סכמ"ש!

Ayelet chan

New member
סכמ"ש! ../images/Emo20.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

juliChan

New member
מסכם

משהו טוב שקרה השבוע? אין משהו רע שקרה השבוע? כל העייפות לא ישנתי יומיים שיר השבוע: אין סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גוראן לאגן ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? חייב ללימוד אך לעצב פאות אבל ניחה בילוי השבוע? במיטה מנוחה כללית התחדשות השבוע? אין ציטוט השבוע? אין קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2858005/ ואוווו תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אין למה מצפה בשבוע הבא? אין אדם שעשה לך את השבוע? אין תמונה? הלוואיי אני בעיקבות מה שהיה לי אתמול קיבלתי החלטה לתת תרומה אחרונה למען הקהילה בימים הקרובים אסיים לרכוש שרת מיוחד משלי כדי שכולכם תוכלו להעלות בו תמונות משלכם מאיןן קוס קום ישראלי כזה מכאן חוזר לצללים

akirekaeru

New member
וואו, ג'ולי

כל מה שכתבתי קודם לא השפיע? עדיין לא הספקת להנות מהתחום וכבר אתה מוותר? אני רק לטובתך בעניין הזה. האם באמת תהיה שלם עם עצמך, אם תפרוש..?

juliChan

New member
להפך מה שאמרת לי הישפיע עליי לטובה ועודד אותי

להפך זה הישפיע עליי לטובה אני הולך זמנית בלבד זה במטרה כדי לנוח לאסוף את עצמי ולצבור עוד ידע וניסיון הבנתי כדי שזה לא יקרה לי שוב זה אומר שאני צריך ללמוד עוד ולצבור ידע חחחח אני רואה שאנחנו מדברים דיי הרבה זה המסן שלי אם את רוצה

Grell

New member
מצטרפת לענת |:

דיי לוותר כבר ג'ולי~ ניסיון רוכשים גם תוך כדי כישלון, ובעיקר תוך כדי עבודה, אם תעלם לא תלמד שום דבר מזה.

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~!

משהו טוב שקרה השבוע? הנאמי!
והתחלת הסימסטר. הרבה התחלות חדשות בחיים. :) משהו רע שקרה השבוע? דכאון סופ"ש קל, אבל האמת? זה היה שבוע -טוב-. שיר השבוע: When I See You Smile / Bic Runga סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Big Bang Theory
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? עוד מאמרים, ווהו! משהו על ורד ענקי בגן עדן שיוצאים ממנו מלאכים. אני חושבת שאוטנה עשוי להיות מבוסס על נובלה איטלקית מהמאה ה-14, אבל אולי אני טועה. o_o;;; בילוי השבוע? הנאמי + אפטר-הנאמי עם לריסה, קטיה, עומר והשמנים D: התחדשות השבוע? לול אין לי כסף, אבל השבוע תיכנס לי משכורת ואני הולכת לקנות בדים לפורים! הוריי! ציטוט השבוע? מישהו-שאני-לא-זוכרת: אה לירון, התחפשת לווטאנוקי! יש לך את הביצה של דוומקי? טופו: איזה, הימנית או השמאלית? ;) --במהלך הצילומים של נאקו בהנאמי, טופו מפגינה את כישורי הסאבטקסט המהוקצעים שלה! קוספליי השבוע? קאסט לאמנטו המסוקסות
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? העברתי שלושה תפרים על פס בד ויצא לי אובי D: למה מצפה בשבוע הבא? בילוי עם ה-BFFית בשלישי, סופ"ש תפירה ראשון
אדם שעשה לך את השבוע? כל כך הרבה אנשים, באמת
צל"ש ללריסה על יום שישי אדיר ברמות היסטריות. :) תמונה? תודה עצומה-עצומה-עצומה לנאקו שכל פעם מחדש לוקחת את הזמן להשקיע בי ולהוציא תמונות משגעות.

HetareFlora

New member
פרר

משהו טוב שקרה השבוע? לא זוכרת.. משהו רע שקרה השבוע? יש לי צרבת שלא עוברת ): וסתם נלחצתי שאני אצטרך לוותר על פורים שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=ntkLP26htZA סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גומיהו, ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? יום רביעי התחדשות השבוע? מלא שופינג איביי ;_; שיגיע כבר!! אה ופיאה סגולה ציטוט השבוע? 'שושי זוהר - תחפושות שאוהבים' - "אמ, כן, הייתי אומרת שהם צריכים להחליף סלוגן...." קוספליי השבוע? וואי, לא נכנסתי לקוסקום שנים תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מכנסיים למה מצפה בשבוע הבא? יום שני. :) וגם להמשיך להתקדם עם הקוספליי. ולברר על עבודה. אדם שעשה לך את השבוע? מממ.. לאיודעת

SunsRequiem

New member
מיאו

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? הקוספליי לא היה מוכן לגמרי, והייתה לי פשלה בלבישה שלו. שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוונגליון אצל כנען ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? JRP וכל מני מסמכי בירוקרטיה צבאיים בילוי השבוע?טרטורי בירוקרטיה התחדשות השבוע? אממםם... JRP ציטוט השבוע? "תתפשט." "מה?" "עכשיו." אני, מבקשת בנימוס שיתוף פעולה מצד בחור שתפרתי לו. קוספליי השבוע? הקוספליי לוקה של גילי. כבר שלושה חודשים בערך. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רקמה, קצת תפירה שלא הספקתי בגלל הנכות ביד, וקתרינה למה מצפה בשבוע הבא? אני טסה ליפן!! אדם שעשה לך את השבוע? גילי, עינב ואורי תמונה?

akirekaeru

New member
../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי את הקוספליי בצורה סבירה ובזמן סביר. משהו רע שקרה השבוע? אין צדק בעולם. שיר השבוע: לא. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פרספוליס. רציתי לקרוא אותו שנים, וחשבתי שזה יהיה אחרת. בפועל, זה היה די אקטואלי ועורר קצת דאגה בנוגע למה שמתרחש בעולם הערבי. בילוי השבוע? האנאמי, ולישון אחרי ההאנאמי.. P: התחדשות השבוע? המ.. פז"מ של 4 ימים בעבודה כלשהי? שברתי שיא. ציטוט השבוע? אמירות דו משמעיות הקשורות לקוספליי: "יש לי את כל העיצוב של הפאה על הראש." "הפוני הזה על הפנים." "אני לא מוחצת, ושיקפצו לי." XD קוספליי השבוע? גילי. כל כך. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עיצוב פאה כושל, צביעה, והכנת תכשיטים. כלומר, לסיים את הקוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? אין למה לצפות. -_- למרות שיש יום פתוח באונברסיטה העברית. נשקול. אדם שעשה לך את השבוע? קרן "אני אתגעגע כשתהיי ביפן!", גילי "מהממת", קוני "סוף סוף רואים אותך!", תמר "אוקא". תמונה? fagass

Mana Sama

New member
מסכמת~

משהו טוב שקרה השבוע? הפרסום בפייסבוק,ירדו ממני הרבה לחצים משהו רע שקרה השבוע? הפסדתי את ההנאמי,שוב ._. שיר השבוע: ממ..וואו,אין לי מושג סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קטעים מהיפייפיה והיחפן שהראו לנו בלימודים. נוסטלגיה *-* ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? 2 ווליומים ראשונים של סקוט פילגרם ^-^ בילוי השבוע? בבית עם היצור D: התחדשות השבוע? ממ..חבר? לול ציטוט השבוע? תגובות מוזרות של אנשים XD קוספליי השבוע? שלכם! אתם כאלה מהממים והתמונות מושלמות ובא לי גם ;-; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? יצור הולך עם זנב~ למה מצפה בשבוע הבא? שהפאקינג פאה תגיע כבר? >: אדם שעשה לך את השבוע? סער 3> תמונה?

innocence

New member
ציטוט:

"תתחדשי על הסקוט פילגרמים וגם על החבר..." "הם לא שלי,ידיד השאיל לי אותם‬ "

למעלה