סליחה

סליחה

מבירור שערכנו התברר שלא נכחו חרדים באירוע הפריצים והפרוצות ועל כן היה מדובר באזעקת שוא ואנו מתנצלים על אי הנוחות שנגרמה לכם כתוצאה מהצילומים. להבא תהיו יותר זהירים ואל תפרסמו במפורש. (או שתעשו זאת בליל שבת ולא נוכל להפריע אותכם) על החתום: האגודה למלחמה בסרטן, פרטנר תקשורת סלולארית.

נצל"ש- לא ייאמן, מזעזע

אדם שוכב מת על הכביש ואנשים ממשיכים. זוכרים שמכרו לנו פעם שהמיוחד בארץ ישראל זה שאם מישהו נופל, מיד כולם עוזרים לו? בולשיט.

אבזץ

New member
מה לא ברור? אמריקה!

אנשים מאחרים לעבודה... כסף ורק כסף, זו העבודה זרה של הדור. בוקר טוב, דוד אליהו. מדהים שזה עדיין מזעזע אותך. מתי לאחרונה ראית שמפנים את הדרך לאמבולנס צופר?

barr1969

New member
הם לא סתם המשיכו

הם בטוח ציקצקו בלשונם והפטירו איזה מסכן, או משהו. אני נוטה להאמין שזה מקרה לא מייצג. בד"כ הרגישות בישראל עולה למפלסים דרמטיים בפיגועים, תאונות או מלחמות. מה שמזכיר לכם, בעלי הדו גלגל, כמה אתם פגיעים, ולפעמים קצת יהירים. גלגלים של משאית גבוהים מכם ומסתירים אתכם, בחיאת, קצת פחות יומרה, יותר זהירות, וסעו לשלום.

אני דווקא חושב

שהם צרחו וברחו, לא כל יום אתה עובר ליד גופה וודאי שלא ליד גופה שעברה עליה משאית בטון מלאה. האופנוען ממש נמעך מתחת לגלגלים. בחייך בתש1, תיזהרי בכביש מאמי,

barr1969

New member
בתש1 אמא שלך

תיזהר להתבלבל, מאמי. <ברר לא מצליחה להמשיך לישון>

barr1969

New member
עכשיו כשכתבת קטנוע

אתה מוזמן לפתוח את ההודעה שלי שוב.

Epignosis

New member
לא חשבתי שנשים מבדילות..

סתאאאם.. כל האופניים האלה נראים לי אותו הדבר.

בתש1

New member
זהו שאת טועה..

יש לי.. וזה ממש לא משנה קטנוע אופנוע, כל עוד לך אין אפילו אחד מהם.. בתודה.

barr1969

New member
חילול הקודש

אולי גם לא יהיה לי. אבל כש ל ך יהיה אופנוע, את כבר לא תגידי לא משנה קטנוע אופנוע. אנדר, תסביר לה.

קראת לי ?

קטנוע זה מה שהיה לי כשהייתי קטן, אופנוע זה מה שיש לי כשאני עדיין קטן אבל מדמיין שגדלתי. ועוד הבדל : עם קטנוע תמיד היו לי כאבי גב, עם האופנוע הגב רגוע, עניין של תנוחה.

בתש1

New member
כאן כבר לכלכת..

הורדת לך את המוניטין..יש קטנועים של יותר מ500 סמק ..זאת אומרת שהמהירות שלהם מגיעה לקצת יותר מ200..

למעלה