ספוילרים.

Fergie7

New member
הפייבוריטית שלי....

מס' 10! הכי יפה. וגם מס' 4 נחמדה...כל השאר כונפות בנתיים. וכמה שדומות לפאקצות קטנות. טוב אני צריכה ללכת, אני יותר מאוחר יגיב על כל אחת.

mikmikonet

New member
ממבט ראשון- שתי הפייבוריטיות שלי

ממש ממש ממש ממבט ראשון! אני בטוחה שדעתי תשתנה בהמשך... קארי (מס' 7, אבל רק בגלל הקישורים) ומולי-סו (שוב, בגלל הקישורים.) זכור לי שממבט ראשון של הפיות שכולן היו, אהבתי מישהי אחרת שהיא לא אחת משתיהן... אתם יודעים מי זאת מי מהתמונה הגדולה?

Vegetable Salad

New member
מידע על המתמודדות ../images/Emo42.gif

דניאל גיל: 20. גובה: 180. מיקום: ליטל רוק, איי. אר.. מקצוע: בייביסיטרית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "ניוליודס". סרט מועדף: "אהבה וכדורסל". מגזין מועדף: Elle. אוכל מועדף: עוף מטוגן. ברוק גיל: 22. גובה: 180 ס"מ. מיקום: קורפוס קריסטי, טקסס.. מקצוע: סטודנטית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "סקארבס", "יורדים בגדול". סרט מועדף: "דה בונדוק סיינטס". מגזין מועדף: ווג, קוסמופוליטן. אוכל מועדף: שרימפ אלפרדו. פורונדה גיל: 24. גובה: 180 ס"מ. מיקום: סטוטגארט, טי. איי.. מקצוע:סטונדטית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "הטופ מודל הבאה", "להיות בובי בראון". סרט מועדף: "הצבע ארגמן", "אישה יפה", "סיטי אוף גאד". מגזין מועדף: טיים, ווג, אסאנס. אוכל מועדף: תירס. גינה גיל: 21. גובה: 174 ס"מ. מיקום: טמפה, פלורידה. מקצוע: מתרגמת. סדרת טלוויזיה מועדפת: "פרייזר". סרט מועדף: "רשימת שינדלר". מגזין מועדף: ווג, וינטי פייר. אוכל מועדף: פסטה. ג'ייד גיל: 26. גובה: 175 ס"מ. מיקום: פילדלפיה, פי. איי.. מקצוע: מארחת במסעדה. סדרת טלוויזיה מועדפת: "מרטין". סרט מועדף: "לוב ג'ונס". מגזין מועדף: סויד. אוכל מועדף: עוף. ג'וניי גיל: 24. גובה: 175 ס"מ. מיקום: ביוור פאלס, פי. איי.. מקצוע: עוזרת מכירות. סדרת טלוויזיה מועדפת: "פיוצ'רמה". סרט מועדף: "דה גונייס". מגזין מועדף: קוסמופוליטן, ג'יין. אוכל מועדף: יפני. קארי גיל: 18. גובה: 173ס"מ. מיקום: ברוקינג אס. די.. מקצוע: סטודנטית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "אבודים". סרט מועדף: "ואט דריימס מאי קום". מגזין מועדף: טין ווג, פיפול, סוונטין. אוכל מועדף: פיצה. קייטי גיל: 20. גובה: 175 ס"מ. מיקום: ברוארד, אן. סי.. מקצוע: ציירת בית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "הטופ מודל הבאה". סרט מועדף: "שר הטבעות". מגזין מועדף: גלמור, ווג. אוכל מועדף: סלט עוף קיסר. לזלי גיל: 18. גובה: 178 ס"מ. מיקום: אייג'לי, איי. זד.. מקצוע: סטודנטית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "סיינדפלד". סרט מועדף: "גיה". מגזין מועדף: קוסמופוליטן. אוכל מועדף: אסיאתי. מולי סו גיל: 25. גובה: 175 ס"מ. מיקום: טמפה, פלורידה. מקצוע: מלצרית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "הטופ מודל הבאה". סרט מועדף: "לאסט טנגו אין פריז". מגזין מועדף: פלת'ר. אוכל מועדף: פילה. נהנה גיל: 24. גובה: 175.5ס"מ. מיקום: יוסטון, טקסס. מקצוע: כימאית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "הטופ מודל הבאה". סרט מועדף: "גאד ויל הנטינג". מגזין מועדף: ווג. אוכל מועדף: ניגרי. שרה גיל: 22. גובה: 185.5ס"מ. מיקום: דייויס, סי. איי.. מקצוע: סטודנטית. סדרת טלוויזיה מועדפת: "חוק וסדר". סרט מועדף: "אישה יפה". מגזין מועדף: פיפול. אוכל מועדף: פיצה. וונדי גיל: 22. גובה: ס"מ 175.5. מיקום: ניו אורלינס, לוס אנג'לס (?). מקצוע: עוזרת מנהל קמעונאי. סדרת טלוויזיה מועדפת: "גירלפרינדס". סרט מועדף: "מארגנת החתונות". מגזין מועדף: אין סטייל. אוכל מועדף: עוף מטוגן.

Fergie7

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אין ג'ניס!!!! אין טוופ מודל בלי ג'ניס!!!! זה פשוט לא אותו דבר!!!!

בJדJה

New member
כן אין אותה נדמה לי גם ב5!

אמרו לי שטיירה רבה איתה או משהו אני לא יודעת אם זה נכון.... זה לא שווה בלעדיהההההההההה];

MeetLofe

New member
לי זה לא ממש נשמע הגיוני כי../images/Emo58.gif

ג'ניס משתתפת באיזה פרק בעונה ה5 בתור צלמת

למעלה