סמולוויל 6x17

aerynsun

New member
הפרק היה כואב יותר מדי ../images/Emo58.gif

מה הם רוצים להרוג אותנו??? מה זה כל הכאב הזה שלאנה עוברת???
ולקס מאחורי כל הסיפור הזה של התינוק *שלו* . כל כך מעוות האיש הזה. GOD הלחימה של קלארק מול הפנטום וההריגה שלו היה כי הוא הוציא את הכעס והכאב על הפרידה מלאנה והנישואים שלה ללקס. לי הפרק היה כל כך קשה לצפיה שבקושי הצלחתי להנות מהבדיחות של לואיס. ובאמת היה מוזר לראות אותה בפרק אחרי שלא ראינו אותה כל כך הרבה זמן. זה כאילו היא לא שייכת... מה היא עושה פה בכלל?? חח בקיצר, שהכותבים יתחילו קצת לעשות פרקים יותר עליזים ויתנו קצת מנוחה ללאנה

junir

New member
אח, לאנה לאנה../images/Emo58.gif

יפה לך שבזמן שאת מסרבת לטוס כדי לא לפגוע בתינוק, את מרימה כוסית שמפניה או יין עם בעלך הטרי (זה לא היה מיץ תפוזים). פרק חמוד, מסתבר שהחושים העיתונאיים של לויס לא רעים בכלל. בזמן שקלואי וקלארק מנסים לפרוץ אתרים, לחפש בבתי חולים, לבדוק זהויות של אנשים - היא מעיפה מבט אחד בתמונה ומתייצבת בבגד הורס בזירת הפשע. בשני הפרקים האחרונים הם נהנים לשחק עם הכרונולוגיה של הפרק. גישה כייפית שמשפרת את הצפייה. מסתר שלא רק קלואי זיהתה את הפוטנציאל בשם THE MAN OF STEEL. הייתי קורא לפרק הזה HUMAN היופי בסדרה הזאת הוא שגם כשהם מביאים פרקי מעבר הם מספקים אנקדוטות וניואנסים קטנים שכייף לשים לב אליהם.

aerynsun

New member
היא סירבה -ספוילר-

כי היא לא רצתה לסוע לירח דבש עם לקס אז היא המציאה תרוץ. ובקשר לשמפניה, נדמה לי שהיא אמרה לו משהו והוא אמר לה שזה לא שמפניה או משהו כזה...לא הבנתי את האנגלית בקטע הזה. ולואיס תמיד היתה ביצועיסטית

Ambious

New member
../images/Emo58.gif מה שהם אמרו

לאנה נתנה ללקס מבט והוא אמר "אל תדאגי, זה מיץ תוסס"

limiCOOL

New member
בדיוק מה שאני חשבתי../images/Emo58.gif

יוווו אם יהיה שרשור של ציטוטים אהובים מהפרק, זה בהחלט אחד מהשלושה הראשונים... ובכלל כל הסצינת קרב של קלארק ושל טיטאן הייתה כ"כ טובהההה...ללא ספק הסצינה הכי טובה כל הפרק... אהבתי איך שקלארק קפץ על טיטאן והעיף לו בוקס לפרצוף..ובעיקרון כל מה שבא אחרי זה היה איזשהו קטע בסצינה הזאת שקלארק חייך חיוך כזה מרושע...זה היה פשוט מעולה..טום וולינג יודע לשחק

yogev678

New member
מה איך ראיתם את זה כבר?

מי שראה שישלח לי לינק בקשששה!!

aerynsun

New member
זה לא ברור -ספוילר-

אנחנו יודעים שלקס עושה משהו עם 33.1 ועם התינוק של לאנה. אבל לא יודעים מה. בסצנה הזאת ראינו אותו מסתכל על המצלמה שהתקינו שם , ככה הוא רצה לעקוב אחרי משהו, אבל אז ראינו את אוליבר יורה חץ על המצלמה. יענו הוא יודע שלקס עוקב והוא הרס לו את מה שהוא רצה לעשות שם. בקיצר שיתחילו כבר לספר לנו מה לקס עושה! אני במתח ויש עוד שלושה שבועות עד הפרק הבא. אוף!

nlevi15

New member
תשובה סספוילק

היתה לו רשימה של מקומות כמו 33.1 שהליגה הרסה כבר והוא התסכל על הוידאו שנשאר מאיזה מקום אחד שהליגה הרסה

Yarait

New member
מה לכל השדים והרוחות?! ../images/Emo58.gif

מישהו הצליח להשיג סקרין-שוט קריא של המסמכים הרפואיים של לאנה בסוף? ומה התמונה שלקס שרף אמורה להביע?!

Yarait

New member
תודה לולי, אבל

חוץ מלאנה לאנג, מסווג, ומרכז רפואי סמולוויל -- עדיין אי אפשר לקרוא שם כלום... עד עכשיו הצלחתי רק לפענח רק בקווים כלליים את המסמך. הטבלה התחתונה היא רשימת מרכיבי בדיקות והערכים שלהם. מעליה יש מלבן תכלת שכנראה מסכם את תוצאות הבדיקה - המילה הראשונה שם היא "Tests". אוי, זה מתסכל.

smiley chloe

New member
אם את לא מצליחה לקרוא..

את זה כנראה שההפקה לא ציפתה שתצליח לקרוא את זה אז כנראה שזה לא חשוב...
כל מה שהם רצו שתביני זה שהוא השמיד את כל הראיות בקשר לתינוק של לאנה

למעלה