סכמ"ש!

Ayelet chan

New member
~~

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי טסט!!!! משהו רע שקרה השבוע? היה צבא שיר השבוע: Bills Bills Bills - Glee סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: גלי 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סיימתי קאט סטרייט וזה לא היה משו. XD בילוי השבוע? ~~ התחדשות השבוע? רישיון! ציטוט השבוע? 'עברת טסט'!! קוספליי השבוע? הלוקה של רו
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי שלי, סיימתי את החלק התחתון, ואני ב80% ככה לפורים XD למה מצפה בשבוע הבא? לנהוג! אדם שעשה לך את השבוע? הטסטר! תמונה?

Lightning9

New member
טוב גם אני

משהו טוב שקרה השבוע? עברתי את המיונים לפולין! את המרחביים לפחות. האנאמי ואומאגאד המסיבה אתמול ♥ משהו רע שקרה השבוע? הקוספליי שאכל לי את החיים... פיכס שיר השבוע: לא משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: היוקרה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? משחקי הרעב עדיין בילוי השבוע? מניחה שההאנאמי, והמסיבה הנהדרת אתמול בערב ♥ התחדשות השבוע? הקוספליי לייטנינג שלי ♥ אני כל כך מרוצה ציטוט השבוע? *אני מראה לסבתא תמונות שלי בקוספליי לייטנינג* סבתא: "איזה יופי לך שיער בלונדיני!!!" אני: "זה ורוד סבתא....." סבתא: *מסתכלת עלי במבט מופתע* "מתי צבעת את השיער??" קוספליי השבוע? --- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כל לייטנינג >< היה כל כך מתיש למה מצפה בשבוע הבא? לחזור לעבוד על נוקטיס במלוא הכוח! מיונים ארציים של פולין וסדנאת קוספליי? O: אדם שעשה לך את השבוע? קרן התאומה הסיאמית שלי ♥ וכל מי שהחמיא ופירגן בהאנאמי ♥ תמונה? כי סבתא ממש אהבה אותה. תודה לקורל המדהימה

string chan

New member
*הטרלה*

משהו טוב שקרה השבוע? דחו לי המון מבחנים. D: משהו רע שקרה השבוע? ה... תאריך של הבגרות במוסיקה ;-; שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=W6-vrTiOoBE סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פפפפפט. אה, http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL58h_Y ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא קראתי *פרצוף אשם* בילוי השבוע? למידה למתמטיקה עם חברה D: פספסתי יומולדת במסעדת המבורגרים שווה >: והאנאמי P: התחדשות השבוע? קצף פוליאוריטן. ציטוט השבוע? אין בעיה שM-16 לא יכול לפתור. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2850929/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? נבוט, מעיל, ומכנס שקוני עשתה. 3: למה מצפה בשבוע הבא? מגן במוסיקה.וזהו.... אדם שעשה לך את השבוע? קוני. (קוני: יאי 3>) תמונה? קוני עובדת O: הפולימרים המגניבים שלנו.

SHE RA

New member
הסופש נגמר :(

סכמש :) משהו טוב שקרה השבוע?הדבר היחיד זה שהחלטתי לבוא להנאמי והיה ממש כיף זה מה שבאמת עשה לי את השבוע :) משהו רע שקרה השבוע?היה שבוע ממש חרא :\ שיר השבוע:אממ צריכה להחליף כבר צלצול queen bohemian rhapsody סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:אוממ הפרק של אינויאשה היה קורע מצחוק (כן אינויאשה!
) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?אממ צריכה כבר לסיים את הווליום 4 של סקוט פילגרם לפני שהוא נהרס לי בתיק ! בילוי השבוע?הגן הבוטני ירושלים :) התחדשות השבוע?אממ פרצתי הרחבה של סימס 3...
ציטוט השבוע?אוממ לא יודעת קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?אממ כל היום על הפוטושופ :) למה מצפה בשבוע הבא?אני מקווה שכלום ושיעבור מהר! אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?->

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לא בא לי לסכם רגיל

אז בקצרה... שבוע ראשון של סמסטר ב' מלא מלא עומס. ציון ראשון שחזר חיובי מאוד! אנשים טובים מהלימודים. ואה.. פיפסתי את ההנאמי :<

BIG סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע? האנאמי D: וביגבאנג חזרו3> משהו רע שקרה השבוע? ממ. לא ישנתי מספיק, הרגשתי בלע, דחו לי את החוג שירה ): שיר השבוע: Tonight - BigBang סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קופי פרינס ^^~ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום~ בילוי השבוע? האנאמי ואפטרפארטי עם סם, גיא ועוז :) התחדשות השבוע? כלום!>#< ציטוט השבוע? וואי, יש יותר מדי XP אין לי כוח~ קוספליי השבוע? הקוספליי שלי D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי שלי D: למה מצפה בשבוע הבא? לישון D: אדם שעשה לך את השבוע? כל הקאסט המהמם שלי ^^ תמונה? מממ. חפשו בפייסבוק, טוב? אין לי כוח עכשיו >#<

Apushu

New member
סכמש"סם

משהו טוב שקרה השבוע? האנאמי. קוספליי ^_^ נרשמתי לבצלאל O: משהו רע שקרה השבוע? התייבשתי בהאנאמי, פספסתי מסיבת יומולדת של חבר, בזבזתי המון כסף O_O וקרעתי את אחת העדשות לפורים =_= I SUCK שיר השבוע: הסיום של GOSICK סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אין ממש XD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ;; בילוי השבוע? האנאמי. המון אוכל. התחדשות השבוע? הגרביונים לפורים!! מהממים. ציטוט השבוע? אין~ קוספליי השבוע?אין~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי לול. למה מצפה בשבוע הבא? להתחיל ואולי לסיים את הקוספליי לפורים? (בחיים לא יקרה XD) ולעדשה החדשה שהזמנתי במקום זאת שקרעתי =_=; אדם שעשה לך את השבוע? משמרת ערב שבת (AKA היום). משמרת בנים, כולם רצחו אותי מצחוק XD יאללה ריקודי חוטיני על הבר!!! תמונה?

rocket

New member
מסכמת !

משהו טוב שקרה השבוע? שהצלחתי לסיים לתפור את שתי התחפושות בזמן להנאמי!! וההנאמי עצמו כמובן !! משהו רע שקרה השבוע? זה שלא יכולתי להימנע מלחלות יום אחרי ההנאמי ... ושלא אכלתי כבר בערך שבוע בגלל בעיות שיניים :< שיר השבוע: לא זוכרת ^^;; סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: "הטירה הנעה" קוספליי , אז עושים צפיה שוב ושוב ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא יצא לי לקרוא השבוע בכלל בילוי השבוע? הנאמי !! התחדשות השבוע? לא קניתי כלום השבוע חוץ מגוטרמן XD ציטוט השבוע? וואי, היה משהו ושכחתי קוספליי השבוע? אני אהיה נרקסיסטית רגע ואגיד ששלי, כי אני באמת סופר גאה בו תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הקוספליי כמובן.. למה מצפה בשבוע הבא? לקבל בחזרה את רשיון הנהיגה שלי, לקבל משכורת ולהתחיל לתפור לפורים אדם שעשה לך את השבוע? כל האנשים הנחמדים שכתבו לי בפייסבוק שאני אספיק את הקוספליי, כי באמת הספקתי! תמונה? קרדיט לנאקו

rukia chan

New member
מסכמת בדיליי שבוע מדהים! ../images/Emo103.gif

חיכיתי שאני אוכל להעלות תמונות, אבל מפאת בעיות זמניות ויתרתי ^^ משהו טוב שקרה השבוע? כל השבוע המדהים! הייתי בלונדון! ^____^ משהו רע שקרה השבוע? איבדתי שם את הפלאפון... >: שיר השבוע: משליכה קצת מהשבוע הנוכחי, אבל רק טיפה - no good deed - wicked. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סטאר דרייבר ובנזאי XDDDDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המדריך למטייל בלונדון [לא באמת קוראים לו ככה, זה ספר מדהים שנטע הביאה לנו שיש בו ממש מלא דברים ומפות והסברים מעולים ואת שמו איני זוכרת כרגע.] בילוי השבוע? כל השבוע היה מדהים ברמות מטורפות, אבל אם אני חייבת בילוי של ממש, אז לחלוטין הערב שהלכנו לראות wicked. התחדשות השבוע? מגפונים קצרים מזמש, שמלת סאטן [נורמלי] באדום-נחושת, עגילים וקרם פנים מהבודי שופ. ציטוט השבוע? "איפה רציף תשע ושלושה רבעים?!" "סליחה, איפה הביג בן?" "נשים לא יכולות להיות גאלקטיק בישונן י.י" קוספליי השבוע? אוקיי, אז הייתה שם חנות נובים שכל הזמן הלכנו אליה והמוכרת הייתה בקוספליי קנוי של הארוהי, זה הדבר הכי קרוב לקוספליי שראיתי XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום... הצילו ;;;; למה מצפה בשבוע הבא? לחזור לצבא, לגרום לבית להיראות נורמלי, להתקדם עם הקוספליי דחוווףףףף אמא לחץ ;_; אדם שעשה לך את השבוע? שולא ונוש D: תמונה? בכ"ז משהו שגנבתי מהתמונות של נוש - זה אמור להיות פלאשי של איצ'יגו. כן כן.

למעלה