AnGeL DoLlY
New member
יאללה סיכום
משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי מתמטיקה [לבינתיים נו. זה עדיין משמח], 90 הגשה לתנ"ך, 85 במגן בהיסטוריה [צריכה להעלות לי], יום חמישי היה חביב וזהו. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הצלחתי 005 /:, תכננתי ללכת לטעם העיר ולא יצא. שיר שלא הפסקת לשמוע: חיים משל עצמי-בן ארצי. זו רק אני או שיש בקול שלו משהו דומה לאביב גפן?.. התחדשות השבוע: אוו דווקא השבוע התחדשתי הרבה; גופייה כחולה עם תחרה מאברקומבי, עוד גופייה עם פסים לבנים ואדומים מ'בננה רפבליק', תיק מקורי של דולצ'ה P:, עוד 2 גופיות יפות עם תחרה בצבע חום ושחור, מנורה לחדר, ספר לפסיכוטכני וכמובןןןן הפלאפון החדשששש
) מוטורלה V6. תוכנית השבוע: כוכב נולד, ו'ישנן בנות' סרט השבוע: "טיסה 93" ספר השבוע: אתמול היה לי משעמם בלילה וניסיתי להיות קצת שנונה, אז לקחתי איזו אינצקלופדיה על כדה"א ופשוט התחלתי לקרוא
כמובן שבעמוד השלישי כבר התייאשתי. מאכל השבוע: על האששש. וואי כמה עשינו השבוע יציאת השבוע: הופעה בארטיק בחמישי, ביתקפה עם ידיד, ומנטה עם אליה ובומר.. חוץ מזה כלום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור תנ"ך חלק, ולא משנה מה-רק לעשות משהו כיייף!! נמאס לי לשבת בבית אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו ספציפי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "השיר הבא מוקדש לילדה הכי יפה בעולם". בשביל מההה הייתי צריכה לשמוע את זה ;( תמונת השבוע: הפוצקית שלי.
התוכניות שלי לשבוע הבא: בדיקות לצו ראשון, להתחיל לצלם את הפרויקט האחרון בקולנוע. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה חביב, בעיקר לקראת הסופ"ש.
משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי מתמטיקה [לבינתיים נו. זה עדיין משמח], 90 הגשה לתנ"ך, 85 במגן בהיסטוריה [צריכה להעלות לי], יום חמישי היה חביב וזהו. משהו רע שקרה לך השבוע: לא הצלחתי 005 /:, תכננתי ללכת לטעם העיר ולא יצא. שיר שלא הפסקת לשמוע: חיים משל עצמי-בן ארצי. זו רק אני או שיש בקול שלו משהו דומה לאביב גפן?.. התחדשות השבוע: אוו דווקא השבוע התחדשתי הרבה; גופייה כחולה עם תחרה מאברקומבי, עוד גופייה עם פסים לבנים ואדומים מ'בננה רפבליק', תיק מקורי של דולצ'ה P:, עוד 2 גופיות יפות עם תחרה בצבע חום ושחור, מנורה לחדר, ספר לפסיכוטכני וכמובןןןן הפלאפון החדשששש