סכמ"ש

yaeli165

New member
סכמ"ש חולה

איך עבר השבוע? חביב, עצוב בלעכסי בעיקר
מה היה טוב? פרופיל 64
(כי העלמת פרטים זה לא שקר) והווהווהווהוהווווו
מה היה רע? לא מדברים על זה
הבנאדם שעשה לך את השבוע: רזוש
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: "שש, שש-שש-שש, שש-שש-שש, שש-שש-שש, שש-שש-שש%#$^#@^#@&!!!!!" כי כלשתומר יש יומולדת זה מיוחד :)
שיר השבוע: olly murs- dance with me tonight(?) השירים של שיעור אנגלית (כי מיכמיכ היחידה שמבינה שלשיר אמינם וקייטי פרי זה הדבר שבאמת ישפר לנו את האנגלית, לא אנסינים) jack johnson- breakdown fast car וגליי- בעונה האחרונה כמעט כל השירים טובים
סרט השבוע: בני אלמוות- לא וואו
סדרת השבוע: גלי, HIMYM- כ"כ עצוב. , המירוץ למיליון, ילדה חדשה, SPN, ניקיטה, מכושפות- סוף סוף סיימתי לראות הכל!!! למרות שהפרק האחרון מאכזב אבל ליטל וויאט כזה נש, גוסיפ- רציתי לרצוח את חברה שלי, מי שואל "ראית את הפרק האחרון?" ואז מגלה את הדבר הכי נוראי שיכול להיות בשתי מילים?!" דיי, אני לא רוצה שצ'אק ימות. בוהוהוהו. >: , מבוקש לחקירה
ספר השבוע: גיא אוני- שולמית לפיד
מאכל השבוע: עוגיות
התחדשות השבוע:
משהו שאהבת בפורום השבוע:
ציפיות לשבוע הבא: בר מצווש ליובצ', בגדים, מבחן בתנ"ך, מבחן בלשון
קיטור כלשהו: אין לי זמן ובוהוהוהוהו

hollypop girl

New member
למרות ששומדבר לא יתעלה על הפרודיה

בלאק אנד ג'וייש של ההיא מיומני הערפד (קט'רין גרהאם?) עם פאניי אור דיי

yaeli165

New member
בלאק אנד ג'וייש חביב

אבל איים ג'וייש אנד יו נואו איט כ"כ מצחיק :) ולמה לעזאזל יש לה כיפה? /:

Ayelet 363

New member
דרך אגב- הרבה
ים לסדרות למעלה

ו
על ההערות שספציפית על הסדרות שאני מכירה מתוכן, HIMYM וגוסיפ גירל. נכון!

Miss Lavet

New member
לא טוב לשקוע בחלומות ולשכוח לחיות- למה לא

הקשבתי לך דמבי? איך עבר השבוע? משונה.... מה היה טוב? המורה לתיאטרון חזרה
מה היה רע? בוחן באנגלית הבנאדם שעשה לך את השבוע: נוואן ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: הייתי מספרת על משהו שקרה לאחד המורים שלי בילדותו אבל מתוך כבוד אני לא... אני רק יגיד שכשסיפרתי את זה למישהי מהכיתה שלי שלא הייתה באותו שיעור היא אמרה: "איך אני רואה את (שםכלשהו) עושה את זה" שיר השבוע: הכוכבים דולקים על אש קטנה סרט השבוע: ביג פיש
- הסרט השלישי האהוב עלי ביותר.. וציטוט מתוכו "אני אהבתי גבר שלא יכל לאהוב אותי" איפה הסרט הזה היה כל חיי?! סדרת השבוע: חברים ספר השבוע: ה"פ ומסדר עוף החול מאכל השבוע: דג התחדשות השבוע: כלום משהו שאהבת בפורום השבוע: הפעילות ציפיות לשבוע הבא: סדנת פנטומימה, מבחן/בוחן בלשון, עבודה באזרחות, מבחן/בוחן בספרות קיטור כלשהו: אני ממש שונאת רעש!

ahrua192

New member
האם חזרתי? OO: |קמבו|

איך עבר השבוע? חרא S: מה היה טוב? אממ... קיבלתי ספרים חדשים שרציתי ליומולדת ג: מה היה רע? אני ממש חולה, והייתי גם ביומולדת שלי._. הבנאדם שעשה לך את השבוע: חברות שלי D: פרסוש
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: למדנו היום בהיסטוריה על מרד בר כוכבא ואז המורה כזה מספר שבסוף הקיסר נאלץ לשלוח את האיש הכי טוב שלו מבריטניה, - סוורוס יוליוס XDDD אני הייתי כולי O.O *מסתכלת על החברה היחידה בכיתה שמתעניינת בה"פ ובמקרה גם אוהבת את סנייפוש* *שתינו מתפקעות מצחוק* והיה עוד מלא דברים עם חברות שלי XP שיר השבוע: נאא סרט השבוע: אמ... נדמלי שלא ראיתי סדרת השבוע: מרלין!!! OO: אני פאקיניג סוגדת לסדרה הזו!!! OO: מרלין *-*
כזה קושקוש! וHIMYM, זה היה ממש התאכזרות מה שעשו לנו בפרק האחרון O.O ספר השבוע: אממ... זה לא השבוע, זה מלפני אממ אוקיי, שבועיים?XP אבל סיימתי את בנו של נפטון ואני מאוהבת בפרסי נואשות D: וגם התחלתי בשעה טובה את טרילוגיית הרואים למרחק של רובין הוב D: (אמג זה גאוני O.O ועצוב! וכבד נורא O: ) מאכל השבוע: עוגת קרם שהביאו לי לכיתה ליומולדת אבל בלי כפיות ואכלנו כמו חזירים עם האצבעות תקועות בתוך העוגהXDD (עוגת. קרם.) התחדשות השבוע: טרילוגית הרואים למרחק שקיבלתי ליומולדת ו"כוחה של שש" משהו שאהבת בפורום השבוע: אממ
לא הייתי פה בכלל. נטשתי "^^ ציפיות לשבוע הבא: שאולי אני אשוב לפורום? להתחיל את המחויבות האישית... להרגיש כמו בת אדם שוב. שיהיה לי זמן ._. לראות מרלין D: קיטור כלשהו: אוה, אם אני אתחיל המתי אני אסיים? וואו, ציטוט 7 ממש מתחבר לי לפיץ אביר P: *חוזרת להתחפר בפוך*

yaeli165

New member
שושלת הרואים למרחק

הפרק האחרון היה באמת אכזרי. וזה ששמו בסוף שיר של AC/DC וגרמו לי לחייך מגעגוע לSPN לא מתקן את זה. ומזל טוב!! D:

למעלה