~אני כותרת מתוחכמת~ |

{|
איך עבר השבוע? איטי במיוחד
מה היה טוב? ערב בנות עם הקבוצה, נסיעה לשדרות בסופ"ש, שבת חופשית - הידד! D:{
מה היה רע? הייתי אמורה להשתתף יחד עם הקבוצה שלי בשומר הצעיר בכנס פוליטי מגניב בקיבוץ מטעם עיתון דה-מרקר בשם "השולחנות העגולים". אז הגעתי. וגיליתי שאני היחידה בחדר (מבין כל שבעת יושביו הנכבדים) מתחת לגיל 45. וגם נהגי מוניות שירות נוסעים ממש מהר
הבנאדם שעשה לך את השבוע: שקד (אלא מי. יש פה איזו תבנית שחוזרת על עצמה, אתם מתחילים לשים לב?
)
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: מסתבר שבשישי בלילה בערוץ אחד יש מרתונים של יוני רכטר, אז בשישי שעבר היה מרתון "גזוז". הקליפים שלהם כל כך מטופשים ולא קשורים לשום דבר! בסגנון- "היי, מי אחרון בתור? איפה הרופא בכלל??" "הרופא מיד יופיע." *גידי גוב נכנס עם גיטרה וחלוק רופאים לחדר ומנגן סולו מרהיב* "וואו, זאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד כה. הוא באמת התעלה על עצמו הפעם." או- בקליפ של השיר
~הזה~ רואים את גידי גוב שר מילים על קיץ באנטארקטיקה. אה, כן, וברקע שאר גזוז עושים דברים הזויים. כמו להעביר דגים במעגל.
וגם - השכבה שלי השתתפה השבוע במחקר סוציולוגי שבו היינו צריכים לענות על סקר שמקשר בין טלוויזיה למיניות אצל בני נוער. בין השאר, היו בשאלון גם שאלות על הנסיון המיני ("המורה, מה זה לעזאזל אומר 'גיפוף חלקי גוף שונים'?!"), ועל התפקוד שלך ("נו נויה, היית מגדירה את עצמך כטובה במיטה? האא?
" התגובה שלי -
), מה שגרם לכל השכבה להעלות שאלות פילוסופיות בקשר למיניות, וגם להשוות תשובות. (אהההה... אז גיפת חלקי גוף שונים של מישהי? עליתי עליך, איתן!") O_O
שיר השבוע: השיר הסופר אווסומי הזה!
סרט השבוע: למי יש זמן לסרטים?
סדרת השבוע: באפי
ספר השבוע: גוף שני יחיד - סייד קשוע
מאכל השבוע: מרק של סבתא
התחדשות השבוע: כמויות גדולות של מידע על הנסיון המיני של חברי לכיתה שלא רציתי לדעת.
ומגפיים.
משהו שאהבת בפורום השבוע: שהיה לי זמן להיות בו
ציפיות לשבוע הבא: אין לי ציפיות ספציפיות, אז אני סתם אשים סמיילי משעשע.
קיטור כלשהו: אני רוצה שיהיה כבר חנוכהההההההה.
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0