לא להשים את זה בספוררר!!!!! amitasafzabida די!
ט טומויו האחת New member 10/6/05 #79 למה? זה דווקא מתאים מאוד למה שתכננתי ^^ אני עוד מעט אכתוב המשך... רק עד שאחזור הביתה P: רק חבל שהחזרתם את סאקורה מהחיזיון כל כך מהר... היה משהוא חשוב שהיא הייתה צריכה לראות שם ;.;
למה? זה דווקא מתאים מאוד למה שתכננתי ^^ אני עוד מעט אכתוב המשך... רק עד שאחזור הביתה P: רק חבל שהחזרתם את סאקורה מהחיזיון כל כך מהר... היה משהוא חשוב שהיא הייתה צריכה לראות שם ;.;
ט טומויו האחת New member 8/6/05 #52 אממ אממא אממ אני מצטערת ;.; אבל תכננו משהוא מאוד מגניב D: חוץ מיזה רק ביקשתי לא הכרחתי <_< אה ומסמא זה דיי אור ממש ממש חזק, יעני עד אובדן חושים כזה
אממ אממא אממ אני מצטערת ;.; אבל תכננו משהוא מאוד מגניב D: חוץ מיזה רק ביקשתי לא הכרחתי <_< אה ומסמא זה דיי אור ממש ממש חזק, יעני עד אובדן חושים כזה
ט טומויו האחת New member 7/6/05 #40 נדמה לי שזה מספר עקוב אחרי... זאת אומרת שמתקשרים עליך לבית ואתה מסדר שהשיחה תועבר לאיפה שאתה... או משהוא כזה
נדמה לי שזה מספר עקוב אחרי... זאת אומרת שמתקשרים עליך לבית ואתה מסדר שהשיחה תועבר לאיפה שאתה... או משהוא כזה
ס סאקו New member 7/6/05 #42 אני אסביר את עניין הטלא'... כשאתה עושה 73 מהבית לפלא שלך או למקום אחר כפי בקשתך... ואז כשמייחכ\גים לביתך זה מחייג ישירות אליך ^^ מקווה שהסברתי טוף ^^ מור
אני אסביר את עניין הטלא'... כשאתה עושה 73 מהבית לפלא שלך או למקום אחר כפי בקשתך... ואז כשמייחכ\גים לביתך זה מחייג ישירות אליך ^^ מקווה שהסברתי טוף ^^ מור
A amitasafzabida New member 7/6/05 #45 אה אוקיי. כאילו, אני אומר 73 כשאני מתקשר למס' מהבית ואז זה מועבר אליי?
ס סאקו New member 8/6/05 #51 חח..לא אומר!!! אתה מחייג בטלא' שלך בבית את המספר 73 ועושה את המספר שאליו אתה רוצה שיחייגו כגון הפלא' שלך... ואז זה מתקשר לפלא' ואתה רואה עם זה עובד! ^^
חח..לא אומר!!! אתה מחייג בטלא' שלך בבית את המספר 73 ועושה את המספר שאליו אתה רוצה שיחייגו כגון הפלא' שלך... ואז זה מתקשר לפלא' ואתה רואה עם זה עובד! ^^
F FireZeroX New member 7/6/05 #35 אווו נחמד ^^ וואו... דואר מגיע וגם מקבל תשובה תוך שבוע בין יפן להונגקונג... סוסים אלה...
ט טומויו האחת New member 7/6/05 #38 תכלס... הכוונה הייתה שעבר שבוע מאז שהיא קבלה את התגובה ^^ לא בין מכתב למכתב וזה...