סכמ"ש~

• פותח הנושא RoRiL
  • פורסם בתאריך

Gadook

New member
אני שולחת לך מסר עם הפלאפון שלי

תשתמשי בו! או שתתקשרי לG, either way אני אדע על זה.

Torn Up Letters

New member
איש אחד הרים את הרגל,

התלהב, הרים את השניה, נפל.
השבוע שעבר:
- שיר השבוע: Ustable Boy / Jay Brannan
- אלבום השבוע: -
- האדם שעשה לכם את השבוע: עילי
ומאיו ויעל!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מה הפלא שעכשיו אני כל כך שקטה, כל החיים חיכיתי לך."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חחחח הכל בערך.
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: סמוזי תותייייים!!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לילה לבן!
ואתמול אצל בובי.
- משהו שהרס את השבוע: הממ לא יותר מדי.
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: חתונה הערב! וצימר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במועדי ב'.
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עילי?
סתם:
- תמונה מגניבה: עשו לעילי ביטוח עד הגיוס [שבועיים.
] על הדבר היפה הזה. יאי. אדיר.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

היום יום ראשון!!!!!!!!! ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: לא היה - אלבום השבוע: כנ"ל - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה מישהו ספציפי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא זוכרת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כל כך הרבה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הלכנו לתל אביב! - מאכל השבוע: מי אכל XD - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: תל אביב! - משהו שהרס את השבוע:
לא ניזכר בכך השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תל אביב! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תל אביב - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בתל אביב
סתם: - תמונה מגניבה: מיום חמישי, בים!

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo226.gifnoitanmaD

השבוע שעבר:
- שיר השבוע: השיר ההוא מהסרט Requiem For A Dream - אלבום השבוע: kaya של בוב, שבוע שני ברצף :] - האדם שעשה לכם את השבוע: רותם אופקורס
!!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אע, אין לי כח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני אוהב אותך"
תמידתמידתמיד. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה רותם|יאמי|, אנערף טבעת לרגל
?, עבודה!! - מאכל השבוע: איזה משהו שאבאשל רותם הכין
! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: 5 ימים עם רותם:] - משהו שהרס את השבוע: כלום =]
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין לי שמץ. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טובXD? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברות סתם: - תמונה מגניבה: לא אוהבת כ"כ,אבל שיהיה.

Snow fairy

New member
כבר עניתי על זה אתמול בבוקר ונמחק לי../images/Emo7.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שירי ערב פולין:X - אלבום השבוע: האמת שאין - האדם שעשה לכם את השבוע: ניצו
וליל
ויאלופיצקטן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "שרים את פונאר" "מה?!?! זה לא 'פה נער'?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שום דבר שזכור לי
- מאכל השבוע: שוקולד, אבל זה רק כי דפקתי ארוחה במקס ברנר עם ליל ופיצ, אני בהתנזרות עכשיו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מלאאאאאאאאאא. לילה לבן וארוחה אצל חברים של המשפחה של ניצו והחזרות לערב פולין והמפגש משלחת והיו עוד אבל אני לא זוכרת
- משהו שהרס את השבוע: כלום! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בת מצווה של אחותי, התלמדות בעבודה חדשה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המועד ב' באנגלית בשלום... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא עולה לי אף אחד
סתם: - תמונה מגניבה:

Torn Up Letters

New member
חחח את נראית כמו ספרנית מסרט פורנו. ../images/Emo12.gif

מתהעלייך קוקיפוצי.

למעלה