יאללה.
משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי מתמטיקה לנצח, היו לי ולבן תשעה חודשים (!), היו שיעורי נהיגה מעולים, ערב הקרנות, טעם העיר. משהו רע שקרה לך השבוע: מממ למדתי הרבה מתמטיקה ולא מספיק להיסטוריה, הסרט שלי נתקע לאיזה שתי מאיות בערב אבל זה ממש עצבן אותי כי זה לא היה בבדיקת סאונד, בן קצת עצבן אותי אחרי הערב, אבל עזבתי את זה. לא שומדבר נורא. שבוע חמוד דווקא. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא פראיירים- הדג נחש התחדשות השבוע: שמלה לערב הקרנות- סטרפלס לבנה עם פרפרים בצבעי פסטל וכיווץ מתחת לציצים, ותיק עם כוכבים, החרוש מפול אנד בר. תוכנית השבוע: אין לי זמן לראות טלוויזיה. סרט השבוע: גם אין לי זמן לראות סרטים.. ראיתי את אלה של השכבה שלי. וזה הרבה. ספר השבוע: מיקודיות במתמטיקה (למה לעזאזל קניתי שלוש? איזה בזבוז...) ו"העולם והיהודים בדורות האחרונים". אה, וגם "שואה וזכרון". (תלמדו עם הספרים האלה ולא עם מיקודית. מיקודית זה חרא בהיסטוריה) מאכל השבוע: בירה בכמויות היסטריות. במיוחד בטעם העיר. יציאת השבוע: לטעם העיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המתכונת בהיסטוריה, ואני גם ממש רוצה לקוות שהשיעורי נהיגה שלי ילכו טוב, כי אני ב28 ומתחילה לראות את הסוף (אבל שקט. לא אמרתי כלום:]) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ספציפי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני עלוב, אני תת אנושי. אני אלוהים." תמונת השבוע: צילמתי את הצביעה החדשה בשירותים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד המון היסטוריה, לעשות המון שיעורי נהיגה, ובסופ"ש ללמוד מחשבת ואני מקווה שזה אומר להיות עם בן, כי בפעם האחרונה שהוא לימד אותי זה עבד מצוין- 98 במתכונת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה די כייף, אני חושבת. חוץ מהחלק של ללמוד המון למתמטיקה.