את האופי שלה,ואולי זה כי בסה"כ היחסים ביניהם הם יחסי ערפד-קולטת ואולי כי זה פשוט חלק ממנה כמו שאמרת.. אבל עדיין...כשהוא רצה לנשק אותה,זה נראה לי מוזר שהוא לא קרא לה בשם שלה,כמו שנראה לי שכל מי שאוהב א-ו-ת-ה היה עושה
אחרי שכתבתי את כל זה אפאחד לא יאמין שאני ספאפית ועכשיו כלוחמה בתמר אני צריכה כמה אייקונים אהובים כקונטרה לבנץ שלה :) והנה הם:
וזהו..... :)

לiלה

New member
כל הכבוד!

סיכמת פחות או יותא את כל המחשבות שלי... חוץ מאלו שאומרות שספייק ובאפי לא יכולים להיות ביחד כי הוא ערפד - פרט קטן.

shokoklit

New member
חחח

אופס... :) לא..סתם..זה פשוט נראה לי טרוויאלי מדי..(סנובית שכמוני...) ומה שכתבתי יותר היה על האופי של ספייק זה כמו שלא אמרתי שלא יהיו להם ילדים ואז הייתי מגיעה למסקנה המתבקשת-הם אמורים לסיים את היחסים ביניהם כמו באפי ואנג´ל (תמר אני לא משווה!!!!!!!!!!!!!!) :) חבל שאין פה אייקון של ערפד... \:

איזה חומד:)

אין ]פה מה להשוות למען האמת כל איש הוא אחר... אבל לא הבנתי משהוא אחד- אז מה בעיניך/עינכם שולט הבעד או נגד? מי עדיף לבאפ ספייק או אנג'ל...? אתם יודעים מה אני הייתי אומרת

shokoklit

New member
אני חייבת להודות!

אני
בספייק אבל מבחינה אובייקטיבית כמובן שאנג'ל יותר טוב לה ואוהב אותה יותר והיא אוהבת אותו יותר.. או כמו הפתגם:מוטב מישהו עם נשמה לפעמים מאשר מישהו בלי נשמה בכלל
אז אני ספאפית וסטאר קרוסית במידה שווה(מה לעשות..גם האהבה שלי לדמויות משפיעה...)...אבל אם את שואלת את מי מהם אני מעדיפה? האממ...ספייק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ספייק
למרות שגם את אנג'ל אני אוהבת...אבל אין מה להשוות :)

לiלה

New member
פעם הייתי ../images/Emo99.gif בספייק........

היום אני מאוהבת במישהו אחר בסדרה
... ו.... אני.... אני לא מגלה כי זה מביש מידי.

למעלה