סניף פ"ת ^^

הראשונה שלי!

היי! אני גולשת באתר כבר שבוע ובשבוע האחרון, במשך כל יום נכנסתי וקראתי מאמרים, כתבות, ראיונות, תגובות, טיוטוריאלים, שאלות ותשובות. ומכל מה שלמדתי הכנתי את הדולי הראשונה שלי... אני מרוצה ממנה אבל אני אשמח לביקורת בונה (אבל תתחשבו שזאת הראשונה שלי!). בכל מקרה הבייס מסוויס צ'יז ארמי... נראה לי... בבקשה תגיבו!!! לשיפוטכן

א ל א ו ר

New member
אוקיי תגובה בונה!

אוקיי ככה אזהרה: אל תעלבי מכלום ממה שכתוב פה ותתקני! טוב ככה: בשיער: יותר מדי קווי מתאר, הצללות אור וחושך לא במקום הנה דוגמא לשיער בתיקון: (ניסיתי לתקן אותו גם נאי לא טובה כל כך!) בנוסף בפלטה ההבדלים ענקיים.... וגם עשית אותה די קרחת אבל את זה לא תיקנתי וגם איפה שאר השיער שלה עשית לה רק ראש! חולצה- אוקיי בחולצה גם תיקנתי...אבל שוב עשית הבדלים גדולים בפלטה וזה לא טוב..... אבל גם עעל תעשי אותם קטנים כל כך! גם את צריכה לתקן את צורת ההצללה שלך.... וגם לא עשית קווי מתאר! את גם צריכה להצליל את הקווים הירוקים שעשית!וגם צריכה לסמן את קו החזה שלה כדי שתדעי איפה יש צל! אוקיי מכנס- את המכנס כבר אין לי כח לתקן חח... אבל כוון ההצללה שלו לא טוב! אבל ממש ממש יפה לראשון ממש התלהבתי! וגם בנעליים במיוחד אין שום בעיה! ובקיצור לדולי ראשונה היא מדהימה!

תודה!

תודה רבה על הביקורת למרות שיש חלקים שלא כל כך הבנתי.. אם תוכלי להסביר לי למה את מתכוונת ב: קווי מתאר, איך בדיוק לסמן את קו החזה ועל איזה ירוקים את מדברת?הבנתי שאני צריכה להמשיך את השיער מאחורה אבל קירחת? למה? חוץ מי זה הבקורת טובה וגם הדוגמאות... תודה רבה

ame noire

New member
בלע..אני לא טובה כל-כך בתגובות

אבל... קווי מתאר= הגוון הכהה בפלטה ש"ממסגר" את הבגד.פריט. ויוצר גבולות... בקוו מתאר בדר"כ (לפחות נראה לי) לא שמים פיקסלים כפולים. קו החזה (מסומן בירוק) יסומן רובו בגוון של קו המתאר. את צריכה אותו כי אם תסתכלי במה שעשית תשימי לב שלא מתחת כולו יש לך צל, כל השטח האדום אמור להיות מוצל (כלומר בגוון הכהה שני בפלטה). ירוקים- ליתר דיוק אפורים. הנקודות שנמצאות על החולצה, הם צריכים להיות גם מוצללים... קחי פלטה בצבע הזה, וכל נקודה שנמצאת על גוון ראשון בפלטה הורודה תצלילי בגוון הראשון באפור, וכן גם בשני ובשלישי והלאה... היא נראית קצת קירחת, לא יותר מידי. לי זה נראה ככה מפני שעשית לה 'פוני' (אני לא יודעת איך לקרוא לזה) ארוך כזה, ושאר השיער נעלם. את יכולה להוסיף לה קצת שיער מאחורה או לעשות קוקו או משהו... ואני חיבת להגיד שיצא לך מ-ד-ה-י-ם בשביל פעם ראשונה!!
אני מקווה שיצא טוב (אני לא בדיוק הכי טובה בתגובות בונות...)

תיקון

ניסיתי להצמד להערות שלך כמה שיותר... באמת נראה יותר טוב... את דווקא טובה בביקורת בונה. תודה רבה על כל העזרה!

pqCAT GIRLpq

New member
שריון!

סתאם, לא..... בייס אנג'י צ'אן למרות שכבר שלחתי לפרויקט קיץ רק לדעת מה לא בסדר... אני עשיתי כנפיים בשתיהן.. טובה: אני: שמלה +שרשרת וצמידים הדס:שיער ונעליים רעה: אני: שיער ונעליים הדס: חולצה מכנס ודם

pqCAT GIRLpq

New member
דווקא יש

אבל הכנפיים האלה (החלק האדום) אמור להיות שטוח ודק מאוד בכלל אז לא נראה לי שהייתי צריכה להצליל אותו

*מפהקת*

זה לא טוב ללכת לישון בשתיים ולקום בשמונה. בלע. שוב פעם אלמנט האש, בייס מקיירי (אבל בייס אחר).

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif.

החוט שקושר את החולות(?) עומד ישר כזה,הוא צריך לנטות טיפה למטה
.

למעלה