סכמ"ש

סכמ"ש ../images/Emo195.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?

../images/Emo195.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שהוא עבר מהר, היה שבוע סבבה. וגם שראיתי מלא בנות מהקורס שלא ראיתי מלא זמן. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הקטיושות ביום ראשון. הכניסו אותי לחרדות- זכר למלחמה האחרונה. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? שלישי- טיול, בריכה ופאב עם הבסיס. רביעי- יום אבטחה- תרגולי הקפצות כולל תרגיל עם ח"קים ורימונים. איזה שיר חרשתם השבוע? ----- מה קראתם השבוע? ------ ראיתם סרט מענין השבוע? ------- קניתם השבוע משהו חדש? קניתי היום ספר על צילום דיגיטלי וספר של הטורים של יאיר לפיד. קיבלתם השבוע משהו חדש? פק"ל אבטחה... מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המ"מ שלי. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ----- ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה שבוע כיפי ומשמעותי- שבוע כשירויות בג'וערה. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 8

m i r u s h i

New member
אוף.../images/Emo108.gif

מה,כבר נגמר?
מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? רגילה
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? נגמרה הרגילה
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? ממ..החופשה באילת. הכל הכל הכל.
איזה שיר חרשתם השבוע? לא היה כזה..
מה קראתם השבוע? ידיעות אחרונות על שפת הבריכה
ראיתם סרט מענין השבוע? נע.
קניתם השבוע משהו חדש? שטויות. :)
קיבלתם השבוע משהו חדש? שיזוף! P:
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לפגוש אותו. :<
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? הפתעה.אבל בכיוון החיובי P:
ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 9.5
הודגש באמצעות מדגישומטיק

היי אני פה! ../images/Emo3.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אממ היום היה איזה משהו ..שגרם לי להבין דברים על החיים סורי על המיסתוריות מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לא צריך להתעכב על דברים רעים מה היה שיא השבוע מבחינתכם? אממ איזה שיר חרשתם השבוע? לא משו מיוחד מה קראתם השבוע? האלכימאי התחלתי אותו...אממ מחר אני אקח עוד ספרים מהספריה.. ראיתם סרט מענין השבוע? נופ קניתם השבוע משהו חדש? אוכל כרגיל
קיבלתם השבוע משהו חדש? אממ מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מישהו..עשה את היום לפחות ..
אבל אני קצת מגזימה..כמו תמיד..חח מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? אמאמא ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? אמאמאמ [אין לי כח לחשוב עכשיו הגעתי הבייתה עזבו אותי חח] ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 7 שיהיה אחלה סופ"ש!

../images/Emo91.gif

אני קוראת את הספר הנזיר שמכר את הפרארי שלו/רובין ס' שארמה ספר מדהים!!! מומלץ בחום

צליל88

New member
הנני כאן../images/Emo179.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אממ, יום שני היה טוב. הייתי בזמן איכות עם חברות
והיה כ"כ מעולה!
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? לא היה?
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום שלישי! והיום בארח"צ.. היה טוב
איזה שיר חרשתם השבוע?
מה קראתם השבוע? התחלתי את 'לא בלי בתי', ספר מדהים שקראתי מזמן.. החלטתי לקרוא אותו שוב כי את החלק השני שלו עוד לא קראתי.. והשבוע השגתי את הספר אז עדיף להיזכר יותר בראשון.. ראיתם סרט מענין השבוע? מדורת השבט לא מעניין, אבל זה מה שראיתי
קניתם השבוע משהו חדש? משקפי שמש, שני ספרים מצומת ספרים [שני בשקל
], מתנה לחברה, עוד מתנה לעוד חברה [המון ימי הולדת
, שבוע הבא עוד אחרונה ודי, עד ינואר ששלי תגיע
], מלא מלא קרמים ו.. זהו. קיבלתם השבוע משהו חדש? שוקולד
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? נעימה שלייי
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לנסוע לראשל"צ ליומולדת של הבת-דודה, לא יצא
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? לנסוע לראשל"צ, לצאת איתו
ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? 9. למרות שהוא היה יותר, אבל צריך לשאוף ליותר תמיד [אאאאוווו
]

הא? איפה שרון?../images/Emo54.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?החתונה של חברה שלי מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?כולם חולים מה היה שיא השבוע מבחינתכם?החתונה....וואו. איזה שיר חרשתם השבוע?הכי יפה בעולם-מאור כהן, וsunburn של מיוז מה קראתם השבוע?האיש שחשב שאשתו היא כובע ראיתם סרט מענין השבוע?מועדון קרב!אדוארד נורטון הוא כזה.....
קניתם השבוע משהו חדש?נופ קיבלתם השבוע משהו חדש?נופ מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? חברה שלי שהתחתנה וכל החברות שלה. (היא גדולה ממני...) מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? אמממ, איןמשו מיוחד ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?הדרכות טובות, ושכל הפרידות לא יהיו קשות מדי ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?8.7

belabula

New member
נגמר הקורס!

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? הסיום של הקורס, השבירת דיסטנס וזה שאני הולכת לפיקוד צפון
מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? להיפרד מכולם חוץ ממישהי אחת שאני מאוד מאוד לא אוהבת וממשיכה איתי לפיקוד... מה היה שיא השבוע מבחינתכם? כנראה שהוא יהיה הערב
איזה שיר חרשתם השבוע? הרבה שירים... מה קראתם השבוע? רודף העפיפונים ראיתם סרט מענין השבוע? לא.. קניתם השבוע משהו חדש? אני צריכה לקנות הרבה, כנראה שזה יקרה מחר. קיבלתם השבוע משהו חדש? סיכה
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? נראה מה יקרה הערב... מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? הכל קרה ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה לי טוב בפיקוד, שאני אסתדר, שהכל ילך טוב... ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סבבה

belabula

New member
../images/Emo6.gif

תודה עמית... אל תדאג, יסתדרו בלעדיי... מופ"ת יטחנו קצת יותר, לא נורא...

קצת יותר?

הם יעשו עכשיו 12-2 קבוע. מסכנים... מה שגם שאת לא יודעת טחינה מה היא, אז ש"צ.

belabula

New member
אתה מדבר?!

אתה ביחידת מעבר! המקום הכי חפשני בצה"ל. ש.צ?? התגייסת אחרי אם שכחת...

jenngirl

New member
נכוןP:../images/Emo82.gif

יש גם אחד שהיה איתנו בפלוגה והוא מכאן...יותר נכון מקומונת מתגייסים.

למעלה