סכמ"ש

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif מסתבר שזה סתם הצחיק אותו

זאת הרגל שלי מן הסתם, נו, אתם לא מכירים את התמונות ששוכבים על הבטן והרגליים מציצות מאחורה?

FartherAway

New member
אני לא הבנתי.../images/Emo7.gif

חשבתי שאת יושבת רגיל. ואז פתאום היו רגליים.

mikmikonet

New member
וואלה, אז בכל זאת לא הסברתי לחינם ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

P i x i e s

New member
עד שבוקר יבוא... ../images/Emo42.gif

לא אתן לך ללכת מתוכו. השבוע שעבר: - שיר השבוע: Carnival - The Cardigans - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I will never know cause you will never show, come on and love me now..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 4 חולצות מאנגליה שנראות כמו אהיל, צריך להצר.. (וזה טוב!) - מאכל השבוע: פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ שומדבר מיוחד... - משהו שהרס את השבוע: כל מיני מחשבות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר, מחרתיים הבגרות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח מחר וגם מחרתיים חמסה חמסה!!! - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה: יאללה

giraffeeeee

New member
שה בה דה בה דה!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: החבר'ה הטובים - נערי רפול - האדם שעשה לכם את השבוע: קוש, לין ואיריס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):always look on the bright side of life - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אמא יש לך מצב קשה של נחירות מהאף לכי לרופא" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): צבע לשיער - מאכל השבוע: העוגה הנוזלית של אמא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לשבת עם החבורה של הלא יוצלחים כמה שעות טובות - משהו שהרס את השבוע:הטעות של היום. ): השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בחדרה עם קושקוש. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קושקוש. סתם: - תמונה מגניבה: בנתניה.

FartherAway

New member
פףף, אוטוטו נגמר היסטוריה!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Alanis Morissette - Not As WE - אלבום השבוע: Flavors of Entenglement של אלאניס, למרות שעוד אין לי.
- האדם שעשה לכם את השבוע: יעל, מאיה ונועה.
- משפט השבוע: אממ. לאיודע.
- דבר שהשגתם השבוע: עברתי תיאוריה?
- מאכל השבוע: עבאדי ופנקייקים! - משהו שעשה לכם את השבוע: המשלחת והלמידה להיסטוריה.
- משהו שהרס את השבוע: הקטע עם נאות קדומים קצת מבאס, אבל לא נורא.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את הבגרות.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אממ. לא יודע. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו שפציפי.

Under the GUN

New member
שבוע מיותר

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Beelzeboss - Tenacious D - אלבום השבוע: Tenacious D in: Pick of Destiny
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): waaaaait, waaaaait, waaaaaaaaaait you motherfucker
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מי שלא לומד היסטוריה נידון ללמוד אותה שוב"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אוקיי: 2 DVDים של מגהדת' האלבום האחרון של דאון דיסק של מיידן הדיסק החדש של דיסטרבד הדיסק החדש של מוקי וגיטר הירו
- מאכל השבוע: קרפ של דודה שלי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: גיטר הירו - משהו שהרס את השבוע: חרישה להיסטוריה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר היסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בהיסטוריה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה יהיה לגמרי צפוי אם אני אגיד "אותה" נכון? סתם: - תמונה מגניבה:

B a m b o o k

New member
שלה לה לה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי): ביטלס-pretty women - אלבום השבוע: שי נובלמן
- האדם שעשה לכם את השבוע: כל החבר'ה שהיו פה בשבת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עד שיעבור הכאב עד שתפתח הדלת עד שימצא מקום, בית" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"תנו לי ש', תנו לי ק', תנו לי ו', תנו לי פ' מה יצא?" "שָקוׂף"
ועוד מלא דברים משבת בערב... היה כ"כ מצחיק פה - דבר שהשגתם השבוע: נעליים יפות יפות
- מאכל השבוע: הלזניה ביום שבת יאמי - משהו שעשה לכם את השבוע: בית ריק בשישבת! היה כ"כ כיף ומצחיק, ורטוב
- משהו שהרס את השבוע: היסטוריה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תחילת עבודה, לילה לבן בת"א יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אלך ללילה לבן בת"א^^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:דני
סתם: - תמונה:
!!

RoRiL

New member
מחר מסיימים היסטוריה!^$^

השבוע שעבר: - שיר השבוע: יום הולדת של ברי - אלבום השבוע: האנפלגד של נירוונה - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ הכלבה המאוד אנושית שלי, בל?
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תסתכל לה בעיניים, תנשך את השפתיים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אממ בטח היה קשור להיסטוריה איכשהו. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אני מקווה שעבודה.. - מאכל השבוע: ג'ולים כאלה ממקס ברנר
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ, לא יודעת, להתקבל למשלחת? - משהו שהרס את השבוע: למידה להיסטוריה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסייייייייייייייים היסטוריה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אתקבל לעבודה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דונט נו.. סתם: - תמונה מגניבה: אין.

noyy

New member
אוףףף כואבת לי הבטןןןןן

השבוע שעבר: - שיר השבוע: The Righteous Brothers - Unchained Melod. שיר משנות ה-60, ישן בטירוף, ונראה לי שבת'כלס זה לא אומר לאף אחד כלום. אבל הוא מהמם - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יובלי! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חחחחחח אמא מעירה אותי משינה ואני כולי מעופפת כשאני קמה: "נוי קומי! תראי איך התאפרתי" "חסר לך קצת חתול בעיניים" "מה חסר?" "חתול" "מה?" "שימי חתול בעיניים!!" וואי כמה צחקתי כשהיא סיפרה לי את זה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): וואלה.. לא השגתי כלום - מאכל השבוע: אורז עם אגוזים/צימוקים
אוח יוצא לי כ"כ טעים, כמו באיזה מסעדת גורמה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: וואלה.. כלום - משהו שהרס את השבוע: הכאב בטן הזה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר אחרי הבגרות, לעוד זימון במודיעין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבאמת אלמד למתמטיקה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יובל
אבל אי אפשר השבוע סתם: - תמונה מגניבה: אפל משהו.. בלי איפור

noyy

New member
מישהו מהלשכת גיוס אמר לך? ../images/Emo3.gif

זה אמור להקבע מיד אחרי הצו הראשון, ממה שאני יודעת. אולי כמה ימים בודדים אחרי. מה הלחץ לדעת אבל?

למעלה