סכ"ש או ס"ש?

AnGeL DoLlY

New member
יאללה סיכום

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי מתמטיקה [לבינתיים נו. זה עדיין משמח], 90 הגשה לתנ"ך, 85 במגן בהיסטוריה [צריכה להעלות לי], יום חמישי היה חביב וזהו. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הצלחתי 005 /:, תכננתי ללכת לטעם העיר ולא יצא. שיר שלא הפסקת לשמוע: חיים משל עצמי-בן ארצי. זו רק אני או שיש בקול שלו משהו דומה לאביב גפן?.. התחדשות השבוע: אוו דווקא השבוע התחדשתי הרבה; גופייה כחולה עם תחרה מאברקומבי, עוד גופייה עם פסים לבנים ואדומים מ'בננה רפבליק', תיק מקורי של דולצ'ה P:, עוד 2 גופיות יפות עם תחרה בצבע חום ושחור, מנורה לחדר, ספר לפסיכוטכני וכמובןןןן הפלאפון החדשששש:)) מוטורלה V6. תוכנית השבוע: כוכב נולד, ו'ישנן בנות' סרט השבוע: "טיסה 93" ספר השבוע: אתמול היה לי משעמם בלילה וניסיתי להיות קצת שנונה, אז לקחתי איזו אינצקלופדיה על כדה"א ופשוט התחלתי לקרוא
כמובן שבעמוד השלישי כבר התייאשתי. מאכל השבוע: על האששש. וואי כמה עשינו השבוע יציאת השבוע: הופעה בארטיק בחמישי, ביתקפה עם ידיד, ומנטה עם אליה ובומר.. חוץ מזה כלום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור תנ"ך חלק, ולא משנה מה-רק לעשות משהו כיייף!! נמאס לי לשבת בבית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "השיר הבא מוקדש לילדה הכי יפה בעולם". בשביל מההה הייתי צריכה לשמוע את זה ;( תמונת השבוע: הפוצקית שלי.
התוכניות שלי לשבוע הבא: בדיקות לצו ראשון, להתחיל לצלם את הפרויקט האחרון בקולנוע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה חביב, בעיקר לקראת הסופ"ש.

yaeli87

New member
ראיתי שהסתכלת לי במקושרים :]

אז הסתכלתי לך...וואו,אחותי את מדהימה!!!!

©big smile©

New member
אין לי כח לחזרות ;[

משהו טוב שקרה לך השבוע: תל אביב ביום שני, כל השבוע שתיתי די הרבה אלכוהול :], הייתי המון עם אתי, סיימתי את העבודה בפסיכולוגיה, שלחתי לריקי את המכתב, דיברתי עם הפסיכולוגית על לסיים את הטיפול, סיפרתי לאמא שאני מעשנת. משהו רע שקרה לך השבוע: עצבים על גיל במשך כל השבוע, ביזבזתי יותר מדי כסף. שיר שלא הפסקת לשמוע: אביב גפן - שחור לבן התחדשות השבוע: פאטצ' של פיס, עגיל לאף, גופיה שחורה, סיכות, סיגריות [שכבר נגמרו:\]. תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: אני, אתה והוא ספר השבוע: אין מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: תל אביב ביום שני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המגן במוזיקה, ושהחזרות יעברו בכיף. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מטומטמת!!!!!! נמאס לי ממך!!!!!!!!!11111" בצרחות מטורפות. סתם צחוקים עם אתי. תמונת השבוע: בתל אביב, אהבתי אותה :] התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד טוב למוזיקה, להנות בחזרות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיף! הייתי כ"כ הרבה עם החברות, באמת שנהנתי :)

tamarosh

New member
סבבבבבבבבבבה.

משהו טוב שקרה לך השבוע: גימלים [כי בית] משהו רע שקרה לך השבוע: גימלים [כי כאבה לי הבטן נורא] שיר שלא הפסקת לשמוע: אינפקטד...אני לא זוכרת ת'שם נו אבל כולכן יודעות מה זה התחדשות השבוע: המון אוכל בטעם העיר ושווארמה אחת בתחנה המרכזית שגרמה לכל הבלאגן תוכנית השבוע: חברים ברצף בביפ סרט השבוע: "7 ילדים" משהו כזה ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: קרפ של הנריס יציאת השבוע: טעם העיר למרות שהיה די גרוע. אז הערב צריך להיות טוב בהופעה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סופ"ש עם הבנות בכפר נופש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיצ אבל הוא סוגר. אבל נתגבר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אתמול בארוחת ערב. סבתא חזרה מחו"ל: "נו ספרו לי קצת מה עבר עליכם ב-3 שבועות שלא הייתי פה" -כעבור שניה וחצי- " אתם לא יודעים איזה כיף היה לי! משהו משהו טיילנו ונהננו וקנינו וצילמנו ואז..." היא כזו פולנייה
תמונת השבוע: יש מלא תמונות מהפיקניק של עכשיו אני אעלה לייטר התוכניות שלי לשבוע הבא: להתחפשן בבסיס כרגיל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב ביותר. המון בית שזה תמיד טוב אמא לפני 2 דק' : "בואי איתי לשבת ליד הבריכה הכנתי קפה קר עם עוגה" שמישהו יכתיר אותה כבר למלכה. אללי.

josie1986

New member
אז מה היה לנו

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול בלילה שהיה מושלם. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם ריב מרגיז. שיר שלא הפסקת לשמוע: your love alone is not enough של מאניק סטריט פריצ'רז. התחדשות השבוע: שתי גופיות סבא מפוקס. תוכנית השבוע: האלופה
סרט השבוע: "השטן לובשת פראדה". ספר השבוע: the final detail של הרלן קובן. מאכל השבוע: רביולי פטריות. יציאת השבוע: קופי עם שיר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אנא אערף. לדעת מי מגיע להחליף אותי! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברותיי היקרות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: קטנצ'. תמונת השבוע: ללא. התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר אותו באיזי. לסיים ללמוד את המילים לפסיכו' (עוד 2 אותיות!). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה אחלה. וכבר חודש יוני!!!

Lost Lullaby

New member
לא השתזפתי בכלל

משהו טוב שקרה לך השבוע: היום משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: יש הרבה:p התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: וואה ראיתי אתמול שודדי הקאריביים והברט הזה יותר נמרח מלורפאק. נרדמתי אחרי ההפסקה, וכבר לפניה היה לי חשק לצאת ולא לחזור. ספר השבוע: מאכל השבוע: אני רוצה בראוניז ;[ יציאת השבוע: אעע. היום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לקוח הזמין קפה אני: רק זה? אולי עוד משהו? לקוח: כן, חום ואהבה תמונת השבוע: בפלאפון אין לי כוח התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד וללמוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, בעיקר הסוף

e l u l a

New member
קצת הפסקה מתנ"ך..../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:האמת שכל יום היה משהו-הליכה,טעם העיר,סוגשל הקלה אחרי יום חמישי, אנשים שעובדים עם אבא שלי שלחו לנו סלסלת פירות ענקייתתת יואו הדבר הכי חלומי בעולם:) אולי אני אעלה לפה תמונה אח"כ, וגם חזיות חדשות!
משהו רע שקרה לך השבוע:הבגרות במתמטיקה איכזבה אותי ואני רוצה 100 אז אני אגש למועד ב', אתמול ההורים שיגעו אותי קצת אז פשוט קמתי באמצע הארוחת ערב והלכתי.. שיר שלא הפסקת לשמוע:ואולי-עברי לידר התחדשות השבוע:4 חזיות, סבון לניקוי הפנים, מצעים חדשים, גופיה שחורה ו3 זוגות גרבי חצי. תוכנית השבוע:לא ראיתי סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:וואי אני בטוחה שהתחלתי לקרוא איזה ספר אבל אני לא זוכרת איזה
. מאכל השבוע:שומדבר מיוחד. יציאת השבוע:טעם העיר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לסיים תנ"ך ל--ת--מ--י--ד! אולי ים, אולי שוק אקססוריז, אולי למצוא איזה עבודה שמכניסה יותר כסף מבייביסיטר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:נובאדי!:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"ואולי הוא יהיה הדבר שבשבילו החזקת חיים" תמונת השבוע:הסלסלת פירות המווושלמת! אתן פשוט לא מבינות איזה שוק כשהשליח נכנס. בדר"כ שולחים לנו פרחים וכאלה, אבל זה באמת היה מושלם. אוף אני חייבת להעלות את התמונה כדי שתקנאו קצת אז אח"כ. התוכניות שלי לשבוע הבא:אין שום דבר קבוע האמת. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בכללי היה ממש טוב, משהו קטן שהרס אבל לא נתייחס לזה יותר מדי:].

N o o s h y

New member
ווי ווי. צריך להתחיל ללמוד תנך P:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה של אביב בשבת לפני שבוע בול, היציאה של יום שלישי אחרי מתמטיקה, המעבר לבית של ממי, הסמינר בקרית מלאכי אתמול, השיחה עם אייל בדרך חזרה משהו רע שקרה לך השבוע: דנה מתה
, אנה המשיכה להיות זונה, הג'וקים בבית
שיר שלא הפסקת לשמוע: 'שחור לבן' של אביב- הקלטה מההופעה התחדשות השבוע: קניתי את האלבום של אריק ברמן תוכנית השבוע: the L lord סרט השבוע: הסרט היחידי שראיתי השבוע היה 'בתול בן 40'. עצוביק כזה ומטופש ספר השבוע: 'רומן אמריקאי' של יהונתן גפן מאכל השבוע: האוכל של ממי יציאת השבוע: אחרי הבגרות במתמטיקה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ישיבת מרמור של הרשגדיות סופסוף! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הכי קרוב לבד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: מההופעה לפני שבוע. אין משו אחר התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעפן

אחחח, שביזות יום א'../images/Emo7.gif

עד פאקינג מתי?! סיכום שבועי בקיצור. משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר קפץ לשעתיים בחמישי בלילה משהו רע שקרה לך השבוע: זה היה רק לשעתיים וב4 וחצי בבוקר כבר לקחתי אותו לרכבת חזרה לבסיס שיר שלא הפסקת לשמוע: הלך האמ פי]; התחדשות השבוע: וואלה כלום תוכנית השבוע: - סרט השבוע:- ספר השבוע: כרגע "זה ג'ונגל שם בחוץ", מאת זאתי שכתבה את סקס והעיר הגדולה מאכל השבוע:מי אוכל בצבא. אבטיח. יציאת השבוע:היציאה הביתהD: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא לראות את המפקד שלי
(שולחים אותי להיות חובשת כוננית באימון של הבנים
) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:החבר החתיך שלי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אלייקים אלייקים אלייקים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
חוץ מהעובדה שהמפקד נדבק לי לתחת];

Moreiro

New member
כל מבט הוא סכין בלב שלך

משהו טוב שקרה לך השבוע: דברים קטנים כאלה, וגם הלך די טוב בערבית ומת' משהו רע שקרה לך השבוע: החרא הזה עדיין, הסופ"ש שקצת השתבש שיר שלא הפסקת לשמוע: שמעתי אותו רק פעמיים אבל הוא כזה וואו: דידי ארז עם סיוון שביט - כל מבט [וגם "עכשיו אתה חוזר בחזרה" של מירי מסיקה וגם Kelly Clarckson - Never Again] התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: Six Degrees, Lost סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ג'אנק יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ידיד: "קניתי רק פעם אחת משהו באיביי" אנשים: "מה? ידיד: "שמלה של.... אהה שמיכה" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: חזרות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קקה קצת

KarenTheGoddess

New member
שבוע מדהים :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אריאל בסופשבוע-ראשון, על האש בים אחרי מתמטיקה, היום בת"א עם אריאל והקונצרט, הארוחה אצל רואי והיציאה אחר כך, נהגתי לעד הלום, יצאנו(אני, אריאל, יותם, שירן ואוהד) היום לקשתות ולגמברינוס משהו רע שקרה לך השבוע: הבגרות במתמטיקה. הארעיות של אריאל שיר שלא הפסקת לשמוע: incubus- drive התחדשות השבוע: כלום תוכנית השבוע: עור משבוע שעבר, אבל SKINS סרט השבוע: הר ברוקבק (אוף, למה אני לא רואה אותו עכשיו??) מאכל השבוע: הצ'יפס של גמברינוס, דה P= יציאת השבוע: מפורט למעלה :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להיות אצל אריאל. ממזן לא באתי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אריאל ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אבל זה לא חוקי!" (טוב, אתם לא תבינו) תמונת השבוע: ---> התוכניות שלי לשבוע הבא: אזרחות בעיקר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין!

למעלה