סכמ"ש~ O:

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif מסכמת שבוע שטס חלף חיש מהר

משהו טוב שקרה השבוע? הממ למדתי מלא דברים חדשים ומעניינים על גידול צמחים ותבלינים והיסטוריה ועצים וצרפתים. משהו רע שקרה השבוע? הבנות שהתנדבו איתי בחווה עזבו הבוקר. אני אתגעגע. שיר השבוע: בלקבירדס של הביטלס. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אני לא כל כך רואה דברים כאלה כאן. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הו הספר על הIRA שאני קוראת. בילוי השבוע? ערב הפרדה מהצרפתיות אתמול. וארוחות ערב שהיה מגניב להכין. התחדשות השבוע? לא נראה לי שקניתי משהו השבוע.(יאי!) ציטוט השבוע? Mike : Emmntal chees what is it? is that french? Mriuon: no it's from a cow. ME: so does your brother have kids? Mriuon: oh i dont know. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציירתי המון סקיצות של האזור אתמול. למה מצפה בשבוע הבא? אממ עבודה בחווה ^^:: אדם שעשה לך את השבוע? הבנות שהתנדבו איתי בשבועיים האחרונים. תמונה? נמנמנמ~ פייסבוק.

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~

(או: מחפשת כל תירוץ לעשות הפסקה מהתפירה
) משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי את תקופת הבחינות ה~מזעזעת~ שלי. *-* משהו רע שקרה השבוע? גיליתי שדפקתי מבחן אחד (אפילו שהוא אולי בר תיקון) וזה ממש ממש ביעס אותי. שיר השבוע: Sword Summit / T.M.Revolution - פאקינג בסארה, אנשים.
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בסארההההההההההההה כפול 100000000000000 ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? --- בילוי השבוע? סופ"ש תפירה עם גאיה (ממש עכשיו!) + היומולדת של קטיה בחומוס.
התחדשות השבוע? ההורים קנו לי פ"ס 3 ליומולדת אומגגגגגגגגגגגגגגגגגג *________________* ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2529442/ אומ נומ נוווווווווומ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ...סופ"ש תפירה עם גאיה ממש ברגעים אלה?~ למה מצפה בשבוע הבא? לישון x_x ...וללכת לגור אצל סבטה ודנה איזה שבוע, לול. אדם שעשה לך את השבוע? ...זה לא היה שבוע מוצלח מבחינת אנשים. תמונה? weapons of choice.

S.Riddle

New member
זאת הגרסא שאני רוצה לעשות **

סתם לשים פיאה בלונדינית ואוזניי חתול זה כ"כ 2005 לאבלס.

Kienai Negai

New member
ועעע קונוהא 333>

ועוד הקוספיליירית האהובה עלי 3> ממש אוהבת את הקוספליי הזה שלה. אני רוצה לעשות את הקוספליי הזה לסוכות 3>

S.Riddle

New member
אנחנו עושות קאסט למנטו בחנוכה~ ../images/Emo23.gif

כשראיתי את הגרסא הזאת ידעתי שהיא הרבה יותר מגניבה מהרגילה. :>

Kienai Negai

New member
יש לכן ריי?

כי אם כן אני הולכת לרדוף אחריה כל הכנס. ואני רוצה לעשות את הגרסא הרגילה למפגש הקרוב אם אני אספיק XD כי כרגע יש לי רק פאה... XDDD

S.Riddle

New member
כרגע לא :(

מי שאני יודעת שיש לנו כרגע זה קונואה (אני), שוי (ליבי), קאלץ (גאיה) ופירי (סבטה)~ בתיאוריה גם יש לנו קאגארי (לריסה) אבל אין לי מושג אם היא עדיין תרצה עד אז או לא >____>

S.Riddle

New member
מה פתאום, אמרת שאת רוצה לעשות אותו!

אמנם אמרת שאת לא בטוחה שיתאים לך אבל אמרתי לך שת לגמרי צריכה לצאת לפעמים מה-comfort zone שלך בקוספליי ולנסות דברים חדשים, כי לדעתי את תראי מהממת... חוץ מזה, מי שואל אותך בכלל? או שאת עושה אותו, או שאת עושה את ריי. תחליטי, אני צריכה להתכונן מראש איך לתאם אותנו.

rocket

New member
אני צריכה לחשוב על זה .....

יש לי פאה לריי אבל העיצוב..לא משהו. קיצור, תני לי לחשוב על זה עוד קצת ^^''

rocket

New member
הוא פחות יפה מעיצובים אחרים ...

(אין על קאלץ
) אבל תשמעי, אחרי שעברתי על כמה תמונות עכשיו .... אני חושבת שאקח את מילותי בחזרה

S.Riddle

New member
Told you so. :p

כפרה על פירי, הייתי עושה אותו בעצמי אם לא הייתי כל כך מאוהבת בעיצוב של של קונואה~

למעלה