סמולוויל 6x17

ido47

New member
סמולוויל 6x17

לא היה שירשור אז התחלתי אחד... מחר יוצא הפרק..מה לדעתכם יהיה בפרק? לדעתי קלארק ינסה לגלות למה לאנה "שינתה" את דעתה ואולי ינסה להיפגש איתה שוב...

../images/Emo58.gif

קרב - Combat אחד הפרקים הכי מוזרים שראיתי בחיי,חח זה ממש הזוי,טוב ציפתי ליותר הפגנת כחניות מצד לקס

זה שאתם מורידים

מטורנטים שונים ומשונים לא אומר שלמשל,באסטרליה,זה משודר לפני ארה"ב ככה שאני מוריד את זה יומים וחצי לפני שזה באר"ה איך זה? נו טוב,למי שיש שכל יש בעיות ולמי שאין.....

מתן6969

New member
../images/Emo207.gifS5 E18 עונה 5 פרק 18../images/Emo58.gif

מי שזוכר אז היתה ילדה קטנה בפרק שהפרק היה עליה אז השאלה שלי היא אם זאת השחקנית מהארי פוטר שמשחקת את החברה של הארי?

TdVaSh

New member
לא נראה לי

השחקנית בפרק הזה צעירה יותר מההיא מהארי פוטר וגם המבטא שונה אבל אתה צודק הם באמת דומות...

מתן6969

New member
נכון!! תודה בכל מקרה

ובקש לזה שהיא יותר קטנה... חשבתי שאולי צילמו את זה לפני הארי פוטר

hgny

New member
וחשבתי שרק אני מדמיין...

זו בוודאות לא היא, כי כיום היא בת 16 לערך והשחקנית שם קטנה יותר... מה שכן, מכיוון שהמבטא שלה הוא גם בריטי, יש מצב שהיא אחותה של השקנית ההיא.

Torn Identity

New member
אבל למה לנצל"ש את השירשור הזה?

דווקא את השירשור של הפרק החדש? שירשור שבדרך כלל פעיל ומלא דיונים? קצת להפעיל היגיון, באמת.

Tripl3sss

New member
../images/Emo58.gifאני יודע מי הילדה....

טוב,קודם כל קוראים לה אמילי הירסט/Emily Hirst היא נולדה ב-09.07.1993 (בת 14) בוונקובר,קולומביה הבריטית. אפשר לראות הופעה קצרה שלה בסרט X-מן 2. אבל היא לא קיבלה קרדיט על זה. אפשר לראות אותה בסדרה בלייד,שמשודרת בערוץ AXN היא משחקת שם בתור שרלוט,השולטת בבית קאט'ון (1 מ-12 בתי הערפדים).

aerynsun

New member
מי שרוצה לראות את הפרק

דרך הדודה ולא יודע איך. יש לי לינק. אז תשלחו לי בפרטי.

Torn Identity

New member
פרק חביב. ../images/Emo58.gif

לויס שבה אלינו.
אוי, זה היה כל כך מצחיק שהיא הכניסה אגרוף לקלארק.
תהיתי מה יקרה. איזו נעל. הו, קלארק, הו קלארק.. למה אתה מתעקש ללבוש כחול מזעזע ואדום כששחור זה הצבע שלך?
בגדול הפרק דיי פרק מעבר דבילי, אבל למי אכפת, כי קיבלנו שוב לויס, קלארק בשחור, לנה מתוסכלת ובוכיה אחת ו.. קלואי גם סבבה.
אהבתי גם את זה שקלארק מנסה לברוח מהרגשות שלו בגלל מה שלנה עשתה לו כביכול ושהוא מנסה לומר שהוא לא אנושי וכו'... אבל בסופו של דבר הוא מבין שהוא אנושי כמו כולנו, אם לא יותר.
וזה הוא מוסר ההשכל, ילדים. כולנו אנושיים, רגישים ופגיעים וזו לא בושה שיש לנו רגשות!
עכשיו פגרה של חודש, אמא מה זה.
אה, כן, אהבתי גם איזכורי חברי ליגת הצדק והוידאו ההוא של החץ הירוק.

אהבתי../images/Emo58.gif

אכן פרק מעבר חביב, הרבה אקשן, היה מעניין לראות את קלארק מבין בפעם הראשונה שהוא יצטרך להרוג מישהו. לויס חזרה, אחרי הרבה זמן שהיא לא הייתה, היה דיי מוזר לראות אותה. כל הקטע של הקרב היה מגניב, סופסוף סצינת קרב בה קלארק חוטף מכות ויוצא חבול, זה היה הטופ של הפרק. כל המסביב היה נחמד ביותר, לא יותר מזה.

AVIEINI1234

New member
אהבתי תפרק..../images/Emo58.gif

אהבתי תפרק למרות שהוא פרק מעבר דווקא יפה לראות את קלארק הולך מכות גם הקטעים עם לויס היו טובים לסיכום אחלה פרק (למרות שראיתי באנגלית ולא הבנתי כל מילה..)

למעלה