ספוילרים.

זה הולך ומחמיר! ../images/Emo12.gif

מעונה לעונה בוחרים בנות יותר ויותר מכוערות!!! ועזבו שמתחילה העונה ומתחילים לחבב אותן ומוצאים בהן יופי, אבל אין בחורה אחת, אחת! בעונה הזאת שהייתה עוברת ברחוב והייתי מסתכלת אפילו. אין בחורה אחת שהייתי אומרת עלייה, אם זה לא היה בתחרות דוגמנות, וואו, חמודה. אין!!! פשוט בחורות מ-כ-ו-ע-ר-ו-ת!!! ואני יודעת שתגידו שתמיד זה בהתחלה ככה אבל זה רק מראה שהם בוחרים בנות מכוערת
וחושבים אח"כ שהן יפות כי מפתחים אליהן סימפטיה, וממש לא בגלל שהן יפות. תכלס, גם בעונה 4, אף בחורה חוץ מבריטה היא לא בחורה יפה של להסתכל עלייה ברחוב. אולי שרה, לפני המייקאובר. איכסססס!!! פשוט בנות מכוערות רצח. היחידה שחביבה זאת מולי-סו (זאתי שדומה לאמנדה, עם השיער האדום הקצר). ורק היא.

הן באמת מזעזעות ../images/Emo122.gif

בעעע לא אהבתי אף אחת. אבל אני לא מסכימה איתך.. בעונה הרביעית יש הרבה שהייתי מסתכלת עליהן ברחוב בתור בחורות יפות כמו למשל קיילן.. או ליובי
(אבל נראה לי שזאת רק אני) וגם לבריטני ולנואל לא חסר

ליובי מגניבה במוזרותה

אבל ברחוב הייתי שמה לב רק למוזרות שלה. על בריטני את צודקת, שכחתי ממנה
ונואל? ממש לא, היא אולי חמודה ומתוקה כזאת, אבל ברחוב לא הייתי שמה לב אלייה בחיים. וחוצמזה, יש לה ילד, מי יגע בה

היא בסדר, לא וואו.

תחשבי - אם היית רואה אותה ברחוב היית מסובבת את הראש? היית אומרת "שיאו, תראו איזה יפה!" אם היו שואלים אותך בטח לא היית אומרת שהיא מכוערת, אבל היית שמה לב אלייה? אני חושבת שלא.

למעלה