סכמ"ש

סכמ"ש

איך עבר השבוע?
מה היה טוב?
מה היה רע?
הבנאדם שעשה לך את השבוע:
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאהבת בפורום השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
קיטור כלשהו:
ולסיום... עשרת הציטוטים המוצלחים ביותר של אלבוס דמבלדור! 1. "אלו שהכי ראויים לאחוז בהם כוח הם דווקא אלו שלא שואפים לו" 2. "ברור שזה קורה בתוך הראש שלך, הארי, אבל למה, תגיד לי, זה אומר שזה לא אמיתי?" 3. "פחד מהשם מגביר את הפחד מהדבר עצמו" 4. "האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במיטב הזהירות" 5. "לא טוב לשקוע בחלומות ולשכוח לחיות" 6. "לפעמים צריך לדעת להבדיל בין מה שנכון למה שקל" 7. "לא משנה באיזה מעמד אדם נולד, אלא מה קורה איתו כשהוא גדל" 8. "הלא נודע הוא שמפחיד אותנו כשאנו מסתכלים על המוות והחשכה, זה הכל" 9. "הבחירות שלנו, הארי, הן שמגלות מי אנחנו באמת – הרבה יותר מאשר היכולות שלנו." 10. "ההשלכות של מעשינו תמיד מורכבות כל כך, שונות כל כך, עד כי חיזוי העתיד הוא אכן מלאכה קשה מאוד..." שבת שלום!

HassiD

New member
אז ככה:

איך עבר השבוע? אני חושב שבסדר... שרדתי סה"כ... מה היה טוב? סיימתי את dragon age 2 (משחק מחשב) בפעם השניה ברמה קשה יותר, עם כל התוספות... מה היה רע? סיימתי את dragon age 2, ואני מתגעגע לדמויות (אשכרה...) אני אפילו חלמתי בלילה אחרי שמחקתי את המשחק שאני הדמות הראשית במשחק ואני מסתובב בעולם עם חרב ו-3 חבר'ה ומבצע משימות שונות (ת'כלס- רוצח אנשים..) הבנאדם שעשה לך את השבוע: שרה הוק... (הדמות הראשית במשחק...) ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: אני אדם עצוב... לא קורים לי דברים מצחיקים... סתם, היו כמה פרקים נחמדים של הפיג'מות, וחברים, (להירגע, לא אמרתי אותם בנשימה אחת, נשמתי בין לבין...) לא זכור לי משהו ספציפי... שיר השבוע: שירים של הפיג'מות.. (שיר סיום העונה, ואלה שבפרק 74, המחזמר המוזר הזה שלהם עם האולכוס...) והפסקול של trine (http://youtu.be/ff-VeoumJQU) סרט השבוע: סיפור סינדרלה 3 (ולא בגלל שהוא כזה מוצלח, כמו העובדה שהוא היחיד שראיתי...) סדרת השבוע: Once Upon a Time, וחברים ספר השבוע: הארי-פוטר 1... (התחלתי מחדש הכל...) מאכל השבוע: עוגיות? התחדשות השבוע: אחיין. משהו שאהבת בפורום השבוע: לא משהו ספציפי... בכללי היה מעניין ונחמד... הציפיות לשבוע הבא: למצוא משחק מחשב לשחק... קיטור כלשהו: ספינת קיטור זה נחשב?

yaeli165

New member
תתחדש (;

סיפור סינדרלה 3 זה עם החברה של ג'סטין ביבר?

hollypop girl

New member
אני לא בטוחה בסדר שלהם, אבל אני חושבת

שסלינה גומז משחקת בראשון. היא דווקא חמודה, אל תרדי עלייה רק כי יש לה טעם מוזר באוגרים *אהמ, התכוונתי להגיד גברים*

לא

סיפורי סינדרלה 2 היה עם סלינה גומז , בשלישי משחקת לוסי הייל , השחקנית שמשחקת את אריאה משקרניות קטנות ויפות , ובראשון משחקת הילארי דאפ. אני דווקא ממש אוהבת את סלינה, היא מהממת , מתוקה , משחקת טוב ושרה יפה , אין סיבה לשנוא אותה בגלל בחירתה השגויה בגברים.

חח כן (:)

אני חושבת שהסרט הראשון של סיפורי סינדרלה שבו משחקת הילארי דאף היה הכי יפה , למרות שעוד לא ראיתי את השלישי עם לוסי הייל, הסרט השלישי די דומה לשני , רק שהבפעם לוסי הייל שרה , ולא רוקדת כמו שהיה בשני עם סלינה (:)

yaeli165

New member
הפרצוף התייחס לסרט

אי לא אוהבת את סלינה אבל אין לי משהו נגדה :)

hollypop girl

New member
Once Upon a Time מעניין? על מה זה בכלל?

אוף! יש כלכך הרבה סדרות חדשות שאין לי זמן לראות !!
*הקיטור השבועי שלי*

yaeli165

New member
כןכןכן זה ממש חמוד

זה כאילו הבת של שלגייה שנשלחה לעולם הזה ויש לה בן בעיירה של כל מיני יצורים מהאגדות שאף אחד לא באמת יודע מי הוא חוץ מראש העיר שזאת המכשפה הרעה והיא כאילו צריכה להציל אותם.. זה בממש ממש קצר^^ זה סדרה חמודה כזאתי <:

ahrua192

New member
ראיתי את הפרק הראשון

לפני שבוע ולא מצאתי את הזמן להמשיך O.O אבל זה באמת חמוד ביותר D:

HassiD

New member
זאת סדרה נהדרת

היא לא מותחת יותר מידי או מצחיקה, או משהו כזה, אבל אני פשוט נהנה לראות אותה, זה כיף. וכפי שאמרו, זה מספר על כך ש"העבירו" את עולם האגדות לעיירה בכדור הארץ, ואף אחד חוץ מראש העיר (שהיא המכשפ שעשתה את זה) לא יודע שהם בעצם דמויות מהאגדות. ויש רק ילד אחד שהבין את זה מעצמו, והוא מנסה לגרום לשילגיה (ג'ניפר מוריסון המדהימה!!!) להציל אותם (היא בעצם היחידה שלא כלולה בכישוף הזה, אם כי גם היא לא זוכרת שהיא מהאגדות) מומלץ בחום!!!

hollypop girl

New member
זה עד כדי כך טוב, שכדאי לי להתחיל

לראות עכשיו או לחכות לכל הפחות שהעונה תיגמר (כדי שאני אוכל לראות פרק אחרי פרק בלי לחכות)??

HassiD

New member
אני חושב שזה חלק מהיתרון שזה לא מותח מידי

ז"א מבחינתי זה 40 דקות של כיף שבועי כזה, זה לא מותח מידי שאני ארצה לראות מייד את הפרק הבא, אבל מספיק כיף כדי שאני אחכה לזה כל שבוע. אני חושב שאולי זה יהיה קצת פחות כיף לראות הכל ברצף...

HassiD

New member
לי אין בעיה עם הסדרה

אחרי הכל, אני רואה את שתיהן, אבל כדי לא ליצור פאניקה כלשהי, מ"שרופי חברים", העדפתי לסייג....

למעלה