סמינר מד"מים 2004

WillbiTe

New member
סמינר מד"מים 2004

היה פשוט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתה לי את הקבוצה של הכי מלכים בקורס פשוט אין לי מילים היה כזה כיף עשו לי מסיבת הפתעה ממש ממש מגניבה היה מעניין ולמדתי הרבה מהקורס הזה ומד"מים שולטים!!! כל הכבוד למי שאירגן כן יש אנשים ששמו לב להשקעה שהשקיעו בנו אז כל הכבוד ותודה רבה!! אה ועדי את מלכה!!!!

fresh mishmesh

New member
מד"מים יקרים...../images/Emo13.gif

אכן הייתם סמינר מדהים מדהים מדהים... יצא לי להכיר 7 או 8 קבוצות בסמינר דרך הדרכת ק' דרמה והדרכת ק' "מסע לאי תנועה"... אני ממש שמחה שנפלה בחלקי הזכות לעבוד אתכם, יש לכם שכבה מצויינת, ואני ממש שמחה שאתם דור העתיד בהדרכה באזורים מהפורום הדרכתי את יפעת, גילי, לירום, נגה ויער (דרמה). הדרכתי את קבוצות 1, 9, 16 ו-19 ונהניתי עם כל אחת ואחת מהן את הקבוצות שלי במסע אני לא כ"כ זוכרת, היו שם 4, 7 ואולי 20 (משהו בסביבות ה-20, לפחות), ויכול להיות שהייתה עוד קבוצה. בקיצור, ממש נהניתי אתכם, גם בחלקים היותר קשים של כניסה מכובדת לחדר אוכל
(אגב, יצאה חולצת מנהלה אדירה שכוללת את כל התירוצים שנתתם לנו) אז... שיהיה לכם המון בהצלחה בשנת ההדרכה הבאה, וכל הכבוד על ההחלטה (אני יודעת שלחלק היא הייתה קשה) להמשיך להדריך עוד שנה, אתם לא יודעים כמה אנחנו צריכים אתכם, מד"מים, בישובים ובאזורים...

ניצן מותק

היית כ"כ ענקית שם!! (עד סוף הסמינר הקבוצה דיברה כל הזמן על הק' דרמה שלך..) מה כתוב על החולצת מנהלה??

s h e e p i t

New member
נגיד ש...

חחחח סתם היה טוב יותר והיה טוב פחות מה שכן... הייתה לי קבוצה מעולה - 15 !! וזהו...

so be it

New member
היה מצוייין!!!!!!!

חזרתי היום הביתה בהרגשה ככ טובה, כל היום אני מריצה דברים שאםשר לשעות שנה הבאה.... אני פשוט שמחה שיצאתי למדמים!! והכיף מדצים היה אדיררררר.... אני אעלה את התמונות שלי ברגע שאני אמצא את הקבל של המצלמה..... תודה לכל י שהיה קשור לאירגון, ותודה לכל מי שהגיע, קבוצה 14 שליטה! וסמינר איילת!

היה פשוט כיף!!

נהניתי כל כך.. וגם אם זה היה בסתר אז ראיתי את כל מי שהיה מהפורום בכיף מדצים...=] למפגש פורום לא הגעתי כי שמעתי עליו קצת מאוחר מדי... אבל חפיף... בקיצור היה ממש מעולה ואני כל כך שמחה ששכנעו אותי ללכת לקורס הזה , וזה לא היה דבר קל לעשות... קבוצה 24 פשוט שולטת!!

מד"מים- היה מעולה!!

כשהגענו, אז לפני הקליטה חילקו את המדבקות עם השמות של כולם והקבוצות אז לי ולעוד כמה לא היתה מדבקה.. פאשלה אז הלכנו עם הגר גרטי לחמ"ל שהיא תבדוק איפה אנחנו היא הביאה לי מדבקה של קב' 11 הייתי בקבוצה 11 לחצי שעה בערך, ביחד עם ניצן שריר ממעלה יוסף (ולא מצאתי אותה לפני הכיף מדריכים והיא הלכה הביתה..) אחרי שליש מהק' הראשון בא קובי (רכז של חצי מהקורס) ולקח אותי לקבוצה שאני אמורה להיות בה:) (עדיין לא הבנתי מה בדיוק היה הבלאגן אבל נגמר בכיף) אז הייתי בקבוצה 1 (עם יפעת!! וגם עם שחר מצורן שכותבת כאן מדי פעם:) היה קורס טוב אפילו שהייתי חולה (עדיין קצת) ושיש לי עוד מהימים הראשונים ציפורן חודרנית (ושרו לי על זה כל הזמן
) את התכנים כאן אהבתי יותר מבמד"צים כמה מילות סיום מתוך המחאה הצודקת (המאבק שגם הצליח) : "זה לא גדר- זו חומה זו לא חומה- זה קרטונים!" לילה טוב לכולם:)

תצ1

New member
גילוש יפה שלי!!!!!!

תודי שהיה לך קשה לעזוב את הקבוצה המהוללת שלנו... קבוצה 11, אין מה להגיד שלטנו בסמינר!!!!! היה לי כל כך כיף לפגוש אותך והקורס היה פשוט מדהים!!!!

תצ1

New member
חחח סנובית תקרא ל....

אממממ לא יודעת משהיא מלב שרון או משהו...
לא יצא לי כל כך בזמן האחרון להיכנס, אבל מדי פעם אני דווקא כן נכנסת, מתעדכנת בסקר, לפעמים קוראת קצת וכו.. אז בלי השמצות סתם הא??? ומה חוץ מזה? יש חדש?

ניצן!!

לא היה כזה קשה אם נתחשב בזה שכולה הכרתי את כולם שם במשך פחות מחצי שעה וגם ההוא ההוא מדרום שרון הצליח לעלות על העצבים נורא מהר אבל ללא כל ספק- את חסרת לי ממש! חבל שלא באת לכיף מדריכים.. מה שלומך?

תצ1

New member
לא היה קשה??? השארת בנו פצע

עמוק וכואב...
חחחח ואת מדברת על עמית, הוא דווקא היה ממש חמוד בסיכומו של דבר! ומצטערת שלא באתי לכיף מדצים.. פשוט כבר נורא התגעגעתי הביתה כי הגעתי לקורס ישר מסיני, והתגעגעתי נורא הביתה, למשפחה, לחבר, לחברים אז פשוט חזרתי... איך היה?????

THE sky angel

New member
האא גם לי הייתה ציפורן חודרנית

במדמי"ם!!!!!!!!! ובקושי הלכתי!!! והרופא שת התנועה אידיוט אמר לי שזה כלום!!! כל האצבע שלי הייתה נפוחנ ואדומה (בצד שלה זה היה באגודל!) לא יכולתי לשים נעליים והוא אומר לי שזה כלום! טיפש!

על החולצה של סמינר קובי--

יצאה חולצה נחמדה אבל תנו לי לגלות לכם רז קטן את הרעיון הגתה מישהי מהקבוצה של יפעת ושלי לפי הרעיון- החולצה עצמה היתה אמורה להיות בצבע כחול עם ציור של שרוך אדום במקום המתאים ואז נורא מתאים שרשוב מאחורה "עם החולצה הזו מותר להכנס לחדר אוכל?!" אבל לא הלך גם זה נחמד!

roikeman

New member
די חבל שהיא בצבע שחור

לנו אמרו שהיא תהיה בצבע כחול כהה

למעלה