סכמ'שששש

idanoosh17

New member
בונה סכמ"ש

שיר השבוע שלי(של קרן)- איתי (פלוס טיים אפטר טיים) שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אני בניתי בית בארץ ישראל! משהו שעשה לי את השבוע-השבוע הלכתי (כחלק מהעמותה שאני נמצא בה) להגשים את החלום הציוני ולבנות בעבודת כפיים אקולוגית בתי סטודנטים בכפר סטודנטים במדבר כמו כפר שאני הולך לגור בו השנה. הייתה חוויה מדהימה
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- לא היה משהו כזה משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- חתונה של חבר מהלימודים משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)-אין לי משהו כזה... עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו-אצל אחותי את הערב חג ואת החג אני מאמין שבעבודה
סופ'ש מקסים וכיפי שיהיה לכולם שבוע מקסים!

NaniBani

New member
וואווו

שיר השבוע שלי(של קרן)- זאת שבמקומי שיר השבוע שלי(לא של קרן)- מחכה (של עידן חביב) , ואולי (מירי מסיקה) וחנה'לה התבלבלה של גלעד שגב:) משהו שעשה לי את השבוע- סיימתי עם אחד המבחנים הגדולים שהיו לי.. ומחר מקבלת ציונים :) משהו שקצת ביאס אותי השבוע- אני ונמו נפרדנו רשמית. זה דיי כואב:/ משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- מפקד פתיחה, חניכים חדשים :) משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- ממליצה על השבט שלי, שבט אלעד, מבטיחה לכם שזה אחד מהדברים המושלמים שקיימים ואין בו מגרעות חוץ מילד אחד שהוא ממש קרציה. עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- אין לי שמץ!!! :)

אז מה אם יום ראשון היום?

שיר השבוע שלי(של קרן)- הצפו הפורח שיר השבוע שלי(לא של קרן)-גבולות הגיון- נתן גושן משהו שעשה לי את השבוע- לראות את בוטן ביום שישי
משהו שקצת ביאס אותי השבוע- הפקק אתמול בדרך הביתה אחרי סופ"ש בצפון משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- הופעות משהו שאני רוצה להמליץ עליו(סרט,ספר,סדרה וכו..)- על הספר נוילנד של אשכול נבו. יש בו קטעים שהם משעממים טיפה, אבל אחרי שעוברים אותם, הספר מאד קריא ומעניין. עוד שבועיים לרה'ש,איפה אתם מעבירים אותו- אצל המשפחה של ד' בעצמון. כבר מתחילה לחשוב מה לאפות ולבשל.

למעלה