סכ"ש או ס"ש?

אוי הבלונדיני עם העיניים הירוקות?

גססססססססס הוא אחד השווים
אנחנו עשינו גל כזה של "הכי יעלה המניעה" וזרקנו עליה קונדומים

אמ..

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה. משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: שירים של שלמה ארצי. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: מתחילות מחדש/ חברים. סרט השבוע: שוקולד ספר השבוע: אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר דווקא. עבר מהר.

GoOni

New member
יאללה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי מתמטיקה לנצח, היו לי ולבן תשעה חודשים (!), היו שיעורי נהיגה מעולים, ערב הקרנות, טעם העיר. משהו רע שקרה לך השבוע: מממ למדתי הרבה מתמטיקה ולא מספיק להיסטוריה, הסרט שלי נתקע לאיזה שתי מאיות בערב אבל זה ממש עצבן אותי כי זה לא היה בבדיקת סאונד, בן קצת עצבן אותי אחרי הערב, אבל עזבתי את זה. לא שומדבר נורא. שבוע חמוד דווקא. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא פראיירים- הדג נחש התחדשות השבוע: שמלה לערב הקרנות- סטרפלס לבנה עם פרפרים בצבעי פסטל וכיווץ מתחת לציצים, ותיק עם כוכבים, החרוש מפול אנד בר. תוכנית השבוע: אין לי זמן לראות טלוויזיה. סרט השבוע: גם אין לי זמן לראות סרטים.. ראיתי את אלה של השכבה שלי. וזה הרבה. ספר השבוע: מיקודיות במתמטיקה (למה לעזאזל קניתי שלוש? איזה בזבוז...) ו"העולם והיהודים בדורות האחרונים". אה, וגם "שואה וזכרון". (תלמדו עם הספרים האלה ולא עם מיקודית. מיקודית זה חרא בהיסטוריה) מאכל השבוע: בירה בכמויות היסטריות. במיוחד בטעם העיר. יציאת השבוע: לטעם העיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המתכונת בהיסטוריה, ואני גם ממש רוצה לקוות שהשיעורי נהיגה שלי ילכו טוב, כי אני ב28 ומתחילה לראות את הסוף (אבל שקט. לא אמרתי כלום:]) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ספציפי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני עלוב, אני תת אנושי. אני אלוהים." תמונת השבוע: צילמתי את הצביעה החדשה בשירותים. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד המון היסטוריה, לעשות המון שיעורי נהיגה, ובסופ"ש ללמוד מחשבת ואני מקווה שזה אומר להיות עם בן, כי בפעם האחרונה שהוא לימד אותי זה עבד מצוין- 98 במתכונת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה די כייף, אני חושבת. חוץ מהחלק של ללמוד המון למתמטיקה.

אני עונה על זה בגלל התמונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יכולה לשים את האצבע אבל היה נהדר משהו רע שקרה לך השבוע: נפלה עליי עצלות שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: סימן כחול ביד תוכנית השבוע: נמ האוס, אבודים, מה עובר על בריאן וכל שאר הדברים שאני רואה סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: קינמונים יציאת השבוע: טעם העיר בשלישי ואתמול המסיבת יומולדת משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים תנ"ך, ת"א והופעה? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מר בחור ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו כל מיני שטויות שאני אף פעם לא זוכרת
תמונת השבוע: >>> התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים תנ"ך, שיעור נהיגה, לרדת אולי לת"א לקנות סתם בגד ים כדי שתהיה אלטרנטיבה, הופעה אולי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן

Oo The Gush Oo

New member
כשחום גופך בי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי את הקד"צ. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם מצברוח מסריח. שיר שלא הפסקת לשמוע: נינט טייב ועברי לידר - הכאב הזה. התחדשות השבוע: פלאפון, דברים לצבא. תוכנית השבוע: מגרש ביתי. סרט השבוע: היומן. ספר השבוע: - מאכל השבוע: פיצה. יציאת השבוע: חמישי בטרבין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: צבא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערף. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת אף פעם. תמונת השבוע: בעע. התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא?! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר.

-

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ לא עולה לי.. משהו רע שקרה לך השבוע: כנל. יש לי אינפקציה באוזן ואין לי כבד הא שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק של חברה התחדשות השבוע: סימנים כחולים.. איןלי גרוש על התחת עד המשכורת *יאי*. תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אבסנט.. באלי להקיא כשאני חושבת עלזה אבל ניחא יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שכולם יאהבו אותי מלא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ש. גיטרה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני רוצה חשישששששששששש" ;O צחקתי כששמעתי שאמרתי ;פ אתזה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חלש+חזק+אבטיח עכשיו זה שלבי התפתחות זה יחליף צבעים כמו סוכריה

ShiRa1101

New member
אויאויאוי

הדגש|משהו טוב שקרה לך השבוע:נפתחתי יותר לאנשים ונהנתי מבילויים=) משהו רע שקרה לך השבוע:הנער שאני מדברת איתו לא זיהה שחברה שלי מדברת איתו בטלפון ולא אני!!!וזה עצבן כ"כ#@. אה וקיבלתי באנסין באנגלית 65
שיר שלא הפסקת לשמוע:נגמר בחזרה של יפתח קרזנר:) התחדשות השבוע:|סדגשג'ינס מידה 36 מזארה!!!@# חח וגם משקפי ראייה חדשות שהחמיאו לי עליהן(;,גופיה חמודה מהסופר וגם פיג'מה שאני איתה עכשיו תוכנית השבוע:האלופה וחברים;] סרט השבוע:--- ספר השבוע:--- מאכל השבוע:לזניה|יאמיי| יציאת השבוע:הלכנו מלא בנות לחברה ושיחקנו אמת או חובה..היה כ"כ כיף
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שפיים עם הכיתה,לסיים את המבחן האחרון לשנה הזאת! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סבא
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:וכמו השבועות האחרונים המילה היא:פייג תמונת השבוע: --- התוכניות שלי לשבוע הבא:להנות מהשנה האחרונה בחטיבה התחתונה,חברים.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:כיפי

yaeli87

New member
סיגי ;[

משהו טוב שקרה לך השבוע: מאמי שלי,האחיינית שלי,הספר שלי כפרעליו! ויום חמישי בלילה... משהו רע שקרה לך השבוע: סיגי מתה;[ שיר שלא הפסקת לשמוע: רמי קליינשטיין-על הגשר הישן התחדשות השבוע: אממ...אוכל בעיקר
וסיגריות תוכנית השבוע: האלופה,מגרש ביתי ומרתון חברים אתמול בביפ,אה גם כוכב נולד... סרט השבוע: - ספר השבוע:- מאכל השבוע: מה אכלתי טעים טעים? אה...שניצל תירס בטח...חחח יציאת השבוע: יום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרבה מאמי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי שלי החתיך וכמה חברות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אין לך תחליף...אני אתחתן איתך" תמונת השבוע: יש בפלאפון אבל... התוכניות שלי לשבוע הבא: לא לכתוב את זה בתכנ"ש? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה

ליזיגי

New member
יוואו ://

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ הבגרות במתמטיקה- סופסוף עברה משהו רע שקרה לך השבוע: שגיא טס לקרוואן .... כפרה עליו
שיר שלא הפסקת לשמוע: אמממ אין התחדשות השבוע: 6 תחתונים חח תוכנית השבוע: חברים =]] סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו =]] מאכל השבוע: לחם אחד הטעימיםםם וואו יציאת השבוע: לנתב"ג חח =]] ולאוניברסיטה לטקס של אחותי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סושיייי מיד אחרי המתכונת בהיסטוריה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממממ אין מישהו מיוחד... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היסטווווריה חח תמונת השבוע: אוקי האמת שזה ממש לא מהשבוע ויצאתי פה גם זוועתית אבל זה אני ונידוב ולא יודעת למה אבל ראיתי את התמונה הזו פתאום וזה עשה לי טוב בלב
התוכניות שלי לשבוע הבא: סושיסושיסושי ולנוח קצת.. אולי לפגוש את אחותי ביום שישי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אממ האמת היה סבבה לגמרי =]]

JuSt A GiRl 94

New member
אממ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: המורה שלי מדהימה אליי, היה נחמד אצל דנית, הסדנת הכתיבה בבית קפה!!! משהו רע שקרה לך השבוע: אממ...כל השאר בערך. שיר שלא הפסקת לשמוע:missing- אוונסנס התחדשות השבוע: אין ממש. תוכנית השבוע: האלופה...איך כולם התבכיינו שסיגי מתה חח... סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3- מצוין פשוט. ספר השבוע: אני ממש קרובה ללחזור לקרוא. מאכל השבוע: מקדונלדס- הזכיר לי ימים עברו... יציאת השבוע: לבית קפה בסדנה, לדנית... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההשמעה אימאלה... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מתנאל? הלוואי שהוא יבוא... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "זה לא יפה מצדך להשאיר ילדה בת 21 אלמנה." "אז כנראה שגם מים אני צריכה למזוג לך..." "אנחנו נעשה עם זה משהו, אני לא משאירה את זה ככה. אם לערב אותם יעשה לך טוב בסופו של דבר- זה מה שאני אעשה..." תמונת השבוע: אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש להשמעה, לשמור על הקול... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זוועה. חוץ מהסדנת כתיבה...

EVE Lights

New member
עכשיו אפשר לסכם. ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול?
היה ממש כיף... משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי היה מזעזע ברמות, והכוס שלי פתח במתקפה קלה נגדי
שיר שלא הפסקת לשמוע: Billy Idol - White Wedding התחדשות השבוע: שום דבר מעניין תוכנית השבוע: האלופה 2 (יצאה לפגרה שבועיים!!!
) סרט השבוע: music and lyrics שראיתי בשבוע שעבר, חמוד+ ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: סנדוויץ' עם נפוליאון, גבינה צהובה ועגבניה
יציאת השבוע: מיאו אתמוללללללל
יצאנו לבליקר אני, אביב, בלה וחבר שלה. היה ממש טוב!!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המרעישין-בישין ולראות את בייב ברביעי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מיי לאב. ואת רועי כי צריך לחגוג לו יומולדת
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יום ששונך הוא יום אסונך"!
תמונת השבוע: עזבו אתכן, אין פודפוד
אבל אביב יקנה לי חדש, הוא הבטיח. התוכניות שלי לשבוע הבא: אייייין עבודהההההה!!!!
ראשון ורביעי פסיכומטרי. שני ושלישי כרטיסיות ושיעורי בית. רביעי בערב אביב.
חמישי כנראה מוזס עם רועי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר מינוס.

למעלה