סכמ"ש

noyy

New member
הם ממש מבולגנים

אז אני לא שמה מסקרה, אבל כן מסדרת ומפרידה אותם. אז הם כן דורשים התעסקות

© h i l a ©

New member
סיימתי להתכונן להיסטוריה ../images/Emo178.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דבר שהשגתי? חח.. אולי שסימנו י"א? - מאכל השבוע: סלט טונה, חבל שנגמרה הטונה :( - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סיום י"א משום מה :D - משהו שהרס את השבוע: מתמטיקה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם היסטוריה ולהתחיל עם החדר כושר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות תיהיה קלה, דה. אה ושיהיה לי נחמד בחד"כ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה: כוסית!

Oס כבר עניתי על זה! לאן זה נעלם?

השבוע שעבר: - שיר השבוע: משהו של מגדהת' - אלבום השבוע: 8 אלבוים של מגדהת' - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכרת - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום - מאכל השבוע: אין - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמממ אולי שיחת טלפון בת שעה שעודדה אותי - משהו שהרס את השבוע: הכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יום חמישי! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הכל ביום חמישי סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה