סכ"ש או ס"ש?

little shorty

New member
סכ"ש או ס"ש?

סיכום שבועי בקיצור. משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

little shorty

New member
למה אני מצוננת בקיץ?

משהו טוב שקרה לך השבוע: עבדתי הרבה, אחי הסכים להלוות לי קצת כסף, הלכתי לסבתא סוף סוף, ועוד כמה לא חשובים כאלה. משהו רע שקרה לך השבוע: הצבא עיצבנו אותי, רבתי איתו ריב רציני, אני מצוננת, עייפה, לא למדתי בכלל, לא הלכתי לתקן את המגן שלי, לא החזרתי ספרים, אני צריכה לקנות נעליים חדשות לעבודה... שיר שלא הפסקת לשמוע: בוב מארלי על כל סוגיו התחדשות השבוע: תיק מגניב מטי אנ טי, קשתית צהובה עם פפיון, סומק ו-2 צלליות נראה לי הפעם הראשונה בחיי שקניתי איפור אז מגיע לי מזל טוב אני לא מתאפרת בכלל אז זה לכבוד החתונה. תוכנית השבוע: החיים הפשוטים סרט השבוע: שוקולד
סרט כזה מקסים ספר השבוע: משוואה עם נעלם עדיין. לא יוצא לי לסיים. מאכל השבוע: קוקיס שוקולד יציאת השבוע: כלום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר כבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נכון, עשית טעות. אבל כמו שאתה יודע על טעויות משלמים" תמונת השבוע: אין לצערי התוכניות שלי לשבוע הבא: תכנ"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו בכלל

ketty the sheep

New member
צינון קיץ ftw

זה עובר ברגע שיוצאים החוצה (חבל שאני לא מיישמת את זה ויושבת בבית עם הטישו כמו מכוערת).

adiss90

New member
סכמ"ש בכלל D:

*מה את עושה בבית D:* משהו טוב שקרה לך השבוע: ציון הגשה בתנך. לא זוכרת מה היה בתחילת השבוע. דיברתי יותר משתי מילים עם בן דוד שלי עכשיו, להיזכר קצת כמה בני הדודים שלי מקסימים אחד אחד. ולשמוע מה עובר עליהם. אני מקווה למצוא זמן קצת להתקרב לכל אחד בנפרד אחרי הלשון. משהו רע שקרה לך השבוע: כל היום ואתמול לא הפסיק לכאוב לי הראש. כולם טורחים להזכיר לי כמה זה מוזר שעוד לא היה לי חבר\שאני לא רודפת בהיסטריה אחרי אף אחד. כאילו מראש עינייניי זה חבר-ויהי מה! שיר שלא הפסקת לשמוע: grace kelly\Mika התחדשות השבוע: סביח, נסטי, החלפתי כמה מתנות תוכנית השבוע: עדיין לא סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אכלתי היום שתי תרנגולות, לפי דעתי. פיכס בא לי להקיאאא.[או לחרבן
] יציאת השבוע: הייתי עכשיו בסיבוב שכונתי קטן. ממ אני וחברה גילמנו גירסה חדשנית ל-"ראן לולה ראן" ברחבי העיר כשאח של חברה אחרת הודיע שיש לנו 5 דקות לרוץ לחנות X ולהביא משם תמונה [גדולה,כן?] לבית שלו. "כי הוא נורא ממהר" עעלק. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: פחות בגרות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ישוע עם צלב. כפרה עליו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "את הולכת לים?" חח סטלן... תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר.

Summer moved on

New member
ועוד אחד עבר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: 3 בגרויות מאחוריי. מפגש פולין היה נחמד, הופתעתי לטובה. משהו רע שקרה לך השבוע: הבגרות במת' ובקולנוע. שיר שלא הפסקת לשמוע: - התחדשות השבוע: שורטס וגופייה מפוקס. תוכנית השבוע: חברים. חרשתיייייי. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: עיתון? מאכל השבוע: דליפקאן. יציאת השבוע: עם ידידים לבית קפה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני רוצה יםםםםםםם. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שהתגעגעתי...... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לנוח מבגרויות. לצאת. לנסוע לתל אביב לקניות, וים!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו טובים ממנו.

The Bitter End

New member
אני זוכר בלילות של ירח מלא...

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומיים מושלמים בערך בבית=] משהו רע שקרה לך השבוע: ההפקה המזדיינת הזאת, ולא הייתי בטעם העיר. שיר שלא הפסקת לשמוע: Beatles - While My Guitar Gently Weeps והיינו עושים אהבה-כנסיית השכל. התחדשות השבוע: לא זוכרת. תוכנית השבוע: האוס וטורצ'ווד. סרט השבוע: תיכון בהיי! ואיזה סרט כאפות עם לינדזי לוהאן. ספר השבוע: גאומטריה של המישור של בני גורן[מומלץ לחובבי הקלאסיקות]. מאכל השבוע: תפו"אD: יציאת השבוע: איכ. לצאת מהבית זה מגעיל. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נעליים?[תקווה נואשת] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיציש, יעלי ואנערף. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "גוש כיעור" תמונת השבוע: אז מה אם זה מפורים. התוכניות שלי לשבוע הבא: למות. לא, סתם. אמ, אנערף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זוועה.

PlAsTiCs

New member
אני :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חשבתי שאני אלך לטעם העיר משהו רע שקרה לך השבוע: בדקה ה-90 לא הלללכתי :( שיר שלא הפסקת לשמוע: Like this התחדשות השבוע: שממלה מבילבונג :) תוכנית השבוע: האלופה
סרט השבוע: משחקי פיתוי - חחחח אחד הסרטים ! (באתי לכתוב שרטים אנלא מאמינה :S ) ספר השבוע: ?! :\ מאכל השבוע: רוללל יציאת השבוע: מקורקעת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מממ כלום ?! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו.. חח אני רוצה לפגוש אותו כבר בערך חודשיים.. לא הולך לי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מזה החיוך הטיפשי הזה ?! למה אתה כל הזמן מחייך ככה? גם השיעור.. גם אתמול.. זה מעצבן אותי ! " המורה המפגרת שלנו לספרות D: תמונת השבוע: ממ הצטלמתי יצא חביב P: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משששהו

THE ronch

New member
חרא

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 בבגרות במתמטיקה ואח"כ העברתי ערב שיכור ונחמד עם חברה שהתגעגעתי אליה. :) משהו רע שקרה לך השבוע: נאלצתי לבטל לאנה
, יותר מדי שיעורים פרטיים בלשון, סיגי מתה שיר שלא הפסקת לשמוע: over the mountain top מהחומר האלקטרוני החדש של עומר התחדשות השבוע: אין!!! תוכנית השבוע: האלופה סרט השבוע: מה נשים רוצות ספר השבוע: אין לי זמן לקרוא מאכל השבוע: פאי תפוחים של אודאון יציאת השבוע: אחרי הבגרות במתמטיקה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המתכונת בלשון, לעשות כסף ולעשות שופינג אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנה! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: הבוס שלי מזיין בשכל במיקרופון בטעם העיר, אין יל כוח לפרט יותר מזה תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: ביום ראשון מתכונת בלשון, שני שיעור פרטי, שלישי עבודה, רביעי עבודה, חמישי שיעור פרטי+עבודה, שישי עבודה...מרתק לא? אבל שבת בטח ים וראשון הבא שופינגגגגגג. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. תגיבו? :|

RainbowL

New member
בלעכס

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הסטודנט, טעם העיר משהו רע שקרה לך השבוע: יש למישהו שאני רוצה חברה, סיגי מתה גאדמאט! שיר שלא הפסקת לשמוע: קורא לה אלה התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: האלופה אולי?! סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי יציאת השבוע: טעם העיר, יואו היה מה זה כיף משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין כלום האמת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל החברים ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני- 'אבא שברתי את הבוהן היא כואבת לי' 'נו מה כל הערב תגידי אותו דבר עכשיו?' -שינינו נושא ודיברנו על דברים אחרים- 'אבא כואבת לי הבוהן' ואז הוא פשוט נקרע ואז צחקתי גם וכל הדודים שלי צחקו ואין זה יצא ממש מצחיק. תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: בי"ס- חזרות- שעורים פרטיים- ישיבת שכבה-פעולה-הנהגה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

OverSharing

New member
לילה שמחחחחח:]../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עמרי הלך ממני עכשיו ואני פשוט מאושרתתת:] משהו רע שקרה לך השבוע: בגרות במתמטיקה, מגן מעפן בתנ"ך..>: שיר שלא הפסקת לשמוע: לודעת התחדשות השבוע: אה.. כריות מאיקאה. תוכנית השבוע: חברים? חח סרט השבוע: טהור ספר השבוע: - מאכל השבוע: ארטיק 45 קלוריות. הפיהפי! יציאת השבוע: יומולדת של נעם ועמית אפילו שבצהריים הייתי רק 40 דקות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ים:]:] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נמאס לי להיות אובייקט מיני!" [חח החבר המפגר שלי חושב שהוא יכול לעמוד בפניי.] תמונת השבוע: [כי תראו- ממש רזיתי וזה עושה אותי מאושרת:)] התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון בגרות, תחקירים, ישב"צ, יום שני טופס ירוק,ים מהנדסת.. אח"כ פתוח להצעות מעניינות:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חמוד נראה לי:)

the mush

New member
באמת שהפרסומת נגד נרגילה יפה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין יותר מתמטיקה ever! משהו רע שקרה לך השבוע: שהלך לי חרא בטירוף בבגרות במת'. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא יודעת איך קוראים לו... התחדשות השבוע: 2 חולצות מקסימות מפולאנדבר:] תוכנית השבוע: חבריםםםם סרט השבוע: white noise ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא בכלללללללל מאכל השבוע: beijinhos! יציאת השבוע: מממ ללא ספק טעם העיר! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יריד אקססוריז! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמפ.. אין מישהו מיוחד. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא עולה לי. תמונת השבוע: אין לי כוח. התוכניות שלי לשבוע הבא: יש כמה ימים לימודים רגילים, אז בע, שיגרה? וים!!!!!!!11 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב

הופה היי

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימנו מת' [[[: משהו רע שקרה לך השבוע: נקעתיאת הרגל ]]: שיר שלא הפסקת לשמוע: "צל כבד"- כשניקו תתחיל לדבר התחדשות השבוע: שלישיית תחתונים שחורלבן מקסימה ממש [: תוכנית השבוע: ישנן בנות סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3 ורק בגלל קרן XD ספר השבוע: מיקוד בהיסטוריה ב' מאכל השבוע: רביולי בשמנת
אוי אוי והפאדג' עם גלידה וקצפת שאכלתי ביום שלישי יציאת השבוע: הסרט שלשום ו'בלה מיה' ביום שלישי הם בהחלט מתחרים רציניים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אני נוסעת לתאירקיייייי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תאיר [: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרת ]: תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: בגרות בתנ"ך, מתכונת בהיסטוריה, להיות אצל תאיר, ירפ"א ב', נסיעה צוותית לבלה מיה, ישב"צ, לילה השרדות לשכב"ג, פורום קורס מסכם.. ועוד כמה שטויות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב

לה

משהו טוב שקרה לך השבוע: המזל שלי בהקשר למבחן, האווירה ביום חמישי בערב. משהו רע שקרה לך השבוע: המבחן. שיר שלא הפסקת לשמוע: אנערף, ההוא של ג'סטין מפלא' של אחת הבנות. התחדשות השבוע: ופלים בשקם? ;[ תוכנית השבוע: שבוע שמירות. סרט השבוע: ממש ספר השבוע: :< מאכל השבוע: פיצה. :) יציאת השבוע: האפטר ביום רביעי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקבל שמירות במתקן? ;[ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יקיר. >:| ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "נינה, אני רואה שיש לך הרבה ידע בביולוגיה, לכן יש לי הפתעה בשבילך" אני: "חמשוש?" "לא, ליאור. נינה תיתן לנו משהו שקשור למניעה... סלוגנים, שיר... מה שעולה לה בראש, ותעשה אותו כל פעם שאני אומר את המילה הזו" אני: -נקרעת מצחוק- -המפקד מפנה את הראש לעברי- "ליאור, את תהיי הס' שלה" ולאחר הביצוע - "0.7" "יש, קיבלנו 0.7 מתוך 1!" "טעות. נסי 0.7 מתוך 10, אני מקווה שתשתפרו פעם הבאה" אין, המפקד הזה הכי חמוד בעולם. אם הוא לא היה הומו...
תמונת השבוע: :] התוכניות שלי לשבוע הבא: לסגור שבת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שביזות מטורפת ביום שלישי, אבל סהכ בסדר

אתן חייבות לראות את זה

הוא פשוט הבנאדם הכי הזוי שראיתי בחיים שלי יום לפני הצילום, הוא פשוט לקח מגש(נו, האלה של חדר האוכל) ומילא אותו בערימת משמשים ו... אכל את כולם

ShiRa1101

New member
יו האוכל הזה

כ"כ מזכיר לי את ימי הקורס + מחנה קיץ של התנועה=) היה כייף..! חח באמת הזוי..איפה את משרתת?

למעלה