ספוילרים.

MeetLofe

New member
13 ואחרונה

וונדי לי נתנה אסוסיאצה שילוב של ג'ולי ומגדלנה וזהו בבקשה

mmmbam

New member
היא הודית או משהו כזה, לא?../images/Emo20.gif

והיא נראית גם ממש, אבל ממש צעירה.

איייייייייכככ

מה זה?! ומה זה האף הזה?! בעע לא אוהבת את הבנות בעונה הזאת :/ נקווה שבעונה עצמה הן יראו יותר טוב

MeetLofe

New member
וכמה תמונות של טיירה משם

תמונה רגילה כזאת יש הרבה כאלה לטיירה

MeetLofe

New member
טיירה 2

תמונה יפה העלתה בי אסוסיאציה של התמונות חיזרים לא יודע למה

mmmbam

New member
אמא'לה!!!!!!../images/Emo20.gif

מזה הציצים האלה???????!!!!!! אשכרה מפחיד!

בJדJה

New member
טוב סיכום שלי חחח

1-מפחידה לא נראית טוב,השפתיים שלה גדולות מידי.(אגב היא קצת מזכירה את קורין אבל קצת..) 2-נחמדה,היא מזכירה לי מאוד את טוקרה משום מה!
3-גם נחמדה חח 4-חמודה 5-חמודונות היא מזכירה לי מישהי אני לא יודעת מי. 6-יפה 7-היא יפה רק יש לה טיפה בעיה עם השפתיים אבל היא יפה היא מזכירה שחקנית! יוו שכחתי איך קוראים לה! 8-פרוייקט המכשפה מבלייר! מזהההה?! היא נראת מכשפה בת 40! 9-חמודהה 10-דומה לאמנדה 2 טיפות מים!!! טיפה בקישור השני אבל היא ממש דומה לה!!!! 11-היא מזכירה לי את טיפאני
12-היא חמודהההההה אבל יש רק 2 תמונות חחח תסדרי תקישור השני 13-באייקון אחד-
יש כמה נחמדות אבל עדיין אין לי פייבוריטית ומה יש לכולן שבתמונה הראשונה(לא בקישורים) הם בדאון ונראות כאילו הן לקחו סמים/סוחרות סמים/עברייניות ונעצרו
מזההה? חחחחחחחחחח

IkMfNiY

New member
תגובה על כולן ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. יואו, שפתיים ענקיות!!!
זה ממש לא פרופורציונאלי :X 2. בקישורים היא יפה, בתמונה הרגילה ממש לא [אבל רואים שיש פוטנציאל...] 3. שוב, בקישורים היא יפה, בתמונה הרגילה ממש לא. 4. זה מדהים איך הן נראות שונות מהתמונות על הרקע הכחול לתמונות שעברו ריטוש :X 5. שוב.. אה, היא תהיה האותנטית העונה P: כמו נאימה P: 6. איזה מוזר, דווקא התמונה שלה על הרקע הכחול הרבה יותר יפה מהתמונות בקישורים. 7. בקישורים היא יפה, בתמונה הרגילה ממש לא. ואממ, יש לה פנים של ילדה בת 5 אבל הן ממש יפות. 8. יפה :) [אבל אין את התמונה שלה על הרקע הכחול, אז אי אפשר להשוות לאיך שהיא נראית באמת] 9. היא חמודה :) למרות החיוך שהיא דפקה בתמונה הראשונה :X 10. באמת מזכירה את אמנדה. לא אהבתי, יש לה מבנה פנים מוזר :X 11. הן חייבות להפסיק לדפוק כאלו חיוכים :X ואממ, נו, בסדר, לא יודעת. 12. ל'אהבתי. 13. חמודה כזו, בסדר. יעל

למעלה