סכמ"ש~

• פותח הנושא RoRiL
  • פורסם בתאריך

RakTsarot001

New member
חחחחח תמונה ישנה וטובה ../images/Emo13.gif

80% מהתמונה הזאת בעלי שיער קצר היום.

danieli rose

New member
וואווווו איזה נוסטלגיה..

אני מבינה שזה עוד מלפני ההופעה הראשונה D: כי תומר פה חח

gurke

New member
כן, זה לפני הראשונה

אבל אחרי הפדיחה הראשונה עם ההפסקת חשמל

moran916

New member
and i wonder if you ever wonder the same..

השבוע שעבר: - שיר השבוע: spice girls- leader of the gana חחחח - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אפחד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): the dream must stay alive וואי איזה נוסטולגיה יש ... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)במלון אפשר לקחת את זה לא אבל צריך מזכרת מהמלון תקחי את הדברים הרגילים סבונים מגבות לא.. אני רוצה את העציץ שבמקלחת
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אוכל טוב חחחח - מאכל השבוע:האא הרבה אוכל כי היה יומולדת 70 לסבא והיינו במלון הסופש אז כול ארוחה הלכנו למסעדה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:היה שבוע די נחמד.. הינו במלון וגם הייתי עם חברות בקניות וישנתי די הרבה.. - משהו שהרס את השבוע:מממ.. בוא לא נכנס
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום אה אולי עבודה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לישון - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברים מבצפר! סתם: - תמונה מגניבה: אני בתגובה מהירה אז תסלחו לי..

Gadook

New member
במגמת בעבודה חוזרים לפורום.

השבוע שעבר: - שיר השבוע: OK GO- You're so damn hot - אלבום השבוע: Alter bridge כלשהוא - האדם שעשה לכם את השבוע: G
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 3,6,9, damn you're fine
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) I want my baby back baby back baby back... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): התחלתי לעבוד. וארון חדש
וכמובן- שיעור נהיגה ראשון! Hell yeah boi! - מאכל השבוע: הפסטה של אבא של G!!!!!!!!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: סתם הסופ"ש עם daboo. ולפני הבגרות בהיסטוריה היה מצחיק. - משהו שהרס את השבוע: דרמה מיותרת ודרמה אימהית מיותרת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
+עוד שני שיעורי נהיגה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רגיעה כלשהיא. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: G, ואולי כמה חברים אם יצא לי. סתם: - תמונה מגניבה:

Gadook

New member
כן, קוראים לזה לרצות יחס ../images/Emo3.gif

אני יודעת שזה קצת פתטי, אבל בתקופה שהייתי יותר מעורבת פה היו כאן המון אנשים שהחשבתי כחברים שלי (ועדיין יש), ופשוט רציתי לשתף בחלק הזה בחיים שלי שלא ממש יצא לאנשים כאן לפגוש מאז שנעלמתי. סתם רציתי שיראו שאני מאושרת, אם זה משנה.

R a n d a l l

New member
אני לא חושבת שיצא לנו להכיר

ואני מרשה לעצמי להגיד בכל זאת שזה *מאוד* משנה שיראו אותך מאושרת. שיהיה ככה תמיד!

Gadook

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אז הנה, אני מיכל. פעם הייתי כותבת כאן הרבה, היום קצת פחות. ומכאן נראה

gurke

New member
כמובן שזה משנה ../images/Emo9.gif

זה לא היה כדי לעקוץ..אני מאד שמח על זה שאת שמחה, חמודה! ואם זה בגלל שרציתי שתכחדי אז זה לא היה ברצינות

Gadook

New member
באמת נעלבתי ../images/Emo10.gif אני אמות בשקט!

סתם. לא באמת
אז אני שמחה שאתה שמח שאני שמחה

Gadook

New member
אני עובדת בתל אביב עכשיו לכל החופש.

רק בסופ"שים אני כנראה אהיה בירושלים או ביבנה. אז נדבר ^^"

למעלה