סכמ"ש

Ayelet 363

New member
הרואים למרחק

את מתכננת לקרוא גם את ההמשכים? ועוד ספרים של רובין הוב?

ahrua192

New member
ציטוט מצחיק טרי טרי D:

אוקיי אוקיי, זה משבוע הבא (..?), אבל אני בטוחה שאני אשכח את זהXDD *חברה שלי מספרת לי* "קודם אכלתי פלאפל ואז התלכלכתי כולי ואמרתי לעצמי 'איזו מלוכלכת אני' 'לא במובן הזה!' 'טוב, אולי גם במובן הזה' " אני: "ואת כל זה אמרת לעצמך..? *מתה מצחוק* "

Mor L

New member
חח שירוש ^^

מה בדיוק לעזאזל קורה בתמונה שצירפת?!
מי זאת A?.... חחח ומי כל השאר?.... XD

Mor L

New member
ואני חשבתי שאלה הארי ופרסי! XDDDD

ראיתי את פרסי ג'קסון בטלוויזיה, אבל רק את ה-40-30 דקות האחרונות, ככה שאין לי מושג כל כך על הדמויות חח

ahrua192

New member
ראית..?

לא מזמן אני וידיד שלי הגענו למסקנה שהסרט הארי פוטר הוא סרט ממש ממש טוב בתור סרט שמבוסס על סרט בהתבסס על סרטים אחרים כאלו... למשל אני מספר ארבע, פרסי ג'קסון, אראגון אתם רואים אותם ומתפקעים מצחוק (או נחלאים מהרומנטיקה המוגזמת במקרה של אני מספר ארבע) בסרט זה בכלל בכלל לא קשור לעלילה! השמות של הדמויות ואולי איזה קו עלילתי מסכן (יש אלים יוונים/ דרקון/ אורות בידיים) הם הדבר היחיד שמשותףXP ואם רואים את הסרט זה בכלל לא הורס כי אין בכלל קשר חוץ מהשם.. אז.... כן... *הערה לא קשורה*

Mor L

New member
חח כן ראיתי

חלקית חח והאמת חשבתי שכשרק פרסמו את הסרט הזה בקולנוע, שזה חיקוי של הארי פוטר אבל כשראיתי את החצי השני של הסרט, הבנתי שזה סתם סרט טיפשי ומיותר שלא מתקרב בשום צורה ודימיון למסטרפיס של רולינג
לא נראה לי שאני אקרא את הספר שלו בתקופה הקרובה, אם בכלל לא אוהבת הרפתקאות עם ילדים הארי פוטר הספיק לי

hollypop girl

New member
על הפסקאות הראשונו. אני התחלתי לקרוא

פרסי ג'קסון אבל כניראה לא הייתי במוד המתאים כי לא כלכך נהניתי...

ahrua192

New member
הסרט ממש מטומטם XD

גם לא הרס לך במיוחד.. אין יותר מידי קשר עלילתי זה ספר טוב בהחלט D: לא הייתי כותבת אותו ברשימת ה5 טופ שלי, אבל אממ... קראתי אראגון בטיו"ש וסיימתי אותו וחזרתי בערב הבייתה ולא היה לי מה לקרוא עד שלמחרת אני אקח מהספרייה את הבן הבכור... ולקחתי את "אני מספר ארבע" וקראתי אותו, ולמחרת בצהריים כבר הייתי עם הבן הבכורXDD אז אממ זה ספר שעובר מהר D: ואני זוכרת שממש התלהבתי ממנו כשקראתי, אז כן, מומלץ בחום D: בדיוק קיבלתי את הספר השני בסדרה מתנה ליומולדת^-^ אני אגיד לך מה דעתי עליו כשאני אקרא אותו עוד 6 שנים

וואו, לא הייתי כאן די הרבה זמן

איך עבר השבוע? סבבה מה היה טוב? פנימייה מה היה רע? הייתי חולה ממש. והייתי צריכה לצבוע מלא בסיד ופיגמנטים וזה ממש קשה להורדה ועד עכשיו יש לי כתמים כחולים על הציפורניים הבנאדם שעשה לך את השבוע: חברים ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: צבענו איזה חדר בבית ספר ובאמצע הצביעה אני הרגשתי צורך בלתי מוסבר להישען על הקיר
שיר השבוע: bob marley-buffalo soldier סרט השבוע: אין סדרת השבוע: מה זה טלוויזיה? ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה מאכל השבוע: מרשמלו התחדשות השבוע: גרביים משהו שאהבת בפורום השבוע: לא הייתי הרבה בפורום השבוע אז... ציפיות לשבוע הבא: אני מופיעה מול כל הפנימייה אז אני אשתדל לא לדבר הרבה כדי לא להיות צרודה... (יש לי קטע כזה שאני לא מסוגלת לדבר בטונים נורמליים ואני כמעט תמיד צועקת...) קיטור כלשהו: אני שונאת להיות חולה

Rumbleroar

New member
~אני כותרת מתוחכמת~ |:){|

איך עבר השבוע? איטי במיוחד
מה היה טוב? ערב בנות עם הקבוצה, נסיעה לשדרות בסופ"ש, שבת חופשית - הידד! D:{
מה היה רע? הייתי אמורה להשתתף יחד עם הקבוצה שלי בשומר הצעיר בכנס פוליטי מגניב בקיבוץ מטעם עיתון דה-מרקר בשם "השולחנות העגולים". אז הגעתי. וגיליתי שאני היחידה בחדר (מבין כל שבעת יושביו הנכבדים) מתחת לגיל 45. וגם נהגי מוניות שירות נוסעים ממש מהר
הבנאדם שעשה לך את השבוע: שקד (אלא מי. יש פה איזו תבנית שחוזרת על עצמה, אתם מתחילים לשים לב?
)
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: מסתבר שבשישי בלילה בערוץ אחד יש מרתונים של יוני רכטר, אז בשישי שעבר היה מרתון "גזוז". הקליפים שלהם כל כך מטופשים ולא קשורים לשום דבר! בסגנון- "היי, מי אחרון בתור? איפה הרופא בכלל??" "הרופא מיד יופיע." *גידי גוב נכנס עם גיטרה וחלוק רופאים לחדר ומנגן סולו מרהיב* "וואו, זאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד כה. הוא באמת התעלה על עצמו הפעם." או- בקליפ של השיר ~הזה~ רואים את גידי גוב שר מילים על קיץ באנטארקטיקה. אה, כן, וברקע שאר גזוז עושים דברים הזויים. כמו להעביר דגים במעגל.
וגם - השכבה שלי השתתפה השבוע במחקר סוציולוגי שבו היינו צריכים לענות על סקר שמקשר בין טלוויזיה למיניות אצל בני נוער. בין השאר, היו בשאלון גם שאלות על הנסיון המיני ("המורה, מה זה לעזאזל אומר 'גיפוף חלקי גוף שונים'?!"), ועל התפקוד שלך ("נו נויה, היית מגדירה את עצמך כטובה במיטה? האא?
" התגובה שלי -
), מה שגרם לכל השכבה להעלות שאלות פילוסופיות בקשר למיניות, וגם להשוות תשובות. (אהההה... אז גיפת חלקי גוף שונים של מישהי? עליתי עליך, איתן!") O_O
שיר השבוע: השיר הסופר אווסומי הזה!
סרט השבוע: למי יש זמן לסרטים?
סדרת השבוע: באפי
ספר השבוע: גוף שני יחיד - סייד קשוע
מאכל השבוע: מרק של סבתא
התחדשות השבוע: כמויות גדולות של מידע על הנסיון המיני של חברי לכיתה שלא רציתי לדעת.
ומגפיים.
משהו שאהבת בפורום השבוע: שהיה לי זמן להיות בו
ציפיות לשבוע הבא: אין לי ציפיות ספציפיות, אז אני סתם אשים סמיילי משעשע.
קיטור כלשהו: אני רוצה שיהיה כבר חנוכהההההההה.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ואם כבר בשמו"צ עסקינן

המדריכה שלי מהקיבוץ שלך! קוראים לה גל והיא בשנת שירות.

למעלה