סניף פ"ת ^^

Stinki Winki

New member
היא יפה../images/Emo99.gif

הכיסים הלבנים די הורסים, ולא רואים בהם הצללה, אז הם משתלבים עם הרקע ונותנים תחושה שהדולי מקוטעת... כנ"ל על הפסים בחולצה, אין בהם הצללה כ"כ שתפריד אותן מהרקע. כל השאר ממש יפה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifספנקיו ../images/Emo25.gif.

ניסיתי לעשות משו עם זה
. הקפתי בהתחלה את הדולי עם קו אבל זה יוצר מראה מוזר כזה
.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifכותרת חמודה!!!

בייס לורליאן תיאור של אופיר

my presious

New member
../images/Emo42.gifהו../images/Emo99.gif

את כה מוכשרת! כמה זמן את עושה דוליז?
בשיער: הוא ממש טוב, אבל לדעתי כדאי לך להוסיף קבוצות לפוני, כמו שעשית בשיער שעל הקרקפת, כי זה נראה מוזר שבחלק מהשיער יש קבוצות ובחלק אין:]
בחולצה: הקפלים מצויינים, הם פשוט מאוד סימטריים. אני מציעה לך לא להתחיל לתקן את הכפלים כי זה המון עבודה, פשוט להבא לעשות קפלים קצת פחות סימטריים
בחצאית: ההצללה טובה. הקצה שלה קצת גושי, נסי לעשות את הקפלים עם יותר רוחים ופחות צפופים.
בנעליים: נסי לעשות בהם נפח באזור האצבעות.
במשפט אחד: הדולע נסגדת! מקווה שעזרתי:]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

תודה!!!! אני לא מוכשרת! אני עושה דוליז פחות מחודשיים בפורום... האמת שגם עשיתי דולי ראשונה מלפני חצי שנה ככה אבל אל עשיתי יותר אז לא נחשב.. ככה מה 26.6 אני ה בפורום וזהו בחולצה לא תיקנתי בחצאית לא שיניתי קפלים אבל שינית את הסוף ובנעליים לא הצלחתי זהו תודה את חמודה יש לי אותך במסנגר!!! האהאהא

my presious

New member
../images/Emo42.gifהשקעתי מלא!

יש מלא גרסאות כי לא הצלחתי להחליט מה הכי יפה, תעזרו לי להחליט:] השראה מקנדידול וגם הפלטות משם. הבייס של ליאור lionel knight בייס נסגד
פתחו בגדול

binbin2

New member
ואווווווו

כמה?!?!!? כולם מדהימות לא מסוגלת לעזור חחחחחחחחחח:):):):):):)

Stinki Winki

New member
וואוווווווווווווווווווווו../images/Emo99.gif

הכי יפה זו השניה משמאל בשורה העליונה
ממש השתפרת

my presious

New member
../images/Emo42.gifתודה על התגובות../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

הבנתי שהכי יפה זו זאת עם החצאית הסגולה והפרפר? וגם אני מרגישה שיפור קל בדולי הזאת, אבל עדיין, אני מרגישה שמשהו חסר לה, אין לי מושג מה

super cat

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

ואו היא ממש מתוקה יפה ונסגדת!!!!! כולן ממש יפות! לא מצאתי בה טעויות! היא מצויינת

אנבלייי

New member
בייס באניסטיק|כינורות|

לתחרות דולי ע"פ תמונה, היא לא גמורה.. עוד לא הגעתי לקטע הכי מרגש שהוא כנפיים שעשויים מראשים של תוכים גדולים ומטרידים. D:

למעלה