סכמ"ש

DanieLushka

New member
ממ

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Yutaka Ozaki - I Love You.. Yutaka Ozaki - 15 no Yoru הוא היה פאקינג זמר מעולה 3> - אלבום השבוע: משהו של יוטקה אוזאקי. - האדם שעשה לכם את השבוע: פול מקרטני! הוא סביר להניח בא להופיע בישראל o_O
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אההה נושר לי השיער ]: ".. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סוף סוף קניתי בושם חדש.. אמור אמור 3> - מאכל השבוע: המילקשייק של מקס ברנר.. פאק. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להוציא ת.ז ולהתחיל ללמוד נהיגה סוף סוף - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח בבגרות בהיסטוריה - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שני D: סתם: - תמונה מגניבה: הירושי טאמאקי.. תעשה לי ילדים בבקשה.

איזה שבוע עמוס באמשלי

השבוע שעבר: - שיר השבוע: מיסטר קארטר- ליל וואין. - אלבום השבוע: מיסטר קארטר 3 - האדם שעשה לכם את השבוע: אורושקה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את יודעת למי את דומה? להיא מהסרט עם החתיך באוטובוס!" [אה בסוף זאת הייתה סנדרה בולוק] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה: ים, אמריקה X, בגרות במתמטיקה, שופינג טוב - מאכל השבוע: עוף - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שופינג וים:p - משהו שהרס את השבוע: ממ הכי גרוע היה הבגרות אבל האמת שגם היא לא הייתה זוועה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לגמור עם היסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב השבוע הראשון של החופש. אין תוכניות מוגדרות בינתיים;[ - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ סתם: - תמונה מגניבה:

Snow fairy

New member
נמנמנמ

השבוע שעבר: - שיר השבוע: ballet- ram zet - אלבום השבוע: לא משהו מסויים... - האדם שעשה לכם את השבוע: הייתי אומרת ניצו, אבל.. לא:| - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ניצו: "אל תסתכלי בהודעות מרחל"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אממ... 100 סופי במתמ' ואין יותר מתמ' לכל החיים
- מאכל השבוע: שוקולד, אז אולווייז. זה לא משתנה. [אני צריכה לעבור גמילה] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ממ בגרות במתמ' שהיתה ממש כיפית
והתקבלתי למשלחת#$%#$^%@%^ - משהו שהרס את השבוע: ממ... כלום! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם הבגרות בהיסטוריה+ מפגש משלחת ראשון!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בהיסטוריה:] - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ... לא יודעת
סתם: - תמונה מגניבה: טוב נו, נשים את זה גם פה. קרדיט איפור וצילום לאחותי הגדולה:X

noyy

New member
זה פשוט.. מושלם

הכל כ"כ נקי.. ויפה
ואת מהממת

mikmikonet

New member
../images/Emo192.gif סיכום השבוע!

השבוע שעבר: - שיר השבוע: כל הדיסק החדש - אלבום השבוע: WSWDWST!!!
- האדם שעשה לכם את השבוע: אמא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אז נרים כוס יין לחיי חיים בריאים יותר
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): צחוקים מלימודים להסטוריה...
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קנו לי דיסק
איזו אמא מלכה זאת. - מאכל השבוע: דובדבנים וכדור שוקולד! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אולי שמתמטיקה הייתה בגרות ממש ממש קלה, והדיסק כמובן - משהו שהרס את השבוע: כל מה שהתלווה לרגשות אשמה שקשורים לדיסק, אבל נראה לי שזה כבר מאחוריי
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים לנצח נצחים עם המקצוע המתועב שנקרא הסטוריה! יייששששששששש!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהבגרות תהיה קלה
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
לא יודעת סתם: - תמונה מגניבה: אני עם שני החבר'ה שלי

dcohn

New member
רגשות אשמה? שו?../images/Emo12.gif

ונכון הדיסק מושלם?
התרנגול עם המקטרת והרגל מעץ תמיד קורע אותי

mikmikonet

New member
כן, הציורים ../images/Emo6.gif

אני אוהבת את הקטע שכתוב ליד התמונה שלו
והיה איזה קטע לא נעים... הבטחתי לאמא שלי כבר ביומולדת שלה (לפני כמעט חצי שנה
) שאני אכין לה דיסק של הקלטות שלי ליומולדת, ותמיד התמהמהתי עם זה, עד שאח שלי אמר לאמא שלי לפני שבוע- "את רוצה את הדיסק שלך? פשוט תקני לה את הדיסק של ג'ייסון וזה יהיה אצלך תוך יום..." חשבתי שזה היה צחוק אבל אמא שלי לקחה את זה ברצינות
היא קנתה לי את הדיסק ואמרה שכשאני אסיים להכין לה את הדיסק שלה היא תתן לי את ג'ייסון... בקיצור באמת סיימתי להכין לה וקיבלתי את ג'ייסון, אבל עדיין זה לא היה לי נעים, היא לא הייתה צריכה לשחד אותי לעשות את זה, זו הייתה אמורה להיות מתנת יומולדת בשבילה. אבל לא נורא
עכשיו היא מה זה מבסוטה ממה שהכנתי לה
יש שם גם הקלטה של דיד יו גט מיי מסג' עם פסנתר

dcohn

New member
הא חחח אני חושבת שזה בסדר../images/Emo8.gif

הורים צריכים לשחד אותנו כדי שנעשה בשבילם דברים, זה ידוע

למעלה