סליחה

אומי5

New member
את יכולה להביא לזה הוכחות?

לא שמעתי על קטנוע סטנדרתי (מהחברה) שמגיע למהירות כזו .

היא צודקת

יש לסוזוקי קטנוע 650 סמק, אבל זה לא ממש קטנוע, זה חצי אופנוע והם מצהירים על כך. גם ה500TMAX של ימהה לא קוטל קנים ונחשב למלך הקטנועים (נראה לי לא נח לרכיבה בעליל) , אין לי מושג לאיזה מהירות הוא מגיע, אני מעריך ש150 זה התחום הצהוב שלו. עזבי בתש, כבר נסעתי גם על קטנועים במהירות גבוהה, אין מה להשוות עם אופנוע מבחינת נוחות, יציבות, אחיזת כביש וכדומה.. קטנוע לא בנוי למהירות גבוהה (למשל מבחינה אווירודינמית) גם אם יש לו מנוע חזק, זו דעתי וזכותך לחשוב אחרת.

אומי5

New member
אני מדבר על מהירות לא על נפח

אני לא מומחה ,אבל קשה לדמיין נסיעה על קטנוע ב200 ,פשוט לא נראה לי שאפשר לנהוג על דבר כזה . גם לא כל אופנוע מעל 500 סוגר 200 .

פרצופם של אזרחי המדינה

יצאנו לא טוב במבחן החמלה הזה ואלו אנחנו האזרחים ולא שלטון מנוכר. אך בתכלס ... האיש מת כנראה במקום וכלום לא היה עוזר לו ואם שמתם לב לרכיבתו המטורפת ,הוא ממש התאבד בין המשאיות והאיש היה מורה לנהיגה וותיק... האם כך חינך ולימד ? צר לי אך יש מיקרים בהם איני חש צער

pinprick

New member
הזכות היחידה שאני יכולה ללמד עליהם

ניסיון העבר מגלה שזה מאוד מסוכן לעזור לנפגעי תאונת דרכים. ושבקלות ניתן לעבור לצד השני של המתרס- מ"מטפל" ל "מטופל". כל שכן באמצע צומת די סואנת. אני מסכימה שזה מזעזע, וזה זעזע גם אותי. אבל אני מנסה לחשוב מה יכול לגרום לזה. חוצמזה, מישהו מהם הזמין אמבולנס. וזה כבר סיוע כלשהו.

Epignosis

New member
ייתכן ומי שאינו יודע עזרה ראשונה,

היה צריך אכן רק להזמין אמבולנס ולנסוע מהמקום. ודאי אם אין לו היכן לחנות בלי לחסום את כל התנועה והגעת האמבולנסים. אבל מוזר שמתוך שלושים רכבים לא היה שם אחד שיכול היה לעזור לו, או למשל האוטובוס שייתכן שהיו בו אנשים. לפחות זה מה שהברדיטשובר היה אומר.

נו..

אז 30 נהגים חישבו שתחנת מדע הקרובה היא מכיוון הנסיעה שלהם, ואם יעצרו יעכבו את התנועה שתאט את האמבולנס.. נו.. שויין (מתאים פה שויין נכון?)

למעלה