סעיף 34 כא לחוק העונשין

moranla1

New member
סעיף 34 כא לחוק העונשין

אבקש את עזרתכם: מהו העיקרון הקבוע בסעיף 34 כא לחוק העונשין?מה הרציונאל שעומד בבסיס עקרון זה? א. כיצד זה בא לידי ביטוי בפסיקה ? (פס"ד אש"ד או לוין) ב. כיצד מתייחסים בספרות המשפטית לעקרון זה?יש להתייחס למצוי ולרצוי . אודה על עזרתכם בדחיפות תודה ושבת שלום

smart one

New member
סלח לי לרגע

אתה ממש לא מבקש עזרה. אתה מנבקש שיפתרו לך איזו עבודה או תרגיל. זה ממש לא ראוי ולא יקדם אותך לשום מקום. אתה גם שולח אותנו לחפש בשבילך איזה פסק דין שנמצא איפשהו וללא מראה מקום. אין גבול, אה? לאן הגענו????????

moranla1

New member
עזרה דחוף

כיצד הסעיף 34 כא לחוק העונשין מתקשר עם הפסיקה בפס"ד אש"ד נ' מדינת ישראל ע"פ 53/54 או פס"ד לוי נ' מדינת ישראל רע"פ3237/99? אנא עזרתכם הדחופה .....

[אורן]

New member
אולי תתן גם

מגבלת מילים, גודל פונט נדרש ותגיד לנו עד מתי צריך להגיש את זה (ומי הבודק)? ככה יהיה לנו יותר קל לפתור לך את העבודה.

moranla1

New member
איזה רשעות

אני בסה"כ ביקשתי כיוון מחשבה למה להיות רע כל כך אני זקוקה לעזרה

yoav298

New member
אל תייחס אליהם

טיפוסים ציניים שאוהבים לצחוק על חשבונם של אחרים אין לי מושג למה הם נכנסים לכאן הרי לעזור וייעץ הם בטוח לא רוצים.

flutter girl

New member
נכון...

אני ממש מסכימה.
פעם הבאה שמישהו יבקש שאעשה את עבודתו בשבילו, אני אעשה זאת בשמחה. הרי אין טעם שהוא ינסה ללמוד ולהבין לבד - הוא לא ירוויח שום דבר מזה.

flutter girl

New member
אני רואה כמה שאתה נחוש בדעתך לעזור לה...

אז למה שלא תעשה את זה? במקום להלין על שאר חברי הפורום.

flutter girl

New member
ממש,

ממש אעבור למסרים בשביל בנאדם שמתלונן שאף אחד לא עוזר, אבל הוא בעצמו לא עוזר. העיקר לדבר, לא?

למעלה