סכמ"ש~

• פותח הנושא RoRiL
  • פורסם בתאריך

B a m b o o k

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע:האיש הירוק-הכרש השישי עשר
- אלבום השבוע:מופע הארנבות של ד"ר קספר-הדיסק הכחול - האדם שעשה לכם את השבוע:דני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מי שמביט בי מאחור, לא יודע מי אני" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"נכון שטוב טעם זה הנובלס של הממתקים?"
וגם "אני הייתי בגן המשחררים. וזה לא מצחיק בכלל!!"
! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):התחלתי לעבוד. וסוףסוף להיות איתו
- מאכל השבוע:ספגטי בולונז של אמא! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הלילה לבן בת"א ומה שהיה שם
- משהו שהרס את השבוע:הילדים בקייטנה מפלצות קטנות. נקווה שזה רק ילך וישתפר שבוע הבא
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ים, לראות אותו שוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שבאמת ניסע לים. שנטייל עוד קצת ושלא יהיה קשה בעבודה
, שלא ינתק הקשר פתאום... כמו שקרה לי כמה פעמים... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הוא סתם: - תמונה מגניבה:מי צריך לקנות להם משחיקם במלא כסף כשיש חזיות?

RakTsarot001

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: שוקי ודורית - גן נעול - אלבום השבוע: SPMU - The Finite - האדם שעשה לכם את השבוע: אסף! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אם יש בי שורשים, הם מתארכים לאט. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את משוגעת על כל הראש" "רק בלי דברים לא חוקיים ואני אהיה שמח" "אין מצב שזה יורד למטה עכשיו" "לא אמרת שאתה עייף?" "-חחחח זה היה תירוץ כדי..." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא מדברים על זה. :] - מאכל השבוע: שני צ'ייסרים של מרטיני ברווח של דקה וחצי בין הראשון לשני. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא מדברים על זה. :], בתמצווה לקרובת משפחה שלי, קונצרט, ובטח יש עוד שאני לא זוכרת. - משהו שהרס את השבוע: לאדעת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר המחזור, בגרות לפני אחרונה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשלום. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מדברים על זה. :] סתם: - תמונה מגניבה:

../images/Emo2.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Stream of Passion - Wherever You Are, Chopin - Piano Concerto #1 In E Minor, Op. 11 - 1. Allegro Maestoso - אלבום השבוע: Stream Of Passion - Embrace The Storm - האדם שעשה לכם את השבוע: "מנחם", אדר אוראל ורעעעעעעעז.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): First Light, Cursed Be!!! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "הוא בי" "בך מה???" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): זמן עם חברים, הייניקן. - מאכל השבוע: הייניקן. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הלילה הלבן + המסיבת יומולדת אצל נטע - משהו שהרס את השבוע: שישי בבוקר.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פעולה? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנאערף... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מנחם ולצאת עם חברים

L i O r K u S h

New member
אוקיי עכשיו יש לי כח לעשות את זה../images/Emo189.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Andy y Lucas - Son De Amores chayanne - yo te amo - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: החברים! ויוסי בחצי השני של השבוע... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "If I don’t need you then why am I crying on my bed?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ואנחנו הבהמות?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דייט מושלם
- מאכל השבוע: פונדו, פיצה, גלידה עם קצפת והרבההה מאנצ'יז
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:יום רביעי, אתמול היה נחמד והיומולדת של רותם היה נחמד עד שהלכנו... - משהו שהרס את השבוע: ההתחלה שלו...ואיזשהי הרגשה שיש לי ביום יומיים האחרונים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין תוכניות...לראות את הסדרה עם סימונה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ייגמר לעולםםםםםםם!!!(כי אז מועד ב') - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דורין!! שנים לא רואים אותה... סתם: - תמונה מגניבה: חולצה בשבילו שמלה בשבילי

dcohn

New member
../images/Emo23.gif

היום היתי אצל סבא... אבל לא התאים כ"כ לבוא לבקר כי לא היה מי שיסיע אותי הביתה ומחר צריך לקום מוקדם ליום כיף הזה... אני מבינה שאתן לא באות מחר.. אז נראה אותך יום.... רביעי?

זורם

השבוע שעבר: - שיר השבוע: זום- יאנג גו'ק או באק או ליל משו לא זוכרת - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יפעתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "וואו פעם ראשונה שרחובות חיפה רואים אותי עם מכנסיים" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): בית ריק
היה טואוב. שבת ביקבוץ. היה ורי טואוב. ים ועל האש וחברות וכאלה. היה שבוע מעולה אפשר להגיד - מאכל השבוע: עוגת עוקץ הדבורה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אה פירטתי מקודם לא מצ'נה - משהו שהרס את השבוע: לא היה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אה בעיקר שיהיה עמוס. וואי תתנו רעיונות מה לעשות חוץ מים;[ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שכל הדברים יהיו כיפיים - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף סתם: - תמונה מגניבה: עם המנגל אהבת חיי

איזה שבוע מגניב.אני אוהב חופש!

השבוע שעבר: - שיר השבוע:גידי גוב-גן סגור.גירסאת הופעה מ80 ומשהו,הוא ביצע את השיר הזה במעין בלוז איטי שהפך לבלוז-רוק קצבי וכאסחיסטי,חזק
- אלבום השבוע:RHCP-Blood Suger Sex Magic/תמוז-סוף עונת התפוזים/שלום חנוך-חתונה לבנה. - האדם שעשה לכם את השבוע:מעייני:]ואיתמר! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):Black night is a long way from home! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם: "כפיר ושימחון,נכנס לכם חול לואגינה?"<מופנה לזכרים.> - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לילה לבן מגניב.והצלחתי לנגן את כל white summer מושלם! - מאכל השבוע:טושטים של אבולעפיה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חופש! - משהו שהרס את השבוע:הצלחתי להשיג עבודה,להשיג עוד עבודה,ולאבד את העבודה הקודמת ואז לגלות שהעבודה השנייה היא רק לאוגוסט.יש למישהו תעסוקה בשבילי לחודש הקרוב?^^" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מועד ב' במתמטיקה,סתם בשביל הכיף.ומחר יומולדת לקיפרמן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הצלחה יתרה,סתם בשביל הכיף? - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אנשים מגניבים,סתם בשביל הכיף! סתם: - תמונה מגניבה: ממזמן.כבר שמתי אותה פה פעם,לדעתי.אבל אין לי כוח למצוא תמונה אחרת,וזה עונה על 'מגניבה' לדעתי.

טעות שלי,תעיפו משם את כל אלבומי השבוע-

רק אחד נכנס שם וזה החברים של נטאשה-רדיו בלהבלה.

mikmikonet

New member
מתפקדת סופ"ש ../images/Emo192.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: Halfwat Home + No Stopping Us + Butterfly - Jason Mraz. אני לא באמת יכולה לבחור. - אלבום השבוע: WSWDWST - האדם שעשה לכם את השבוע: משפחה. וחברה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I used to think that i could just sleep and then I'd dream, and everything it would come to me. Until I woke one day without anything to eat, lying on the opposite side of the street... (Halfway Home)
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא יודעת. אולי דיבורים עם אח שלי אתמול בערב
בעיקר צחוקים על השם "עוז צוחובוי"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ביי להסטוריה!!!!!!
עוד לא עיכלתי! - מאכל השבוע: עוגות של שבת
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ע"ע "דבר שהשגתם השבוע" - משהו שהרס את השבוע: אולי קצת חוסר מעש, אבל אני אעשה משהו בנוגע לזה. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא עולה לי עכשיו כלום, רק חמ"ן המפחיד ביום שני
ממש לא מצפה לזה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי עבודה ולהמשיך עם הסיפור שלי
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'ייסון
סתם - תמונה מגניבה:

gurke

New member
החופש הגדול האחרון שלנו ../images/Emo10.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: Ayreon - Voices - אלבום השבוע: Ayreon - The Human Equation - האדם שעשה לכם את השבוע: עלמה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל מטוס שטס בשמיים, כל כוכב מאיר בעיניים, מזכיר לי אותך" (כן בר, השיר הזה עושה לי עצוב
) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נטע: לא נראה לי שהיא מהחומר של קבוצה 2. גור, בוא נבדוק את זה. גור: אוקי. גל, את מגניבה? גל: כן. נטע: אני לא קונה את זה. גור, אתה קונה את זה? גור:אולי, תלוי כמה זה עולה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): משו
- מאכל השבוע: פיצה! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: וואו המון. לילה לבן, כמובן, היומולדת של נטע אתמול והמסיבת הפתעה להדר היום !! - משהו שהרס את השבוע: הדבר הזה הרס לי את רוב השבוע אבל עשה לי ממש טוב בסופו, אז לא מגיע לו להיות כאן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נופר חוזרת! וגם נראה לי שאני אסע סוף סוף לאבא שלי, עם הגר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסע לאבא..המון זמן לא הייתי אצלו - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נופי!
סתם: - תמונה מגניבה: נוסטלגיה (ברזליקה
)

sky darkens

New member
מצטער.

אבל אני לא יכול לראות את המכנסיים!@$!@$!@#$%!$# יש או מכנסיים קצרים, או מכנסיים ארוכים... אי אפשר לשים את זה באמצע. יו.

למעלה