סניף פ"ת ^^

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif היית מתה ../images/Emo10.gif

שמעי מה שאני אומרת לך, את תזכי בפרס טוב בתחרות הזו.

BiDriL

New member
|שוקו\אין לי כוח יותר למכשריות האלה

. תעשו טובה,לכו ותקפצו לאיזה תהום ואל תצאו לעולם.

../images/Emo121.gifאאנניי דדוודדהה!!

נולד לי אחיין, קוראים לו דוד. ממ.. צווווווווווומממיי!! אני יודעת שאני מעצבנת, ואני כל הזמן שמה את אותה דולי, אבל מאוד חשוב לי לתקן אותה! תיקונים- תוספת שיער [תודע ל..רוית?] יותר הצללה מתחת לחזה [תודע ל..לאזוכרת] סופסוף עשיתי חלק אחורי! [אבל הוא לא יצא משהו] וממ.. ניסיתי לעשות שוונץ [אחרי הערה שרוית *?* נתנה לי] מישהי [נראה לי איילת] אמרה שצריך לעגל את הקפלים, אבל לא הבנתי בדיוק איך, אם מישהי תוכל לעזור לי בנושא אשמח. בייס מפינקיס. *רוית-טמגוצ'י גירל נכון?* סליחה אם טעיתי, יש לי קליטה איטית בשמות וכינויים. אני אשתדל להגיב למגיבה [זה סוף השירשור, אני בספק אם יגיבו.
] ואם אני לא אגיב בשירשור הזה אז בבא.
אל תאבדו תקווה!

שטופ

New member
../images/Emo77.gifהחלק האחורי צריך להיות יותר כהה

+, לא יותר בהיר. נדמה לי

../images/Emo121.gifבאמת?

לאיודעת, זה משתנה מבגד לבגד, לא? ושכחתי להודות לך על הטעות הנוראית שעשיתי, עם הרימון. [זאת היית את, נכון?] אממ, אני אברר את זה, אבל עכשיו אני הולכת לישון! ליע טוב.

א ל א ו ר

New member
תגובה תגובה! כנסי כנסי!

ככה! תגובה לא כל כך בונה! לא מצאתי טעיות אחרי התיקונים! אמ.. אבל בחגורה שלה לא יודע אם זה חגורה בעצם אמ..... בקיצור אני לא יודעת מזה! את הבעיה חח...... אהה ובחלק הזה שמשימלה שמסומן בעיגול ההצללה לא טובה וגם לא בדיוק השילוב של הצבעים! אהה והחלק האחורי של החצאית אז הוא אמור להיות כהה לא בהיא יותר! יש שם צל לא אור! אבל היא מזה יפה! אהה ותתחדשי!

אנבלייי

New member
O-O

אמ, כלהכבוד על התגובה אבל אני חושבת שאם את מגיבה לה את צריכה להסביר לה מה בדיוק לא בסדר, ולא להגיד שההצללה לא בסדר. מה לא בסדר בה? ומה זאת אומרת ששילוב הצבעים לא טוב? אם את מתכונת להבדלי גונים בפלטה ולא ידעת איך להגיד אתזה אז בסדר. אבל להבא אם את מעירה על משהו שלא בסדר, תסבירי מה בדיוק לא בסדר
ואת גם מוזמנת לראות את הדיון שלנו על תגובות, לקרא ולהפנים.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=59399292 שם. ^.^

tamaguchi girl

New member
מזללל טוב ^^

ולא טעית, לא בשם ולא בכינוי, אני רוית טמגוצ'י גירל :) השער מושלם עכשיו
וכמו שהדס אמרה מעליי, החלק האחורי צריך להיות ככה, גם כי זה מוצל [מהמילה צל] וגם כי זה צד פנימי של הבגד- ככה יותר מהצבע החיצוני.. וזהו, היא ממש יפה

M o o M o o

New member
יפה../images/Emo99.gif.

תגובה על השיער: נאאאאאאאאאאאמ, זה כל כך לא ברור ><. אמ, באדום - איפה שבערך אמורה להיות אוזנ (יחי אוזנ
) ><. בירוק - כך צריך להראות שביל צד0.0, לעקל טיפה ימינה את השביל (היה ישר מדי) ולהוסיף שיער ליד האוזנ (שוב
)
. בתכלת זועק - כך צריך להראות שביל רגיל, אותו הדבר עם האוזנ ^^. בצהוב - אם את עושה שביל רגיל זה החלק שתצתרכי לוותר עליו כי השיער צריך להעלות את עצמו (
) למעלה , נוו אני לא מובנת >< הבנת משהו? 0.*

למעלה