סכמ"ש

shiran™

New member
../images/Emo10.gif

מה יהיה איתי? הקצינת מיון הזאת.. אם אני פוגשת אותה אני שורפת לה את האוטו. כלבה. דפוקה רצח. אני רבה איתה
ואת סמדר... שיהיה לך המון בהצלחה מקווה שתהני כי זה אחלה מקום ואני מבינה שאת מאושרת מצד אחד וממש בבאסה מצד שני ולא קשה להבין.. אבל יהיה טוב ויכלו להיות יותר גרועות לא?

belabula

New member
שירן! ../images/Emo24.gif

יהיה לך טוב! בטוח! המון המון בהצלחה!! וחסר לך שאת לא שומרת על קשר! באה לשירותים?

shiran™

New member
חחחחחחחחח

סמדר! דברי איתי מלא השבוע אני חייבת לדעת איך זה, איך את מסתדרת, איך הבסיס וכו'. אני אעדכן אותך גם.. מקווה שרק בדברים טובים למרות שלא נראה לי..

Taam YutvatA

New member
איזה קורס עשית../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אני גם במודיעין פצן

Taam YutvatA

New member
משקית מודיעין או במילים יותר גבוהות../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

עח"מית

אוקי, הבנתי מי את!

אז הקטע של יובל מנימ"י עבד עליכם בסוף?! לא הספקתי להתעדכן.. ומיכל כהן מהטירונות מוסרת ד"ש. :)

jenngirl

New member
יו,מי את?!../images/Emo82.gif

את סיימת קורס מרמ או שאת עדיין בבה"ד?

jenngirl

New member
יצא לך טוב איפה שתשרתי[:../images/Emo82.gif

והבנתי משירן שהמפקדת קורס שלכם אמרה שאני לא כל כך דומה להP:

Gal isr

New member
"השמועה אומרת שמהיום אתם כבר לא מחלקה

השמועה עוד אומרת שמהיום אתם מסלול, מסלול א'!" (המ"מ לקראת סוף המסע הראשון שלנו בבה"ד). מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? התחלתי את הקורס. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הפקרתי נשק וקיבלתי מקוצרת. עשינו מערום נשקים בכיתה והנוהל היה שמי שיוצא ממנה לוקח את הנשק איתו...אני יצאתי לדבר עם הסמל בלעדיו. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום ראשון, לבוא לבה"ד פעם ראשונה איזה שיר חרשתם השבוע? שאקירה-שאקירה, ביונסה-ביונסה. מה קראתם השבוע? חומר מסווג במקצת
ראיתם סרט מענין השבוע? אכלתי סרט כל השבוע, זה נחשב? קניתם השבוע משהו חדש? - קיבלתם השבוע משהו חדש? ווסט
, נשק חדש (אנחנו בערך היחידים שהולכים בבה"ד עם מקוצר). מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שאני אצליח להישאר שפוי ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 6

למעלה