לא טוב לשקוע בחלומות ולשכוח לחיות
לצערי אני לא מאמצת את המוטו הזה לחיים שלי וממשיכה לחיות בחלומות
תודה על הציטוטים + אני לא יודעת אם היה כזה בפורום, אם כן אז לא משנה, אבל מה דעתכם על שרשור ציטוטים?
איך עבר השבוע?ככה-ככה, לא טוב ולא רע.
מה היה טוב?100 בהיסטוריה, 95 בכימיה, מבחן מחצית משנה שעברה באוניסרסיטה ששרק עכשיו גיליתי שקיבלתי בו 90 + כימיה באוניברסיטה שקיבלתי 95. ואם נרד לרגע מעניין הציונים: ערב טריילרים עם אבא שלי, שיחות עם חברים שהוציאו אותי שטחית במיוחד אבל היה כיף.
, לפגוש חברה מהיסודי בשירותים צפופים בבניין מעבדות.
מה היה רע?ריבים מתמשכים עם ידיד מעצבן במיוחד (אם יהיה שרשור אוף אני כניראה אוציא שם קיטור עליו
) ריבים עם אמא שלי, מבחן בלשון ובאזרחות שהלכו לי רע.
הבנאדם שעשה לך את השבוע: אף אחד
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: ידיד שלי היה בריב איתי וחשב שאם הוא קרא לי זונה\מטומטמת\מכוערת\משהו בסגנון זה יפגע (זה לא, זה בעיקר הצחיק אותי באיזה פתטיות הוא מנסה למשוך את תשומת הלב שלי) ידיד "את מכונה להסביר לי, למה את כלכך מטומטמת?" אני "אני נולדתי ככה, מה התירוץ שלך? ידיד "שום דבר שאני אגיד עכשיו לא יתעלה על יציאה כזאת..." לא יודעת אם זה משבוע שעבר או מזה, אז בכל מקרה: *שיעור פיזיקה* חברה שלי אוכלת בוטנים מתחת לשולחן, ומוציאה בוטן ואומרת "את רואה את הבוטן הזה? יום אחד המוח שלך יגיע למימדים כאלה" אני "ואז אני אהיה חכמה כמוך?" ילד מהכיתה שלי שיושב לפנינו מסותבב, ומצביע על חברה שלי וצועק "BURN"
שיר השבוע: פסקול אוצרות המוות חלק ב'
, מאסטרפיס (השיר החדש של מדונה).
סרט השבוע: מונטה קרלו (עם סלינה גומז
)
סדרת השבוע:יוריקה (מישהו פה בכלל שמע על הסידרה הזאת??), העשב של השכן (WEEDS)
ספר השבוע:האי ברחוב הציפורים (לבוקריפורט באנגלית) לב כלב (לבוקריפורט ברוסית)
אני ללא ספק חסרת חיים בגלל הבית ספר.
מאכל השבוע:משהו שאין לי מושג איך-קוראים-לו שסבתא שלי הביאה לנו כי היא חשבה שאנחנו רעבים ואמא שלי התעצלה לחמם אז אכלנו את זה קר
התחדשות השבוע:פודרה של שסידו, שני צעיפים, כפפות, ועכבר ללפטופ (שאין לי
)
משהו שאהבת בפורום השבוע: היו כמה דיונים...
ציפיות לשבוע הבא: סבתא שלי תבוא לבקר, טיול שאני הולכת להבריז ממנו, מבחן בתנך
(ראה שיחה על מורות תנ"ך למעלה)
קיטור כלשהו: ידיד מעצבן