סליחה

Epignosis

New member
ממש נחמד הטרולים!!!!

הם נותנים לנו פוסטים לשרשר עליהם את כל מה שמתלבטים אם לנצל"ש או לא.. יש קשר בין דתל"ש לנצל"ש?

admor

New member
זה סימפטום

ומה שקרה הלילה בטדי זה בדיוק אותו דבר. חבורה של חדלי אישים שראו מראש שער סגור מחצה ורמסה את חברהם. למרות שהם סתומים הם ידעו שיהיו נפגעים.ולצערי עונש שיגרום להם לאובדן האליפות יהיה הולם כאן (ואתם עדיי שאני אוהד את הקבוצה הזאת). <אדמור שבגלל ניחום אבלים לא הלך אתמול למשחק למזלו> כשאדם לאדם זאב. שאתה מרגיש שהצדק החברתי והפערים החברתים הם חומר ביד אדוני הארץ לעשות ולחמוס עוד. לא פלא שאנשים כאן מאבדים צלם אנוש.

Le Fay

New member
../images/Emo7.gif "חדלי האישים" של חברך מחסל הבירות

תופס תאוצה. מסתבר שיש די והותר הזדמנויות להשתמש בו.

uri80

New member
עם ממשלה כזו, זה אופנתי במיוחד.

יש ממי לקחת דוגמא.

barr1969

New member
ניחום אבלים גם לך.

מצטערת, לא מורידים נקודות בגלל מאה מתאבדים בני שש עשרה גג. אבל את זה כבר אמרתי לך. למה צריכה להגיד כל דבר כמה פעמים?

admor

New member
כי להיכנס למגרש זה עברה פלילית בישראל

מי שנדחף לשם אני מבין אבל הרבה יותר קפצו מחצו, והמפגרים זרקו חזיז כשלידם כבר יש פצועים ומונשמים. ובשביל לפצוע למחוץ ולרמוס שישים צריך הרבה יותר מ100. צריך לעשות מעשה שבפעם הבאה יבינו הדפוקים שזה נחמד לשמוח אבלבדיוק בגלל זה ברא אלוהים את גן סאקר.

barr1969

New member
ילדים, אמרתי לך. ילדים

הם הביאו חזיז כי אין להם אלוהים, ודם לא מפחיד אותם. מבוגרים מהם חצו צומת וברחו מפצוע, אז שהם יתעכבו על זוטות?

Mr Majar

New member
כדורגל בארץ??

לצורך הדיון נניח שלדבר הזה שנראה כמו הליגה האנגלית קוראים כדורגל ישראלי. בארץ שאנשים לא שעירים, מפצחי גרעינים וקולניים אין מקום בכלל במגרש. בפעם האחרונה שהייתי במשחק (איזה משחק של הנבחרת) לא היה כיף. לא נהנתי מהמשחק, מהאווירה. כולם סביבי היו ארסים. אם רק היו לוקחים את הענף הזה בידיים כמו שעשו באנגליה בתחילת שנות התשעים, במקום לומר זה ישראלים או ילדים ואין מה לעשות, ויהפכו את מגרשי הכדורגל למקום בילוי משפחתי. האנגלים היו צריכים את אסון הייזל והשעייה מאירופה לכמה שנים כדי שיתעוררו. עד שלא יקרה בארץ אסון דומה לא יתעוררו?

אודיאסה בחלל

הסצינה של הקופים קופצים ומגפפים את לוח האבן, זה מה שעבר לי בראש כשראיתי בטלווזיה את קבוצת הארסים קופצים ונתלים שוב ושוב על השער עם מבט זגוגי בעינים.

uri80

New member
לא, זה אוהדי בית"ר. נאור ציון עשה עליהם סרט.

שימו לב למנגינה של האקס פיילס.

uri80

New member
לא ממש, אבל אני חייב להודות שהמנגינה של ה-X

files בשילוב התמונות הייתה מתאימה בהחלט.

Le Fay

New member
דיווח שיקרי ומניפולטיבי. כן עצרו.

"כשצוות מד"א הגיע, כבר לא היה בין החיים"? ומיד אחרי התאונה, הוא כן היה בין החיים? לפני שמתלהמים כדאי לשים לב, שאנשים ממשיכים כי אין איפה לעצור שם: המקום היחיד שרכב רשאי לעצור בו הוא אחרי הפניה, ומחוץ לשדה הראיה של המצלמה. שם אנשים כן עצרו. כשמראיינים את השוטר בהמשך אפשר לראות, שמשאית הבטון וארבע מכוניות אחרות (מלבד ניידות המשטרה) כן עצרו אחרי הצומת. והם כנראה מי שהזעיקו את המשטרה ואת מד"א, בדיוק כמו שהיה צריך לעשות. את רוכבי הקטנועים שעצרו רואים רק כי הם חנו על אי התנועה, וגם אותם לא רואים ניגשים לגופה, כי הם לא ניגשו אליה. עם כל חוסר הנחת, אם אין לך הכשרה לטפל בפצועים - הדבר הנכון הוא להזעיק משטרה (שתסדיר את התנועה ותאפשר גישה) ואת מד"א. מי שבבירור לא היה בסדר הוא נהג משאית הגרר, שלא עצר לבדוק מה קרה; אבל לא בטוח שהוא הבחין במתרחש.

barr1969

New member
הוא היה צריך להבחין במתרחש,

לפני שהוא דחף את הקטנוען אל משאית הבטון. אל הצומת נכנסו המשאית ומתחתיו רוכב הקטנוע. נהג הגרר יכל לראות אותו לפניו, ברגע שהוא חוצה אותו, המראות יוצאות משדה הראיה של גובה קטנוע יציב <קל וחומר קטנוע מאוזן>. את זה הוא היה צריך לקחת בחשבון לפני הכניסה המהירה שלו לצומת.

גם אני חושבת כמוך.

לא שמעתי אם עצרו או לא, אבל כשראיתי את התמונות חשבתי שזה דיווח מאוד בעייתי. הראו קטע מאוד קטן, אמצע צומת, מקום שבעייתי לעצור בו. לא ניתן היה לראות אם אנשים עצרו בהמשך. אני מנחה שאנשים התקשרו ולא התעלמו מאותו אדם, כמו שניסו להראות בדיווחים. וכמו שכתבת, מי שעצר היה איש באופנוע שהיתה לו אפשרות לעצור על אי תנועה. לבעלי מכוניות אין אפשרות כזאת, והאפשרות הסבירה וההגיונית היא לעצור בהמשך. וכמובן שאדם ללא הכשרה רפואית אין לו את הכלים לעזור לפצוע, לכן העזרה הכי טובה והגיונית היא להזמין את מד"א, וזה כן נעשה.

למעלה