סמולוויל 6x17

Ambious

New member
../images/Emo58.gif תגידו, זה רק אני, או ש....

לקס 'אירגן' את ההפלה של לאנה? הוא נתן לה לשתות, הוא ידע לבוא בדיוק כשהיתה ההפלה, וכמובן כל הקאוור-אפ. יכול להיות שהניסוי השתבש והוא רצה לטשטש את עקבותיו.

frhx

New member
../images/Emo58.gif השערה שלי

לגבי התינוק של לאנה. אני לא חושב שהוא מת, ראיתם גם את הגודל שלו בתמונה למרות החודש שבוא היא נמצאת? לדעתי הוא גרם לה ללדת את התינוק המעוות הזה. (שאני עדיין לא משוכנע מה הוא עשה לו, כנראה משהו עם קריפטונייט). ועכשיו הוא מגדל אותו באיזה מעבדה או משהו, מתאים לפסיכופט הזה.... לא ראיתם גם את המבט שלו לאחות אחרי שהוא סיפר ללאנה, אני לא חושב שהוא באמת מת, לדעתי היא ילדה אותו והוא שיכנע אותה שהיא איבדה אותו. הילד הזה הוא גם לדעתי הסיבה שלינול רצה שלאנה תישאר עם לקס ועשה את מה שעשה פרק קודם לכן, בשביל לוודא שהתינוק יישאר בקרבה...

Ambious

New member
זה מה שאני חשבתי, שהוא.... ../images/Emo58.gif

גרם לה ללדת ו\או להתעלף כדי שיהיה אפשר 'לחלץ' את העובר משם, ולהמשיך לגדל אותו בתנאי מעבדה.

Yarait

New member
עוד משהו שתומך בזה

בסוף הפרק לקס מתחיל להגיד, "-- How can I make" ואז עוצר את עצמו, ואומר במקום: "?How can I help make the pain go away" אז על כמה מתערבים שהמשפט המקורי היה "?How can I make it up to you" כלומר, הוא עשה שם משהו נוראי והוא מרגיש צורך לפצות את לאנה... אבל הוא ממש לא יכול להתוודות על העניין, כי סביר להניח שהיא תהרוג אותו על המקום

ido47

New member
סוף הפרק..

אצלי מישום מה הוא נגמר בזה שלקס זורק איזה מכתב לאש ואז פתאום הפרק נגמר...זה באמת הסוף או שפיספסתי קצת? איזה באסה עכשיו לחכות חודש ועוד בדיוק עכשיו עשו פרק מעבר שאת הכל נדע רק בפרק הבא כמו האם קלארק ילך ללאנה ואיך היא תגיב..מה באמת הייתה האמת לגבי התינוק ועוד...

TdVaSh

New member
מסכים../images/Emo58.gif

אני גם חושב שלקס גרם להפלה בגלל כשהוא נתן ללאנה את המשקה הוא היסס ורק אז שתה בעצמו וסליחה שמקודם כתבתי ספוילר בכותרת, לא התכוונתי להרוס לאף אחד מזל שהמנהל מחק את ההודעה הקודמת

RoeyTNT

New member
כמה שאלות - אשמח אם תענו ../images/Emo13.gif

1) למה בסוף הפרק קלארק אמר שהוא לא יודע איך להפטר מה-Zoners חוץ מלהרוג אותם?! זה לא נכון! הרי עד עכשיו הוא השתמש בקמע הזה של אבא שלו שכתוב עליו S. 2) באיזה תאריך סמולוויל אמורה לחזור מהפגרה? 3) האם יהיו עוד פגרות עד סוף העונה? 4) איך אתם יודעים מתי יש פגרות ומתי הסדרה חוזרת? 5) אתם יודעים במקרה כמה פרקים בדיוק מתוכננים לעונה ה-6? מצטער שחפרתי.... :)

Torn Identity

New member
../images/Emo58.gifים מעלי../images/Emo70.gif

אוף, כל כך קשה לסמן? זה לא משנה שזה שירשור פרק 6.17, כתבת ספוילר, תסמן! בכותרת! אוף, נו! אם זה לא היה גם ככה בשירשור של 6.17 לא הייתי מרחם הפעם ומוחק. אתה חדש? קרא את חוקי הפורום בהודעת המנהלים בבקשה. ולתשובות: 1. לא זוכר כרגע, אבל בכל מקרה, אולי חלק הוא חייב להרוג. למרות שלדעתי הוא הרג כבר אחד או שניים בעבר, אבל אולי לא באופן ישיר, אז לא אכפת לו או משהו.
2. 19 לאפריל אם איני טועה. 3. לא נראה לי, אולי משו של שבוע. 4. לוח המשדרים של ארה"ב. לא בעיה את זה למצוא את זה במיליון אתרים ברשת. 5. 22, כמו כל עונה (חוץ מ-1 ו-2, אבל זה הסטנדרנט של רוב הסדרות, לפחות ב-CW).

TdVaSh

New member
תשובה ל-1../images/Emo58.gif

קלארק יכול להשתמש בקמיע אך ורק נגד הפאנטומים, ולא נגד מישהו שרק יצא מה phantom zone יש הבדל כי כמה מהם עשו עבירות כל כך חמורות שהגופות שלהם נשמדו על ידי ג'ור אל אבל המהות שלהם עדיין קיימת ב zone, וכמה פשוט נשלחו לשם כאסירים... אם אני לא טועה בפרק 8 כשקלארק נלחם נגד מוחץ העצמות ההוא ששיחק אותו בטיסטה, הוא ניסה להשתמש בקמיע נגדו אבל זה לא עבד מהסיבה שציינתי למעלה...

../images/Emo58.gif

האסירים שקלארק השמיד בעזרת הקמע הם פנטומים, רוחות של אסירים שהשתלטו על גוף של אנשים, כמו בפרק בו ראיה הגיעה לכדוה"א ופנטום השתלט על הגוף של איזה ראפר כזה... במקרים כאלה קלארק משתמש בקמע, כשהוא אמר שהוא צריך להרוג אותם הוא התכוון לאסירים, לא לפנטומים.

R i s a

New member
פרק לא רע ../images/Emo98.gif../images/Emo58.gif

אני בטוחה שהילד נולד, ובאמת עושים עליו ניסויים. אבל אני מרחמת על לאנה... לויס הייתה פשוט מדהימה! ממש ממש אהבתי אותה בפרק הזה! חוץ מזה את קלארק פחות אהבתי עם הקטע הפתטי שלו של "אני ממילא לא בן אדם..." את זה כבר שמענו, ודי! נמאס כבר!! כאילו, אני שונאת כשהוא מרחם על עצמו ויש לו התקפי עצבים-בהקשר-לאנה. כל השאר היו די בסדר, לא היה משהו מיוחד.

TdVaSh

New member
מסכים בנוגע לקלארק../images/Emo58.gif

באמת נמאס כבר מהשינויי מצב רוח האלו, או שאתה אוהב אותה ותעשה הכל כדי שהיא תהיה איתך או שכבר תמשיך הלאה ותוותר, כל הזמן הוא משנה את דעתו בנוגע ללאנה... עדיין אני מקווה שהוא לא יוותר עליה כל כך בקלות וינסה לגלות מה באמת גרם לה לשנות את דעתה פתאום והכל יהיה טוב ויפה כי באמת כבר כמה הבחור יכול לאכול חרא בחיים שלו??? הדבר היחידי שיעשה אותו מאושר באמת זה להיות עם לאנה בלי כל השקרים והסיפורים והלוואי וזה יקרה בקרוב כי אני שונא את לקס/לאנה קיבינימט

R i s a

New member
לגמריי. ../images/Emo98.gif../images/Emo58.gif

אבל אני חושבת שהוא באמת יגלה את הכל - כי הוא גם אמר בפרק שהוא חייב לדעת למה היא שינתה את דעתה, שהוא יודע שמישהו עמד מאחוריי זה. וכאילו - היא נישקה אותו כמה שעות לפני החתונה שלה! זה רמז מאוד עבה! וגם כל המבטים האלה ביניהם אחרי שהיא התחתנה וכל זה. הוא בטוח יגלה. כבר נמאס שהוא ולאנה הם הדמויות שהכי מתעללים בהם, שיימצאו כבר אחד את השני! במשך כל הסידרה הם היו ביחד מאושרים ממש מעט זמן

TdVaSh

New member
לא יודע מה איתכם

אבל לדעתי האהבה של לאנה וקלארק והכימיה בין השחקנים טום וקריסטין היא פשוט מדהימה ואחת הטובות בכל הטלויזיה כיום ובגלל זה אני מאוד מקווה שדברים סוף סוף יסתדרו ביניהם, ולמרות שלפי הקומיקס והכל קלארק מתחתן עם לויס התוכנית היא סמולוויל וסמולוויל זה תמיד אבל תמיד יהיה לאנה וקלארק לא משנה מה, לא קלואי/קלארק לא לויס/קלארק ולא לאנה/לקס ולא שום דבר אחר...

למעלה