סכמ"ש~ O:

Mana Sama

New member
סכמ"ש~ O:

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Mana Sama

New member
שלי~ XD

משהו טוב שקרה השבוע? אח שלי עבר דירה,ריפאתי את ידיד שלי ^-^ משהו רע שקרה השבוע?הייתי עם ידידים שלי אצל מישהו שלא הכרתי,היה משעמם וידיד שלי היה שיכור תחת והיה מעפן לגמרי שיר השבוע: קצת גאגא~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סולטטט *__* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? יומנו של חנון 3 וחזרתי לקרוא את התפוררות,אחרי מלא זמן שלא נגעתי בזה בילוי השבוע? עזריאלי ביום האהבה..היה לי ראיון עבודה באזור וכשחזרתי לקניון ראיתי שם את ידיד שלי אז הסתובבנו ביחד והיה ממש נחמד ^^ התחדשות השבוע? כלומ 3: ציטוט השבוע? אממ.. קוספליי השבוע? אין משהו מיוחד תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום,וזה ממש מתסכל אותי..המוזה ברחה לאנשהו =/ למה מצפה בשבוע הבא? יום פתוח במכללה,להתקבל כבר לעבודה *כלשהי* ,להמשיך עם הקוספליי >< אדם שעשה לך את השבוע? אנג'לינה ג'ולי,נחשב? XD תמונה? :X

Ayelet chan

New member
אני~

משהו טוב שקרה השבוע? פגשתי את קירה. 3333> הפסקתי לעבוד בסופר. D: משהו רע שקרה השבוע? אנשים בסופר היו מעצבנים. אבא שלי מעצבן. ואני עדיין לא באה לכנס. \: שיר השבוע: Adam lambert - For Your Entertainment סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אינספשן!!! סרט כל כך אדיר! בא לי לראות שוב!!! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? היה בסקוט פילגרים (הקומיקס) משהו מצחיק של מאנקי איילנד! אני אוהבת את הצייר. 3> בילוי השבוע? סרט עם קירה. 33> התחדשות השבוע? בוקסט של צ'וביטס, אייפוד, 2 דיסקים. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos...1583924197579_1219975226_1637276_121996_n.jpg <-דיסקים השאר בתמונה בצד. D: ציטוט השבוע? "רגע, אז כמה סורות יש?!" "סורה, הוא כמו שאורן!" קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ~ למה מצפה בשבוע הבא? ג'יירוק! (נראהלי) אדם שעשה לך את השבוע? קירה. 3> תמונה? בוקסט של צ'וביטס ואייפוד. 3>

HetareFlora

New member
../images/Emo80.gif

משהו טוב שקרה השבוע? ..... משהו רע שקרה השבוע? יותר מדיי. שיר השבוע: Trading Yesterday - Love song requiem סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: עדיין אוקאמי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? התחלתי את המנגה של טריניטי בלאד ןפרק 2 של זון00. בילוי השבוע? הלכתי לרופא? התחדשות השבוע? הסתפרתי. ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2646061/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? להתקדם עם הקוספליי. אדם שעשה לך את השבוע?

Grell

New member
טאדאאאאם

משהו טוב שקרה השבוע? ממ לאדעת, אבל לא היה רע XD משהו רע שקרה השבוע? ^ שיר השבוע: הפתיח של אנג'ל ביטס P: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בלאקרוקשוטר ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הספר של הפסיכומטרי D: בילוי השבוע? ...לקניון D: עם ליז D: התחדשות השבוע? פאות 33> ציטוט השבוע? "יו הנה בובת דיגום שנראית כמו איירוןמןןןןן!!!" אני וליז בקניון, רגע משעשע. קוספליי השבוע? P: אינליכוח תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מאגנט היום, ו...זהו D: למה מצפה בשבוע הבא? זימון למודיעין X: אדם שעשה לך את השבוע? קושקוש שלי, שפתחה סוףסוף פייסבוק33333333333333> תמונה? מאגנט וויפ? וואי אני שמנה.

WayToDawn

New member
פאות שלי P:

לפחות אחת וחצי מהן :סנוב: ולול, את משעשעת

SunsRequiem

New member
Queen of the Eyesores

משהו טוב שקרה השבוע? ניצול ציני של מבצעי ט"ו באב לטובת קוספליי. יש לי שתי זוגות נעליים להתעללות שעלו לי 40 ש"ח. אה כן, והאדם המדהים שבא איתי לקנות את זה D= אפילו שהיא לא כאן... משהו רע שקרה השבוע? הגוף שלי פשוט... קרס. והמכונת תפירה מתה. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=zYwCmcB0XMw סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=uYlj0FjAWsM זה כבר שבועיים ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי את הכרך השלישי של Rage Against the Moon! מתלבטת אם להתחיל את Reborn on Mars או להמשיך את Golden Fool בילוי השבוע? קריסה טוטאלית של מערכות הגוף שלי, וג'. המכונת תפירה שלי אגב בתיאום מושלם איתי, מתה. אז אני מניחה שהבילוי היה לקחת אותה לתיקון.. התחדשות השבוע? נעליים! 4 מהן! ציטוט השבוע? "גאנדם מרלושה!" כן... תכניסו פאנגירלז של אורגניזיישן 13 יחד עם גאנדם ו... זה מה שיוצא. אה כן, והארו מרלושה מנצנץ גם >_> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קצת קוספליי קיץ, קצת סיום פרוייקטים ישנים קרי השמלת קיץ והחצאית שלי. למה מצפה בשבוע הבא? בחירות >_< אדם שעשה לך את השבוע? אורי! תמונה? מסיבה כלשהי ממש שנאתי את החצאית הזו אחרי שהכנתי אותה, אבל בזמן האחרון אני כל כך אוהבת אותה.. שהייתי חייבת לעשות לה תמונות נורמליות.

Grell

New member
קרן XD

כל פעם שאני רואה אותך בחצאית אני נזכרת במה שסיפרת לי על חצאיות XD ומישומה זה מצחיק אותי XD פףףף, 2 זוגות נעליים... שתהיי בריאה ם: וחרא על המכונה :\

SunsRequiem

New member
ואוו, זה בטח היה מזמן

מה כבר אמרתי? O: ואם היו מציעים לך זוג נעליים ב20 ש"ח, נעליים מושלמות להתעללות, לא היית לוקחת 2 זוגות?

Grell

New member
לא זוכרת XDD...

אני תמיד עם חצאיות, ואז אמרת שאת אוהבת חצאיות ומשהו על המשפחה שלך, נזרק שם דוסים לאוויר, הכל ביחד יצר אצלי "LOL" בראש XD. ד"א תאשרי אותי בפייס ם:

happy berry

New member
להמשיך את golden fool~

שקשה לי להבין איך הצלחת להפסיק באמצעO: כבר אמרתי לך שהחצאית הזו יפה נכון?P:

SunsRequiem

New member
אשמתי שפיץ' עלה לי על העצבים?

אבל ממש. ואז בדיוק הביאו לי את טריניטי בלאד.. והיה נוח לשקוע במשהו אחר. שיש בו אבל. וקתרינה. והוגו. אני אוהבת אותם כל כך 3> אבל אני מניחה שאני באמת חייבת להמשיך עם זה, בעיקר כי השלישי גם שוכב מיותם אצלי.

happy berry

New member
תירוץ מספקXD

תתכונני לזה שפיץ הולך לעלות לך על העצבים עד סוף הטרילוגיה~ ובכלל, אני צריכה להביא לך גם את הרביעי של רייג'..כי..סיימתי אותו! הוראיי! *מחכה לכרך הבא שיצא* *בכלל לא מכורה, בכללבכלל לא*

SunsRequiem

New member
אני רוצה! אני כל רוצה!

וזה בסדר, אני מעריצה אובססיבית פסיכוטית של הסדרה. אם קתרינה באמת הייתה קיימת... *אהםאהם* בכלל, כל הסאגה עם ואקלאב הייתה כל כך 3> אני צריכה את הרביעי בדחיפות. ואז אוכל להחזיר לך את השלישי וכנראה גם את השאר.

למעלה