סכמ"ש

Rumbleroar

New member
ידוע! הולך להיות לך כיף, היא מעולה
|:){|

Miss Lavet

New member
את לא היחידה שקיבלת מידע כזה השבוע

אבל מה שיותר עצוב שאלו היו האנשים האחרונים שחשבתי שיעשו דבר כזה... אני אסכם במשהו שאמרתי לאחת מהם: "את תתחרטי על זה" היא: "אני יתחרט על הרבה דברים" וכמובן שהמחשבה הראשונה שהייתה לי היא "אז למה לעזאזל את עושה את זה אם תתחרטי אחר-כך?!"

hollypop girl

New member
לא טוב לשקוע בחלומות ולשכוח לחיות

לצערי אני לא מאמצת את המוטו הזה לחיים שלי וממשיכה לחיות בחלומות
תודה על הציטוטים + אני לא יודעת אם היה כזה בפורום, אם כן אז לא משנה, אבל מה דעתכם על שרשור ציטוטים?
איך עבר השבוע?ככה-ככה, לא טוב ולא רע.
מה היה טוב?100 בהיסטוריה, 95 בכימיה, מבחן מחצית משנה שעברה באוניסרסיטה ששרק עכשיו גיליתי שקיבלתי בו 90 + כימיה באוניברסיטה שקיבלתי 95. ואם נרד לרגע מעניין הציונים: ערב טריילרים עם אבא שלי, שיחות עם חברים שהוציאו אותי שטחית במיוחד אבל היה כיף.
, לפגוש חברה מהיסודי בשירותים צפופים בבניין מעבדות.
מה היה רע?ריבים מתמשכים עם ידיד מעצבן במיוחד (אם יהיה שרשור אוף אני כניראה אוציא שם קיטור עליו
) ריבים עם אמא שלי, מבחן בלשון ובאזרחות שהלכו לי רע.
הבנאדם שעשה לך את השבוע: אף אחד
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: ידיד שלי היה בריב איתי וחשב שאם הוא קרא לי זונה\מטומטמת\מכוערת\משהו בסגנון זה יפגע (זה לא, זה בעיקר הצחיק אותי באיזה פתטיות הוא מנסה למשוך את תשומת הלב שלי) ידיד "את מכונה להסביר לי, למה את כלכך מטומטמת?" אני "אני נולדתי ככה, מה התירוץ שלך? ידיד "שום דבר שאני אגיד עכשיו לא יתעלה על יציאה כזאת..." לא יודעת אם זה משבוע שעבר או מזה, אז בכל מקרה: *שיעור פיזיקה* חברה שלי אוכלת בוטנים מתחת לשולחן, ומוציאה בוטן ואומרת "את רואה את הבוטן הזה? יום אחד המוח שלך יגיע למימדים כאלה" אני "ואז אני אהיה חכמה כמוך?" ילד מהכיתה שלי שיושב לפנינו מסותבב, ומצביע על חברה שלי וצועק "BURN"
שיר השבוע: פסקול אוצרות המוות חלק ב'
, מאסטרפיס (השיר החדש של מדונה).
סרט השבוע: מונטה קרלו (עם סלינה גומז
)
סדרת השבוע:יוריקה (מישהו פה בכלל שמע על הסידרה הזאת??), העשב של השכן (WEEDS)
ספר השבוע:האי ברחוב הציפורים (לבוקריפורט באנגלית) לב כלב (לבוקריפורט ברוסית)
אני ללא ספק חסרת חיים בגלל הבית ספר.
מאכל השבוע:משהו שאין לי מושג איך-קוראים-לו שסבתא שלי הביאה לנו כי היא חשבה שאנחנו רעבים ואמא שלי התעצלה לחמם אז אכלנו את זה קר
התחדשות השבוע:פודרה של שסידו, שני צעיפים, כפפות, ועכבר ללפטופ (שאין לי
)
משהו שאהבת בפורום השבוע: היו כמה דיונים...
ציפיות לשבוע הבא: סבתא שלי תבוא לבקר, טיול שאני הולכת להבריז ממנו, מבחן בתנך
(ראה שיחה על מורות תנ"ך למעלה)
קיטור כלשהו: ידיד מעצבן

ahrua192

New member
XDDD

הציטוטים שלך הרגו אותיXDDD "אני נולדתי ככה. מה התירוץ שלך?"
והקטע עם הבוטן XDD וכל הכבוד על הציונים DD:

OKDeSign

New member
יוריקה(!)

(כי אני מרפרפת בפורום במקום לעבוד שש...) כן, אני חולה על הסדרה הזאת, והפרק כריסמס היה כ"כ חמוד. הרגו אותי. [קצת ספויילרים למי שזה מפריע] האנימציה של הבובות הייתה ממש מכוערת, אבל הציורים של דיסני עם ג'ו הנסיכה, ובסוף האנימה היה הדבר הכי גדול בכלל ביוריקה. אני רוצה לראות את פרגו לוחם XD

hollypop girl

New member
את רואה?! סוף סוף מצאתי מישהו שגם רואה

את זה! חשבתי שאני היחידה... בכל מקרה, יש עונה חמישית? כי מה שסיפרת על פרק כריסמס עדיין לא ראיתי, ואני ראיתי רק עד עונה 4 והייתי בטוחה שעדיין אין עוד

OKDeSign

New member
או סורי..

אבל כן, הפרק כריסמס היה כאילו פרק 0 (או 1...) לעונה 5, שמתחילה עוד מעט והיא גם העונה האחרונה לצערנו :(

"האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך

יש לטפל בה במיטב הזהירות" די מדהים איך זה מסתדר :) איך עבר השבוע? חצי כיף חצי קקה מה היה טוב? כל מיני חברים טובים הוכיחו את עצמם ברגע מצוקה, זה ממש עשה לי חם ונעים בלב. ובכלליות היה שבוע סך הכל מועיל מה היה רע? למדתי כל השבוע למבחן שיש לי מחר ובנוסף נאלצתי לצאת מהבאסה של השבוע שעבר אז..היה לי קצת קשה להיות במצב הרגיל שלי הבנאדם שעשה לך את השבוע: שתי חברותיי הטובות ביותר ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: כל מיני ציטוטים מקורס מיסים, על פקידי שומה שמתעוררים מזיעים במחשבות על אנשים שחמקו מאחיזתם.. הייתי מספרת לכם יותר אבל אני עדיין בשאיפה שתחשבו שיש לי חוש הומור בריא ונורמלי שיר השבוע:"מעשה בלביבות" של שממל. מלכיםhttp://www.youtube.com/watch?v=OGhG...list=PL4BE4C429BEB7A469&lf=mh_lolz&playnext=1 סרט השבוע: אה... סדרת השבוע: אה... ספר השבוע:גנבת הספרים. רציתי לקרוא משהו שהוא לא משפטי
מאכל השבוע: הפשטידה של אבא! התחדשות השבוע: 3 סוודרים חדשים! סוף סוף!! משהו שאהבת בפורום השבוע: אתכם, כמובן
ציפיות לשבוע הבא:לעבור את המבחן בשלום ובהצלחה ולהיות גאה בעצמי שאני כבר שלוש שנים מנהלת את הקרקס המקפץ הכי מוצלח בתפוז ^^ קיטור כלשהו:מחר מבחן. נו די!!!!

Ayelet 363

New member
הייתי בטוחה שסיכמשתי

איך עבר השבוע? בסדר מה היה טוב? ראיתי את BD סוף סוף. וגם הצטרפתי לשתי חברות שהן חברות גם שלי, אבל חברות ממש טובות אבל של השנייה- ואחת היא גם חברה של אחותי יותר מאשר ששלי... וחוץ מאיזה רגע שהן כרגיל רצו לדבר על משהו שהוא ספויילר ליומני הערפד (הלטתי לחכות עם מה שלא ראיתי מעונה 3- שזה הרוב- עד שאחותי תראה את זה, כשזה ישודר בהוט)- הרגשתי דיי שייכת. הייתי ביום חופש (אבל התכנון אליו הבתטל וזה היה מעצבן). מה היה רע? אני מתעוררת הרבה באמצע הלילה ולא תמיד מצליחה לחזור לישון. הרבה פעמים זה ב-2 בלילה. אמנם לא השבוע, אבל היה לילה בו התעורתי ב-2 ומשהו, 3 ומשהו, 4 ומשהו ו-5 ומשהו. -דווקא בלילה שבו אלייזה דושקו (שחקנית שאני אוהבת) עשתה לייב צ'אט לא יכלתי להפעיל שעון מעורר והתעוררתי רק ב-04:26. למה דווקא אז?! - המרפאה בבסיס שלי (וטכנית זה היה לפני שבוע, אבל- עשו לי בדיקת דם פעמיים כי הם לא עשו את הבדיקה שהיה צריך). -הטריילר לסרט The Cabin in the Woods היה ממש קריפי וממש חיכיתי לו. ממש רציתי לראות משהו של ג'וס ווידון באופן חוקי (זה יותר כיפי לי, בלי קשר לאיכות של קולנוע וכו') ויש שם קאסט שנאי אוהבת... אוףף (אבל נראה לי שאראה למרות הקריפיות ) ונראה לי שהוא יוצא לפני האוונג'רס. -נפל לי מטבע של 10 שקלים לחור ברצפה שהיא מוגבהת אז קשה להגיע למטה... - יצאתי עם אחותי וחברה, ולמרות שהחברה הזו חברה גם שלי והייתה פעם כמו אחות בשבילי הרגשתי ממש כמו third wheel. ממש. וזו לא הפעם הראשונה שזה ככה איתה. אז נכון שאנחנו בקושי מדברות, אבל היא יודעת, לפחות באופן חלקי, מה הבעיה שלי עם זה (יש לי פחד בלתי מוסבר מטלפונים. רוב הזמן אני שונאת לדבר בטלפון. יש בזה משהו שמלחיץ אותי מאוד. בעיקר אם אני מתקשרת. ) וכשהיא דיברה עם אחותי היא אמרה מתישהו "כן, אנחנו מדברות הרבה בטלפון"... ממש לידי (אין לי בעיה לשמוע את זה, אבל זה מרגיש קצת כאילו היא כיוונה את זה אליי) והיא גם קראה לי "היא" כשהייתי שם... הרגשתי לא קשורה. הבנאדם שעשה לך את השבוע: אחותי ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: ביקשתי מאחותי שתסביר לי את תיאוריית המיתרים (אני שונאת מדע, אבל את זה רציתי לדעת. בגלל טוויט של סת' גרין XD) אחותי: *מסבירה מסבירה מסבירה*... זה בעצם שילוב של תיאוריית היחסות ותיאוריית ה-" אני: קוונטים?" היא: "כן" אני: "יאי!" סתם אמרתי את שם התיאוריה היחיד שאני מכירה (ואין לי מושג מה התיאוריה הזו. אני מכירה ארק את השם). האדם שעשה לי את השבוע: אחותי וחברות חדשות מהבסיס. אני ואחותי שמענו כמה שירים חדשים של גלי ברצף. אני הפעלתי מחדש את פרפקט. אחותי: אני חושבת ששמעתי את זה פעם... פעמיים... כל הסופ"ש. יש לציין שהיא אמרה את זה בסך הכל אתמול בערב. שיר השבוע: Breaking Dawn. אבל לא הכי התלהבתי. שיר טוב: הרבה גרסאות של Defying Gravity Glee- Perfect Adam Lambert- Aftermath Bon Jovi- Always והרבה של גלי ושל קין סרט השבוע: Breaking Dawn סדרת השבוע: באפי, גלי, בונז, איך פגשתי את אמא, גוסיפ גירל וטרה נובה (בערך בדירוג הזה). ספר השבוע: - מאכל השבוע: קרמשניט. התחדשות השבוע: החתימה. דעות? משהו שאהבת בפורום השבוע: לא יצא לי לקרוא הרבה.
אז קשה לי לדעת. ציפיות לשבוע הבא: - קיטור כלשהו: למה אני תמיד עייפה?!

Mor L

New member
לחברה של ההורים שלי יש גידול בשד

מצאו שהוא סרטני והיא עושה ניתוח ביום שישי הקרוב ואחרי חודש חודשיים היא מתחילה הקרנות היא ובעלה מאשימים את הלחץ בעבודה שלה שכבר 9 שנים לא נתנו לה העלאה במשכורת למרות שהיא רופאת עור אין לי ספק שהיא תצא מזה ושהכל יהיה בסדר אבל היא בדיכאון וחשבה שהיא תצליח להמודד עם זה לבד והתייסרה עם עצמה עד שהחליטה לספר לבעלה ולהורים שלי אבא שלי אמר לה כל יום לשתות מיץ עשב חיטה, אבל היא עקשנית ולא עושה שום דבר שלא נעים לה והתקשרתי לתזונאית שלי לגבי מאכלים שנותנים הרגשה חיובית וגם נוגדי חימצון ואני אביא לאבא שלי את הרשימה שהיא תיתן לי בתקווה שהיא תסכים לקחת את המאכלים האלה כי הכי חשוב שהיא תצא מהדיכאון ואז היא תוכל להתמודד עם זה כמו גדולה ותצא מזה, כמו שאמא של דודה שלי יצאה מזה אבל היא לא בהרגשה חיובית וזה מה שמדאיג אותי
לא יכולתי להירדם עד עכשיו וראיתי סרטים ואכלתי הרבה עוגיות ושוקולד כדי לא להיות חלשה וכתבתי בפורומים כדי לעודד את עצמי כי ניסיתי להיות חזקה אבל גם אני חייבת לשחרר את מה שיש לי בלב

למעלה