סכמ"ש

RoRiL

New member
סכמ"ש../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif../images/Emo111.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה:

שרון710

New member
"לא צריך לדבר כשאת הכל... אומרות העיניים"

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Geek In The Pink- Jason Marz - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): תסתכלו בכותרת, טוב? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "רק השנה ידעתי איך לקרוא את המילה אלמלא." "מה? אז איך קראת אותה עד השנה?" "אלא מלא" (הכל עם פתח/קמץ
) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי "אל תתעסק עם הזוהן"
וקניתי שמלה לחתונה. - מאכל השבוע: סלט עוף בבורגוס
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שקניתי את השמלה ואתמול הסרט:] - משהו שהרס את השבוע: הבגרות במת'. זה היה השבוע?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם לשון לעולמי עד!@!#!@# | טקס סיום של אח שלי והיבניקים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנצא הרבה
ושאני אקבל מגן טוב בלשון.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שאלה רטורית?
סתם: - תמונה מגניבה:

mikmikonet

New member
הווו וואאה איזה שיר ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

ואני אהיה קטנונית ואגיד Mraz
סתם
אני יכולה לשמוע את השיר הזה בלופים וזה לא ימאס

Aline In Chains

New member
What Will You Say.

השבוע שעבר:
- שיר השבוע:Sigur ros-Salka
!! - אלבום השבוע:דיפ פרפל. - האדם שעשה לכם את השבוע:חברות:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Jeff Buckley - Lover, You Should've Come Over - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"מה? מה את עושה פה? אין פה מטאל"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):גופיות,ג'ינס,שימלה,ופלאנל:):) - מאכל השבוע:עוףעוףעוף! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול בצ'יקה, היה כיף! - משהו שהרס את השבוע:
.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שני בגרות בהיסטוריה,ורותם בא ברביעי+בגרות באומנות!:] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח בהיסטוריה ובאומנות:( ו... :) - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:רותם!! - תמונה מגניבה:.>מיצימיצי

LadyFlame123

New member
האקונה מאטטה

השבוע שעבר:
שיר השבוע: R.Kelly feat. Fabolous and Busta Rhymes - The Money Avril Lavigne - Losing Grip Katy Perry - I Kissed A Girl
אלבום השבוע: נופ
האדם שעשה לכם את השבוע: סימונה, ליאורה, דורה ובן.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קצת חופש?
מאכל השבוע: פרינגלז. אה וכל מה שטעמנו אצל סימונה אתמול
.
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול, לפני שיצאנו עם כולם.
משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין לי שמץ. אה יומולדת של חברה אולי.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה טוב.
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם:
תמונה מגניבה:

danieli rose

New member
It's the end of our broken road

השבוע שעבר: - שיר השבוע:Flo-rida feat T-Pain-Low - אלבום השבוע:ממ..לא חושבת שהיה, לעיתים נדירות אני שומעת לפי אלבומים - האדם שעשה לכם את השבוע:פילי ונועה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):eek:ld habits die hard.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "סופרפיהרר (במבטא אחושרמוטה נאצי) יוצא לכבוש את העולם!" - תוצאות של למידה משותפת להיסטוריה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):שמלה, נעליים, הליכות.. - מאכל השבוע:וואי לא יודעת..לא זוכרת מה אכלתי השבוע בכלל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול..היה ממש כיף בלגמרי סתם יציאה - משהו שהרס את השבוע:שיצאתי מטומטמת בקשר למלצרות ובסוף גם לא עבדתי בכלל.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:צו ראשון, לסיים עם היסטוריה, ים אחרי זה, ולהפגש עם ידיד שלא ראיתי שנתיים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אפגש עם הידיד הזה ושאני אעבוד..חייבת כסף - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אופיר סתם: - תמונה מגניבה: פולין..אני מתגעגעת כ"כ :(:(

dcohn

New member
i just wanna write you in a song

put your smile on paper so you can sing along i just wanna bottle the sun keep your light a secret i can find when you are gone...
(Jason Reeves- You in a song) השבוע שעבר: - שיר השבוע:
בן מלך שעשוי מאבנים טובות- שולי רנד. - אלבום השבוע:
ג'ייסון שממש הרגיע אותי כשהיתי בעצבים
- האדם שעשה לכם את השבוע:
רוית, החברות מאתמול, אנה ולאורה כמובן
הא ונגיד שגם גלעד כי יש לו היום יומולדת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"לא רואה עכשיו את האור, מחפש אותו בנרות.." (כמה שזה נכון
) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
אויש נו אבל היו מלא
אולי אזכר אח"כ.. "
i love you, green T shirt guy" [גם כן אני וההתאהבויות בשניה שלי
. אני כזאת מטומטמת
.] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
מלא בגדים מצרפת:) - מאכל השבוע:
פיצה על פיתה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
שההורים חזרו מחו"ל, עם רוית בסרט "אל תתעסקו על הזוהאן" שהיה קורע, עם החברות אתמול... - משהו שהרס את השבוע:
שהבצפר שלי זונה. ושסבא בבי"ח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיעור נהיגה ראשון מחר (!!
), קעקועים בבריכה ביום שני ושאר השבוע קצת חופש ללכת בו לים וזה.. הא וגם לעבוד בו
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אולי בתדודה שלי תלד סופסוף?? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
את ההוא עם החוצה הירוקה
זה יקרה! (כן, בטח.) סתם: - תמונה מגניבה:
מאתמול:]

R a n d a l l

New member
זה עולם קטן מאוד!

חברתך הנחמדולה והחמודיזה בתמונה הייתה איתי במבחנים של המודיעין והנעימה את זמני שתזכה לחיים ארוכים! וגם את כמובן

עלו

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Reel Big Fish - Everything Sucks, Dream Theater - Scarred - אלבום השבוע: Reel Big Fish - Turn The Radio Off, Cynic - Portal, Diablo Swing Orchestra - The Butcher's Ballroom - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד למען האמת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): קטן קטן, אבל מלא באהבה.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ווווווטטטטטטטטטרררררררשדדדדדדדדדדד - מאכל השבוע: בשר. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממ שני האירועים בעירוני א'. - משהו שהרס את השבוע: הבגרות במת' בהחלט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרות בהיסטוריה, עבודה, ים!!! סוףסוף. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מלאן דינרייייייייםםםםםם. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משתוקקים? לא הייתי אומר. כמה אנשים מהקן שלא ראיתי הרבה זמן אולי. או אנשים מהכיתה שגם לא ראיתי הרבה זמן. XD סתם: - תמונה מגניבה: דמיינו עז שאוכלת עץ באמצע יפו ד'...

RakTsarot001

New member
אז מה, אם נתת לי אז מה, אני לא ילדה קטנה

השבוע שעבר: - שיר השבוע: "בקיץ הזה תלבשי לבן", "Sweet about me", השירים של הג'אז, דרים ת'יאטר בגלל דימה, לאמב אוף גאד, נברמור, מה שבא לי. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: בני, דימה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Nothing's sweet about me, בקיץ הזה תלבשי לבן, תחשבי מחשבות בהירות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "גם יפה וגם אופה" "מה אני פפפפפפפפ" "אני בכלל תימני!" "תעברי לרביעי". "-אבל עוד מעט יש אדום!" "-כן, אדום זה צבע יפה". "זיינו אותי בעבודות רס"ר, חזרתי עם תחת מצנח, פרות שרקו לי בדרך הביתה" "(על ג'ון פטרוצי) הגיטרה עוד שניה נעלמת לו בין הציצים, זה נראה כאילו הוא מנגן על הפופיק" "לך תקרא שלטים בג'נין" "חארררררחרחרחרחרחרחחרחרחר" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אוכל. XD והכנתי עוגה. - מאכל השבוע: פונדו שוקולד עם מרשמלו, עוגת בראוניז, חומוס, עוף, פסטה. והעוגת שוקולד הטבעונית שהכנתי. נמנמ. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סבאסבתא, שנשארתי בבית, שיעורי נהיגה טובים, עוגה שהכנתי לבד בפעם הראשונה והחמיאו לי עליה, ההופעה, טקסיום י"ב. - משהו שהרס את השבוע: ילנה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: oO אני בכלל מחכה לאוגוסט. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אצא לרוץ. ושארגיש טוב עם עצמי. ושאמצא פאקינג עבודה. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מדברים על זה. סתם: - תמונה מגניבה: העיניים שלי עצומות כאן בטעות. לפני שנה וחצי :)

R o n 2 5 6

New member
עוד שבוע 17 :|

- שיר השבוע: - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך,כמו נרקומן לחיבוקים שלך,כמו משוגע,אני רוצה אותך"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):כל מיני בדיחות גרמנים כאלה שרצו בזמן שראיתי עם חברים את גרמניה-טורקיה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):וירוס של 24 שעות?קצת צעקות מהעבודה? - מאכל השבוע:המבורגר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שיעור נהיגה ראשון,היא הראיתה סימני חיים אחרי הרבה זמן והתגעגעתי. - משהו שהרס את השבוע:לא ממש היה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קונצרט ויום הולדת
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה אחלה בשניהם - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברים ומשפחה.. סתם: - תמונה מגניבה:אף פעם אין.מה לעשות..

L i O r K u S h

New member
ממממ...

איך לסכם את השבוע? חרא. עוד מעט הוא בא.נדבר. אולי ישאר חרא ואולי לא.

LadyFlame123

New member
../images/Emo201.gif

ליאורוש את יודעת שאנחנו איתך תמיד. ודברי איתי אחרי זה.

dcohn

New member
מאמי../images/Emo10.gif

אני אוהבת אותך הכי בעולם!
וכהרגלי: יהיה טוב!

moran916

New member
השעון נראה כמו שרודף אחרי עמצו במיןדיוק מרגיז

השבוע שעבר: - שיר השבוע: avenged sevenfold-afterlife - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:חברה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):everybody wants to be a cat - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) קקי> - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קניתי שני תיקים - מאכל השבוע:פיצה ופרוזן - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:עשיתי שיעור נהיגה אחרי הפסקה של חודש..
- משהו שהרס את השבוע: מחזור ץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות בהיסטוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לא להיכשל.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:באלי חברים בעמק חפר.. אבל זה לא יקרה סתם: - תמונה מגניבה:

למעלה