אוי דמבלדור...
תמיד יודע להגיד את הדבר הנכון. איך עבר השבוע? מהנה ומוצלח, גם אם הייתי חולה ברובו. מה היה טוב? ערב שירי אהבה (נשבעת שהבית ספר שלי נראה כמו הזה מFAME.) פשוט אנשים כל כך מוכשרים.... ואותי נידבו להקריא לאה גולדברג. כיף. ו...קיבלתי 84 בפיזיקה! הייתי בטוחה שאני נכשלת (כישרון שכמותי, לא הבנתי עד סוף השאלה שאני מחשבת בקילומטרים לשנייה). ו, קיבלתי 100 בתמתטיקה!!! בפעם הראשונה מאז החטיבה! ומלא ספרים טובים שסוף-סוף מצאתי זמן לקרוא
מה היה רע? הייתי חולה ועייפה ומגעולית, ומלא שיעורי בית. הבנאדם שעשה לך את השבוע: כל החברות שלי שהופיעו בערב שירי אהבה, ועשו אותי גאה
ציטוט/דבר מצחיק שקרה לך השבוע: אחרי שהקראתי אותו, אני זוכרת את כל אנבל-לי של אדגר אלן פו בעברית ובאנגלית. למה. שיר השבוע: הריקוד המוזר של הלב\רונה קינן וגידי גוב סרט השבוע: מועדון קרב! אני חייבת לראות אותו שוב. סדרת השבוע: תאוריית המפץ הגדול ספר השבוע: המ המ המ... האפיפיורית יוהנה\דונה וולפולק קרוס, וחדר משלך\וירגי'ניה וולף. girl power! מאכל השבוע:עוגת שוקולד
התחדשות השבוע: מיאו מיאו. משהו שאהבת בפורום השבוע: את האנשים הנפלאים! ציפיות לשבוע הבא: מסע יצירה בית ספרי! :-O קיטור כלשהו: המורה שלי לתנ"ך היא האדם הכי טיפש שאי פעם חי. רשימת ציטוטים, להנאתכם (נא לדמיין בקול של פקאצה): ~"הולדה, הולדה! נו, שאנשים הולידו" ~"ההתפתחות- רעיית צאן ומקנה" "אבל רגע, הבל היה רועה צאן, איזה שבעה דורות קודם!" "טוב נו בסדר, הוא מת, הלאה." ~"כל הקטע הזה שמשכפלים כבשים, זה חילול השם" ~"אני לא במצב רוח לעשות לכם שיעור חזרה למבחן, בגלל מה שקרה" "מה קרה?" "לא עניינכם."