סמינר מד"מים 2004

s h e e p i t

New member
חחח...

החולצה של סמינר קובי ואיילת היא פחות או יותר אותו הסגנון על שלנו מצוייר ילדים עם חולצות קרועות ורשום "זה לא שאנחנו מזלזלים ... פשוט חם לנו" והחולצה שלנו הייתה אמורה להיות כתומה נו מילא...

meshi16

New member
מדמ"ים 2004

היה הכייי כייף באררץ!!!!!! כ"F נהנתי!!=) קבוצה 20 היה לי כל כך כייף!! ותודה על המסיבת הפתעה...=) היה מדהים!! והכייף מדצ"ים גם היה כ"כ שוווולט!!

fresh mishmesh

New member
וגם החולצת מנהלה פחו או יותר באותו

סגנון רק שהיא הרבה יותר מצחיקה
גילי- יש ציור של שני חניכים, אחד עם גופיית חולצה כחולה, גזורה מכל כיוון אפשרי, ואחת עם חזיית חולצה כחולה (מה שהיא לובשת זה בעצם חזיית חולצה כחולה- רק הכיסים), ושניהם אומרים ביחד: "אבל הנה, זה מקופל!" מסביב להם כתובים כל מיני תירוצים ששמענו מכם, כמו למשל מישהו שבא עם חולצה גזורה, או וסט חולצה, לא זוכרת מה זה היה בדיוק, והוא אמר לאריק "תביא לי מהדק אני אסדר את זה", או מישהו שבא מהערבה עם חולצה שלא היו בה בכלל חורים לשרוך, אז עשינו לו חורים עם לדרמן. היו שם עוד כלמיני תירוצים סטנדרטיים כמו "המדריך מרשה לי", "המדריכה תביא לי בערב", "בכלל לא אמרו לי שצריך להביא חולצות כחולות לקורס" ועוד... אחרי שכבר הדפיסו את החולצה נזכרנו ששכחנו את אחד התירוצים היותר מטומטמים- "גנבו לי את השרוך האדום"... wtf?! מי גונב שרוכים אדומים?... מה זה? מצוקה כלכלית?... נו במת... בכל אופן, יצא ממש משעשע... תראי בהזדמנות

חחחח יצירתי..

וכן- קיימת מצוקת שרוכים אדומים! בערך בכל מקום בארץ. לפני כמה חודשים, כשעברנו לחדר הדרכה החדש אז מצאנו במהלך פינוי החדר הישן כמה שרוכים קשורים אחד בשני זה היה כמו לגלות זהב! :)

מה יקום?

כולם טוענים שהמועצה אפילו לא קיימת.... ו.. מותק! תגידי לי.. למה את לא עונה לי באייסיקיו?!
ביץ'

roikeman

New member
קורס מדמי"ם איכות!

שלום לכל החברים! זו פעם ראשונה שאני מגיב בפורום, אולי אני קצת לא קשור אבל אני ינסה בכל זאת... קורס מדמי"ם היה הכיף הכי גדול שלי השנה!! גם התוכן היה יותר טוב מבמדצי"ם (למשל פעולות דרמה). כמות האנשים הצתמצמה לאנשים יותר "איכותים". דבר שלדעתי הקל על כולם את יצירת הקשר. בכל מקרה זו הפעם הראשונה שאני שומע על דבר שטותי שכזה: מדתי"ם. מה לא היו מספיק חניכים אז כדי לא להעליב את המדריכים שאין צורך בהם, שלחו אותם לשם? המדחי"ם היו המסמר של הקורס עם הכריש המתנפח. הם גם הציעו לשרוף את חומה הערכים. והציעו בחדר אוכל מרק זבובים. (לא שהאוכל "הלא קונבנציונלי" היה רחוק מזה) החדר אוכל היה עולם ומלאו מצד אחד הגישו בשר שנראה כמו פרורי לחם. ומצד שני הגישו אוסף מרשים של סלטים (סלט עגבניות עם מלפפון,סלט עגבניות,סלט מלפפון) בארוחת ערב זכינו ליותר גיוון בכך שהזקנה המטורפת פשוט שפכה את הסלט של הצהורים עם הסלט של הבוקר. לסיכום: היה טוב וחבל שנגמר! אוהב מאוד! רועי ענבר (מוגלי), קבוצה 3. מנשה. חבורה של כלב מפגר!! (המבין יבין)

WillbiTe

New member
אני מכיר

היו איתי גל לא יודע מה השם משפחה שלה ושקד שדה היו ממש מלא

יש כמה..

אוריה מגבת נגה מעדי טל מעדי (היתה איתי בקבוצה) עינב (לא זוכרת מאיפה היא.. הייתי איתה בקבוצה בחצי ק' ראשון של הקורס) וצלר (מוזכרת איפשהו כאן) דוד מאלון הגליל (היה איתי בקבוצה) טל מאלוני אבא (שושני- פז הוא מיזרעאל?) לא זוכרת מי עוד

אני מכירה כמה...

אני מכירה כמה בנות שהיו איתי בקבוצה... וגם אחת שלא.. נגה צ'רטקוף , איילת קורב , ועינת...

למעלה