סכמ"ש

Gal isr

New member
נכון, הוא היה רק "שמור", אבל בשבוע

הבא נקבל מחברות "סודי" ובטחונית לשים בה הכל כל היום....

a 90s Noah

New member
כן זאת באמת הפינה של שרון

שלא יקרה יותר
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? סיימתי את תקופת ההמתנה בביסלמ"ש, ומיום ראשון אני אתחיל אימון מתקדם מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? נגמר הבית זונות, אין שנ"צים מ-12 עד 16, והחמשוש הבא הוא בסוף האימון עוד 4 חודש. אה וגם דפקתי את הבהן בקיר של הבוחן מסלול והיא התנפחה :( אין שבר. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? עכשיו (אני במלון בנהריה יש לבן דוד שלי ברמצווה) איזה שיר חרשתם השבוע? כל האמ פי היה לי המון זמן מה קראתם השבוע? "בריאות טובה לשנים ארוכות". ספר של איזה ד"ר אחד. מעניין. ראיתם סרט מענין השבוע? ראיתי לפני שבוע את "חסין מוות" של טרנטינו. אחד הגרועים אבר. קניתם השבוע משהו חדש? לפני שבוע קניתי בגדים ותמונה של "חברים" יושבים כזה על קרש על קרע ניו יורק..מכירים? מגניב לאללה תליתי אותה אתמול. קיבלתם השבוע משהו חדש? לא אבל הורשתי לעצמי כמה דברים מהרס"ר משמעת בלי שהוא ישים לב :D מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? הקצין א"ג ואחת המד"סניקיות מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שאני אצא רבעו"ש. במקום זה אתמול קמתי ב-5 בבוקר לבוחן מסלול :/. אבל יצאתי ב-9 לא נורא. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שהאימון לא יהיה שואה, שאני אצא לפני הגיוס של ידידה, שהחבר'ה יהיו טובים. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סבבה לגמרי :)

a 90s Noah

New member
כזאת תמונה..

אבל זה מודפס על בד שמולבש על מסגרת עץ...משהו קטלני

jenngirl

New member
בגדים של חברים?!../images/Emo82.gif

איזה בגדים? והתמונה הזו ממש יפה.

אני בלי משקפיים ובקושי רואה מה כתוב..

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הייתי בת"א, והיום, שהיית י בבריכה מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? התחלתי להיות וורקהולית ואובססיבית והמנהלת שלי עצבנה אותייי מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום שלישי, שסיימתי את הספר...נהייתי צמחונית! איזה שיר חרשתם השבוע?"u and me" ו "i try" של lifehouse מה קראתם השבוע? "חיי פיי" וגם סיימתי אותו.. (יש לו הומור מתוק.. אבל לפעמים הוא הצליח להגעיל אותי ברמות מטורפות- איזה תיארוים :S) ראיתם סרט מענין השבוע?ניסיתי לראות סלולר, אבל אז הסרט נתקע :\ (התגעגעתי אליו!!) קניתם השבוע משהו חדש?כרטיסיה, כרטיס כניסה לבריכה, קרם לשיער השבוע משהו חדש?אמממ אייס וניל :] מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברה שלי, למרות שלפעמים זה מעצבן:D מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?לראות אותם! זה היה צפוי שאני אראה אותם.. אבל ככה זה שלא מתכננים ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? לפגוש לפחות אחד מהם ושנלך לבריכה ויהיה כיפכיף :) ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?0 הוא עבר מהר מידי, לא הספקתי לנשוף.

Bloodless

New member
גם אני רוצה.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? או. לא יודעת. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? אני מעדיפה לא לפרט כאן. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הדמייה קטנה של חלק מהתפקיד שנעשה שהייתה ביום חמישי בערב. הלך לי ממש טוב בזה, ומאוד נהניתי. נראה לי שאני במקום הנכון. :) איזה שיר חרשתם השבוע? אין דבר כזה. :O מה קראתם השבוע? טיפה "תמונתו של דוריאן גריי" ראיתם סרט מענין השבוע? לא. קניתם השבוע משהו חדש? לא. קיבלתם השבוע משהו חדש? לא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? כמו תמיד, האנשים מהאזרחות. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? קיוויתי שילך לי טוב יותר. הייתי מאוד מותשת כל השבוע ולא תפקדתי 100%. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שילך טוב, אני אהיה עירנית ואהנה וכל זה. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? ככה ככה. עייף, אבל נוח יותר.

jenngirl

New member
הדמייה?../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

למה לנו לא עשו כלום ורק העבירו לנו שיעור שהעבירו לכולם לפני שבוע?

אני לא הולכת לשום מקום

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? עמית, ציוני המבחנים(ממוצע 100! בינתיים
) היציאה למקס ברנר, פתיתח הוריד שהלכה טוב, מצר"פ, לישי ומה שרן המפקד אמר לי, ובכלל שיעורי ברה"צ איתם מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לא חושבת שקרה לי משהו ממש רע. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום שני בערב. :) איזה שיר חרשתם השבוע? את השיר של סיגי. :X מה קראתם השבוע? קראתי קצת מספר מקצועי על מערכות הגוף וספורט שהיה לעמית ראיתם סרט מענין השבוע? נופ. קניתם השבוע משהו חדש? עא... מונית ומקס ברנר? קיבלתם השבוע משהו חדש? נופ. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? עמית מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שהוא יישאר בבהד. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שבמקרה אשמע שהוא בא?]: ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? מדהים בינתיים הכי טוב לי שיש... הודגש באמצעות מדגישומטיק

AndreaCorr ©

New member
טוב אז

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הופעה של יזהר אשדות וגילוי משמח מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הנ"ל איזה שיר חרשתם השבוע? radiohead - paranoid android, יזהר אשדות - כל האור שרק אפשר לשאת מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? עגילים קיבלתם השבוע משהו חדש? נעליים מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שלא יהיו נפילות ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? ^ ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סבבה

jenngirl

New member
ההתרמה הזו שהייתה../images/Emo82.gif

זה באמת למישהו בקבע מהבסיס שהבת שלו לא מרגישה טוב או משהו כזה?

AndreaCorr ©

New member
גם, אבל לא רק

רק מנות של בנים מסוג דם מסוים נלקחו למטרה הזו, השאר זו תרומה רגילה.

mAAyAn 1

New member
בתקווה לשבוע טוב יותר..

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?לא היה דבר כזה. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?בצבא הכל היה ממש גרוע! מה היה שיא השבוע מבחינתכם?מה שעוללו לי בבסיס. איזה שיר חרשתם השבוע?אביב גפן-אתה נולדת לאהוב. מה קראתם השבוע?כלום. ראיתם סרט מענין השבוע?לא, אבל הכנסתי את עצמי לסרט. זה נחשב? קניתם השבוע משהו חדש?לא. קיבלתם השבוע משהו חדש?לא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?ידיד שלי מהבסיס. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?שישימו עלי סוףסוף בבסיס. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?מה שלא קרה השבוע...[?] ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?לא משהו...

למעלה