סמינר מד"מים 2004

ואיך היא הגיבה?../images/Emo3.gif

מי זאת הכי ימנית למעלה כזה? על תלתלים שחורים? היא ממש מוכרת לי...

איזה ימין? ../images/Emo6.gif

שמסתכלים על התמונה? או שמסתכלים מכיוון התמונה? לא חשוב...
חופית , היא ממטה אשר
הדר מבני שמעון

זה לא "תלתלים שחורים" - זה גל!

וזאת שאת מדברת עליה היא המטורפת הזו שהסתובבה בבניין באיזו הפסקה וציירה לכולם נקודות עם לורד כתום על הלחי יום טוב!

THE sky angel

New member
האאא היית עם חמווווו

אהוובתי הנצחיתת!!! איסה כלה היא נכון נכון נכון???? =))

שקסי

New member
הייי רועי אתה לא המוגלי הנכון!!

היה עוד מוגלי... ממש מממש דומה למוגלי... קראו לו מתן והוא הופיע במיומנה...

roikeman

New member
קבוצה שלוש אימפריה

נופר! ממש מגניב שהעלת את התמונה! אני זה ששוכב למטה! עם כל הקבוצה המעולה! קבוצה שלוש!!!!!! נותנים בראש!!!! רועי ענבר (מוגלי)

fresh mishmesh

New member
היי- היית בקבוצה 1,2,3 משהו כזה?

אני מזהה מישהו מיזרעאל מאלוני אבא, לא זוכרת איך קוראים לו, שדיברתי איתו בלילה האחרון על מישהי שאנחנו מכירים... עשיתי לכם שמירת קניון... עמדתי בכניסה אחת (איתי הנחלאווי עמד בשניה) ולא נתנו לכם לצאת... אחחחח היו ימים בקיצור, יכול להיות שראיתי אותך... מוזר

הייתי ב-3

מאלוני אבא זה טל כן.. אני זוכרת את השמירה בלילה האחרון , שאיתי החרים לנו את הרמקולים הרבה אנשים שמרו על הקניון שלנו... חברה שלי רצתה לעבור לקבוצה ליד אז כל פעם היא פתחה קצת את הדלת לראות אם יש שם מישהו ששומר , ופתאום היא אומרת לי "נופר... אני מפחדת לצאת , יש מלא חיילים למטה"
בטח נפגשנו בלילה הזה... נראה לי שאת החזרת לי את הבקבוק מים...

אם אתם רוצים להיכנס לפורום מעכשיו..

אם אתם רוצים להיכנס לפורום מעכשיו..זה ממש כמו לחדר אוכל בקורס מד"מים, אתם צריכים לתת חיוך של מיליון דולר או לשיר לי משהו לתוך המגפון! מד"מים, אתם בסדר... רובכם לפחות... והיב'ניקים שהדריכו דרמה ועשו בערך כל מה שיש לעשות בסמינר כזה... אתם הכי מדהימים שיש... אני מת עליכם! אריק

שלום לכל המד"מים !!!!

יש לי כמה דברים להגיד !!! קודם כל הקורס היה סוףףףףףף!!! [קצת פחות כיף מהמד"צים אבל בכל זאת] קבוצה 18 ש-ל-י-ט-ה !!! * עדי [המדריכה] הדרכת אותנו ב-ק' דרמה...את מלכה !!!! קרעת אותנו מצחוק!!! * מישהו כאן שאל על אנשים מיזרעאל לי היה אחד בקבוצה- נגב...לא זוכרת שם משפחה. * האוכל היה באמת באמת באמת- על הפנים...בשיא הרצינות, זה היה מזוויע, הישרדות !! מצאתי חיפושיות בסלט שלי זה היה פשוט מזעזע... רק המלחמת אוכל שעשינו בארוחה האחרונה היתה גדולהה...חחח....=] * היה לי את המדריך ה-כ-י ת-ו-ת-ח ב-א-ר-ץ !!! יוסי!! אין הוא מלך!!! רק מסכן שהוא נפצע ברגל :(. בכל אופן מד"מים.. היה שוססס..... 18 שולטים !!! סמינר איילת! (הו הא.. הו הו הו הא!!) והחולצה שלנו יותר יפה משל "קובי "...:) יאללה ביי!....תמר

שקסי

New member
תמר בובי!!

תודה!! אכן כן יוסי הוא התותח על!! אני שמחה שקרעתי אותכם מצחוק... אבל למדתם משו מהק'?? זה מממש חשוב לי לדעת.... שיהיה לך יום נפלא!! אוהבת המון- עדי

עדי!

ברור שלמדנו !!! לא רק שהוא היה ממש ממש כייפי [צחוקיםםםם] גם בטוח אני יעשה לחניכים שלי דבר כזה ! זה אחלה יענו הם יכולים להביע את עצמם חבל על הזמן ולהתקבל לקבוצה, וגם נושאים חשובים אפשר להעביר בפעולת דרמה. קיצור היה שולטט !!!!! תודה !!

למעלה