סמינר מד"מים 2004

Hilaloosh

New member
חחחחחחח נכנסת לתפקיד הא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חח../images/Emo9.gif

אם תשימי לב לשעה שכתבתי את ההודעה

זה היה עוד לפני שהכחילו אותי.. פשוט אמרתי לו ודיי מה זה מה שאני צריכה לעשות עכשיו כולם יקניטו אותי בגלל זה?!
מספיק יש לי את ההורים - "מה? עכשיו כל היום את תשבי מול המחשב?!" וכו'.. אוף זה מתחיל קצת לעצבן
אבל אני עדיין אוהבת אותך

THE sky angel

New member
חחח בובה אל תדאגי..

מתרגלים!! גם לי אמא הציקה.. ואבא.. ועכשיו הם יותר ממני במחשב =) אוהבת אותך המון המון!!

roikeman

New member
בטח!!

בטח שאני יהיה אני מדריך את ד'- ה' מקיבוץ משמרות! הייתי בהכנה בפלוגת נגב.

שקסי

New member
מוגלי!!

מה קוריי מותק?? ממש הצחקת אותי עכשיו בכמה שאתה צודק בקשר לאוכל... רק רציתי להגיד שהיית גדול במיומנה.... אוהבת המון- עדי הקטנה...

roikeman

New member
אופס ../images/Emo13.gif

מצטער, לא הופעתי בסמינר. כנראה שקישרת אותי לאדם הלא נכון! אבל את צודקת בקשר למיומנה באמת הם עשו עבודה טובה! יש עוד אנשים שקוראים להם מוגלי? עכשיו אני מרגיש לא מיוחד

שקסי

New member
קורס מדמים המלכים!!!

באמת באמת נהנתי כל שנייה... אני עדי הקטנה והמשוגעת לדברי רבים מיכם שהדריכה מסע לאי תנועה דרמה וביום האחרון לחלק מהקבוצות גם קוסמות!! היה אדיר!!! באמ ת שאני מחכה כבר לראות את מי אני מגרענת שנה הבאה- וחוץ מיזה חסר לכם שאתם לא באים ליוסי יפה!! נהנתי מכל שנייה... אפילו מהפטרולים בלילה... וההשכבות לישון של כל מיני קבוצות ע"י סיפור או שירת לילה טוב... וגם בלהבהיר לכם בכניסה לחדר אוכל שמה לעשות התנועה לא הוציאה עדיין קולקציית קיץ עם גופיות...ובלי שרוך אדום... היה לי הכי כייף בעולם לדבר איתכם ולצחוק איתכם ולהכיר אותכם! אתם באמת חבורה מדמהימה של אנשים שאני מממש מקווה לעבוד איתם שנה הבאה! כל משתתפי הטקס בסוף היה לי פשוט מדהים לעבוד איתכם!! אוהבת אותכם המון... בייחוד את קבוצה 2 שנרקם בנינו קשר לשנים הבאות... וגם את קבוצה 18 שהייתי הע' של יוסי המדהים! שיהיה לכם יום נפלא!! ומקווה לפגוש אותכם בקרוב!!

קורס מד"מים - היה מצויין!

בהתחלה איחרנו (מודיעין...) והגענו באמצע ה-ק' הראשון , בגלל שהורדנו את מסע-חוף ואת המש"צים ורק אחר-כך אנחנו ירדנו (יותר הגיוני היה להוריד אותנו לפני המש"צים... אבל לא חשוב...). ואני שונאת לאחר! אז כל הדרך הייתי לחוצה שלא נאחר ושנגיע בזמן...
הייתי בקבוצה 3 , קבוצה מעולה
ממש נהנתי איתם. מאוד אהבתי את הקופים והתכנים של הקורס הזה! כבר בהפסקה הראשונה פגשתי את יפעת וגילי , זה היה מוזר להתחיל לחבר פרצופים לשמות...
וגם פגשתי את יוסי שהיה מד"ב שלי לפני שנתיים. ונהרסה לי המצלמה
, אז חלק מהתמונות נשרפו לי אני עוד צריכה לפתח את הפילם ולראות מה לא נשרף... סה"כ היה קורס מעולה! ממש נהנתי!
אה... ועוד משו, כל הכבוד למנהלה ולכל מי שדאג שלא ילכו עם חולצות גזורות. אני חושבת שזה היה טוב מאוד שבאמת לאורך כל הקורס שמו לב לזה ולא נתנו ללכת עם חולצות גזורות.

krumer18

New member
קבוצה 2 שולטת!!!

אני ניר מקבוצה 2 ומי שלא היה חבלזזזזזזזז יש כאן עוד מישו מקבוצה 2?

WillbiTe

New member
כן אחי זה אנ יאבירן!! 2 שולטים !

2 כאן ויאללה בלאגן ויאללה ויאללה ויאללה בלאגן!! מישהו דיבר על מפגש אצל בן זה נכון? ומה האייסיקיו שך?

כי ההסעה שלנו הגיעה ממש מוקדם...

לא הספקתי להיפרד מאף-אחד כמעט. בסוף לא יצאו לי הרבה תמונות , אבל חפיף... לא נורא הקבוצה שלי :)

כן... אני בתמונה

אני יודעת שהיא מהמושב שלך , אמרתי לה שאני מכירה אותך ואת חן... סימנתי את עצמי

למעלה